Derfor drømmer kvinder om pigetrekanter

For nogle kvinder må sex med en mand og en anden pige fremstå, som hun får det bedste af begge verdener

Spørg din mand, om han er med på, at I forfører din lækre veninde i aften. Det kan næsten ikke gå galt. (Foto: All Over Press)
Spørg din mand, om han er med på, at I forfører din lækre veninde i aften. Det kan næsten ikke gå galt. (Foto: All Over Press)
Følg Sex & Samliv

Et blødt bryst her, et hårdt jern der. Blide læber og nysgerrige hænder over alt.

Godt 40 procent af vores kvindelige læsere drømmer om en trekant med en fyr og en anden pige. Andre 40 procent er mest indstillet på at være centrum for to mænds begær, hvilket står i modsætning mænds drømme: 80 procent vil helst vil have to kvinder med i sengen.

Blot 20 procent af de cirka 15.000 kvinder, som deltog i afstemningen, vil hverken prøve den ene eller anden slags.

Kysser veninden
Vi spurgte sexolog Katrine Berling om, hvad der lokker pigerne ved en saftig 'menage à trois' med en anden kvinde og en mand.

- De fleste piger kysser lidt med deres veninder, når de er teenagere, fordi det er sjovt, men også fordi vi lige skal se, hvordan den anden kysser. Samtidig er mange veninder meget fysiske med hinanden, vi er gode til at holde om hinanden, sidde og kilde hinanden op og ned af armen eller nusse hinandens hår.

Mange kvinder går også skridtet videre og begynder at fantaserer om at være sammen med en anden kvinde seksuelt.

Runde former
- Kvinder er meget anderledes end mænd - vi har mere runde former, vi er blødere og er ofte mere sensible. Så har vi ikke så mange hår og har oftere en blødere hud. Så det er ofte det, der tænder os, når vi fantaserer om andre kvinder.

Kvinder har en forestilling om, at det at være sammen med en anden kvinde er kærligt, ømt, blødt, feminint og sensuelt.

- Og så har vi en forestilling om, at andre kvinder ved, hvordan vi gerne vil berøres, fordi de selv er kvinder, og det er der noget om, siger Berling

Men der kan være langt fra fantasi til virkelighed, og nogle gange er det helt ok bare at blive i fantasien.

- Men har man lyst til at springe hele vejen, kan man enten finde en sød pige at være sammen med, eller man kan få sin kæreste med på en trekant. Det sidste er ofte ikke så svært. Mange mænd har heller ikke noget imod, at deres kærester er sammen med andre piger, så det kan være let at gå på eventyr her, hvis man vil det - jeg synes bare, man skal huske at spørge.

Det bedste af begge verdener
Det dejlige ved at være sammen med både en mand og kvinde i sengen er, at man på den måde får lidt fra begge verdener. Man får det maskuline fra manden, der kan penetrere en, man kan mærke hans styrke og muskler, og han kan tage en hårdt, samtidig med at der er en anden kvinde, der fx kysser en blidt og rører ved ens bryster.

- En anden god ting ved trekanter, lige meget hvilken konstellation, er, at man kan få lov at være i centrum - der er flere hænder, der rører ved ens krop, og man kan blive stimuleret på flere steder, end hvis man bare er to. Den totale forkælelse.

I morgen kan du læse artiklen 'Pigernes frækkeste trekanter'

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time