Kvinder lyver om sex

Kan du gætte, hvad kvinderne ikke tør indrømme...?

Midt i en pornotid kan fornemmelsen af krav om konstant lyst føre til, at vi lader lader som om vi har mere lyst, end vi i virkeligheden har.

En spansk undersøgelse, offentliggjort i ' Journal of Sexual Medicine', tyder på, at i hvert fald modne kvinder lyver sig mere lystne, end de er.

2332 kvinder i alderen 45 til 64 indgik i det spanske studie, som i første omgang havde til formål at kortlægge de strategier, som kvinder i overgangsalderen har, når de skal diskutere seksuelle problemstillinger med deres egen læge.

Kvinderne blev dels interviewet indgående af lægen, dels skulle de udfylde et omfattende spørgeskema om deres sexliv anonymt.

Det viste sig, at kvinderne svarede meget forskelligt i det to former. Der var dobbelt så mange i det anonyme spørgeskema, der erkendte at have tilfældige sexpartnere sex end i det kliniske interview med lægen.

Og mens kun 15,2 procent af kvinderne i det personlige interview angav, at de ikke anså sex for værende særlig vigtigt, var det tal i det anonyme spørgeskema helt oppe på mere end 40 procent.

Læs om kvindernes største sexløgne her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere