Sådan fester landets smukkeste datere

Flere end 100.000 personer forsøger pt. at smyge sig igennem nåleøjet til onlineklubben for de smukke og attraktive

Direktør for den italienske afdeling af BP, Christian Nyyssönen, har tiltusket sig et rigtig godt greb om eventmanager Louise Jensens nydelige fortrin. Tredje hjul i den attraktive konstellation er Louises veninde, Elisa. (Foto: Pelican Foto)
Direktør for den italienske afdeling af BP, Christian Nyyssönen, har tiltusket sig et rigtig godt greb om eventmanager Louise Jensens nydelige fortrin. Tredje hjul i den attraktive konstellation er Louises veninde, Elisa. (Foto: Pelican Foto)

I weekenden festede medlemmer af det danske net-community og datingsite, Beautiful People på bar og diskotek Zalt i centrum af København.

Den aktuelle årsag for at feste var naturligvis Halloween. En mere overordnet anledning: Det danske BP-koncept, hvor ydre skønhed betyder mere end noget andet - ja, mere eller mindre det hele - er gået globalt

- Det har aldrig været specielt politisk korrekt at sige, at man først og fremmest går efter udseendet, når man er i byen for at score, eller for den sags skyld søger efter kæreste via nettet. Ikke desto mindre er det jo lige nøjagtig, hvad langt de fleste af os igen og igen gør, smiler 21-årige Louise Jensen, BP’s eventmanager og smukke ansigt udadtil, der stod bag ’Pimp og Ho’s’ udklædningsfesten i indre København, hvor de smukke havde lejlighed til at flashe måske lidt mere gemte sider af sig selv.

100 lande
- Siden BP for kort tid siden gik online i næsten 100 nye lande rundt om i hele verden, er tingene gået fuldstændig amok.

I USA har vi figureret på kæmpestore billboards på Times Square i New York og The Strip i Las Vegas, og mange af de nye landes medier har skrevet artikler og lavet tv-indslag om BP-konceptet.

De danske stiftere har desuden haft mulighed for at fortælle om globaliseringen af datingsitet på CNN, BBC, The View og Good morning America. Så rigtig store dele af verden er nu for alvor ved at få øjnene op for danske BP, siger Louise Jensen, der selv har papir på, at hun er på den grønne gren, hvad udseendet angår.

Hun er nemlig tidligere vinder af Miss Solskin og FHM’s Skattejagten. Trods godt udseende har den kønne pige dog valgt en karriere, hvor noget mellem ørerne tæller en del mere end kønne øjne og et godt brystparti.

Voksne medlemmer
På BP i Danmark er medlemmerne generelt fra 25 år og opefter, og måden man kommer i betragtning til en plads i det gode selskab på, er helt enkelt at lade sig rate af de personer, der allerede er inde. Dog kan man som medlem kun rate personer af det modsatte køn, da det jo først og fremmest handler om at få attraktive folk ind i varmen, man selv har lyst til at skrive til.

- Ingen tvivl om, at medlemmerne er utrolig selektive, når de vælger og vrager mellem ansøgere. Jeg har ikke de nøjagtige tal, men formentlig kommer kun hver femte, der prøver lykken, igennem nåleøjet, forklarer eventmanageren, der lover, at sitet i fremtiden vil blive mere dating-orienteret end hidtil, hvor community-delen har været dominerende.

1 af 2 Hvis du går efter udseendet, så er BP det helt rigtige forum. (Fot0: Pelican Foto)
2 af 2 Direktør for den italienske afdeling af BP, Christian Nyyssönen, har tiltusket sig et rigtig godt greb om eventmanager Louise Jensens nydelige fortrin. Tredje hjul i den attraktive konstellation er Louises veninde, Elisa. (Foto: Pelican Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere