Kvinder er vilde med at swinge

Swingerklubberne får flere og flere kvinder og færre mænd - det vil de rette op på med en hel uge i swingernes tegn

Swingerklubberne holder åbent hus i dag og resten af næste uge, hvor der blandt andet vil være rund- visninger og foredrag. (Foto: istockphoto)
Swingerklubberne holder åbent hus i dag og resten af næste uge, hvor der blandt andet vil være rund- visninger og foredrag. (Foto: istockphoto)

Gamle, overvægtige mænd, der sidder på en lædersofa og onanerer, mens de venter på, at der kommer nogle kvinder, de kan kaste sig over. Det billede er der en del, som får på nethinden, når de hører ordet ’swingerklub’. Men tryk på delete-knappen. Det er nemlig ikke virkeligheden længere.

Kvinderne er rykket ind i swingerklubberne. Også de yngre.

- Der er sket meget de senere år. Der er kommet flere swingere, og nu er det kvinderne, der tager initiativet til at komme i en klub, siger Jesper Christensen, som selv er swinger og initiativtager til International Swingers Week, som løber hele næste uge.

- Der er flere og flere unge kvinder, som kommer ned i en klub sammen med en god veninde i stedet for at gå i byen for at score. Du kan bare lægge dig ned, så står der ti fyre, og du kan pege tre af dem ud og få sex uden at skulle udveksle telefonnumre eller risikere at blive udsat for noget ubehageligt.

Frygtsomme mænd
Hvor kvinderne de seneste år for alvor har opdaget porno og alternative sexformer, er mændene ikke helt fulgt med.

- Kvinder er meget interesserede, hvor mænd er mere afvisende. De kan have svært ved at følge med deres kone eller kærestes udvikling. De bliver forskrækkede og bange for, at hun så skal være sammen med en hel masse mænd, siger Jesper Christensen, som kan berolige med, at et besøg i en klub ikke behøver at betyde gangbang til højre og venstre.

- Det er ikke sådan, at når folk går i swingerklub, skal de lege med ti par. Der er ingen krav om, hvad man skal. Mange par starter med kun at lege sammen. Nogle kommer, fordi de kan lide, at andre ser dem lege, eller de selv kan lide at se andre. Der er ikke et krav om, at man skal være sammen med nogen. Hvis der var det, ville det være et overgreb.

Hjemmesex
Jesper Christensen og hans kone er aktive swingere. De har besøgt en masse klubber i Europa og Danmark og driver sitet swingerguiden.dk. Men der er også tid til nærhed – bare med hinanden.

- Vi kan sagtens have sex sammen herhjemme. Vi gør begge dele. Nogle gange, hvor vi har aftalt, at vi skal i en klub, beslutter vi os for at blive hjemme i stedet og bare være sammen. Det vigtigste er, at swingerlivet kun er et tilbehør til det sexliv, man har derhjemme. Hjemme er det elskov. Det er det, der skal være grundstammen, siger Jesper Christensen.

- Et par, der kaster sig ud i sex med andre, skal gøre det af overskud, ikke underskud, understreger han.

Det er ikke kun sex, der trækker folk til swingerklubberne. Mange møder mennesker, de svinger med på mere end en måde og danner venskaber, som også fortsætter, når tøjet er kommet på.

- Når man kommer i en swingerklub, er det ikke kun sex, men det sociale. Her kan man lægge arbejde og stress fra sig og hygge sig med frisindede mennesker. Og når man sidder halvnøgen med en delle på maven og snakker, er det svært at være lukket.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere