Oralsex er nummer 1

Ren nydelse: Vi vil nødigst undvære at blive slikket

At modtage oralsex er den ypperligste måde at give sig hen på. (Foto: All Over Press)
At modtage oralsex er den ypperligste måde at give sig hen på. (Foto: All Over Press)

Et blowjob er den ultimative servicering, har en madglad redaktør fra magasinet Euroman engang udtalt.

Det er han ikke ene om at mene, som du kan se på afstemningen til højre for artiklen her. Glem missionæren, en ridetur og en ordentlig tur bagfra - mænd og kvinder vil i overvejende grad nødigst undvære at blive slikket.

Grundlæggende
Sexolog og parterapeut Rikke Thuesen forklarer, hvorfor så mange af os anser oralsex som en så nødvendig del af sexlivet:

- Jeg tror, hovedårsagen til, at det at modtage oralsex er så vigtig for så mange, er, at det er en af de få områder, hvor vi legalt kan læne os tilbage og tage imod. Og det er ikke så ofte i vores liv at vi bare kan modtage, og det gælder både i vores hverdag og i sexlivet.

- Vi er vant til noget for noget, og mange har svært ved at tage imod, og det at tage i mod og bare nyde handler også om overgivelse og om at lægge kontrollen fra sig.

Der er rigtig mange, der lever i kontrol, forklarer Thuesen:

- Og derfor er det ekstra befriende at kunne slippe det hele, overgive sig totalt og give sig hen i nydelse og ren modtagelse: ’det her er kun for mig - og det eneste, jeg skal lige nu, er at tage imod og nyde.’

At give
Heldigvis er der også mange, som gerne vil give oralsex:

- Det er et udtryk for, at man kan fokusere totalt på at give - og ikke skal fokusere på andet end det. I mange andre seksuelle sammenhænge er man to, der giver, og to, der får, og det er befriende at lade krop og sind udelukkende fokusere på én ting - enten at betjene eller at tage imod.

- Og man føler sig da også som en guddommelig elsker, når den man giver oralsex til, overgiver sig i total nydelse, og man selv har æren for det hele, mener Rikke Thuesen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere