Mænd faker også

Når sex har varet for længe, snyder nogle mænd med deres orgasmer

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange kvinder har faket en orgasme, nogle endda ofte.

Afstemninger her på siden og diverse undersøgelser har vist det, og sexologer råder hver gang kvinder til at lade være, for det går i sidste ende ud over dem selv.

Nu viser det sig, at også unge mænd faker orgasmer. I hver fald hvis man skal tro på den undersøgelse, som for nylig er blevet offentliggjort i tidsskriftet 'The Journal of Sex Research'.

180 mandlige og 101 kvindelige universitetsstuderende udfyldte et omfattende, kvalitativt spørgeskema anonymt. Og hele 28 procent af de unge mænd og 67 procent af kvinderne angav, at de har faket orgasme.

De fleste af dem, der fakede, gjorde det under samleje (over 80 procent af begge køn), mens en del også har snydt under oralsex, petting og telefonsex.

De fleste, af begge køn, simulerede en orgasme ved i en kombination at spænde musklerne, stønne højere og at sige, at de kommer.

En af mændene skrev: 'Jeg gryntede og lod, som om jeg var udmattet, så smed jeg gummiet væk, før hun kunne se det.' En anden angav: 'Jeg stoppede bare og sagde, jeg var færdig, og så gik jeg.' En tredje: 'Jeg kedede mig, så jeg lod, som jeg kom for at få det overstået.'

For lang tid
80 procent af mændene brugte som forklaring på, hvorfor de simulerede, det var usandsynligt, at de ikke ville komme, og/eller at sex havde været for længe. Samme årsag gav halvdelen af kvinderne, mens fire ud af fem kvinder gjorde det for at undgå at såre partneren, hvilket 58 procent af mændene brugte som forklaring.

Forskerne bag undersøgelsen, Charlene L. Muehlenhard og Sheena K. Shippe fra det psykologiske fakultet på University f Kansas, mener, at resultatet antyder, at begge køn ligger under forventninger om et fast, seksuelt handlingsforløb, hvor kvinder skal komme før mænd, og at mænd har ansvaret for kvindens orgasme.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere