Annonce:
Annonce:

Finanskrisen gjorde mig til luder

37-årge Jenny brugte den økonomiske krise som et springbræt til at leve sin luderdrøm ud

37-årige Jenny er amatørluder, mens hun er sygeskrevet fra sin almindelige job. (Arkivfoto: All Over Press)
37-årige Jenny er amatørluder, mens hun er sygeskrevet fra sin almindelige job. (Arkivfoto: All Over Press)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

For mange betyder finanskrisen et pres på psyke og økonomi. Således også for den 37-årige Jenny fra Frederiksberg, som i stedet for at gå til i apati har brugt krisen som springbræt til at blive deltidsluder.

Jenny er ikke hendes rigtige navn, for hun har valgt at være anonym, blandt andet fordi hendes kæreste intet kender til dobbeltlivet:

- Da krisen ramte landet, fik jeg en stressreaktion på mit job, og jeg blev sygeskrevet et halvt år. Men efter et stykke tid begyndte jeg at kede mig, så var jeg inde og kigge på mine gamle netprofiler på blandt andet scor.dk, hvor jeg for fem år siden også mødte min kæreste.

Annonce:

- Det lod til, at en af mine gamle veninder var begyndt at arbejde et par gange om ugen på et bordel. Det var jeg ret overrasket over, for hun var ellers en lidt pæn pige. Hun havde snakket med sin mand om det først, og han var helt indforstået. Da jeg hørte, hvor meget hun tjente på de to aftner om ugen, forstod jeg godt, at han var så tolerant.

Tankerne ruller
Det blev til en nysgerrig snak om en hemmelig verden, og så begyndte tankerne ellers at rulle, for pengene lokkede.

- Det var ikke fordi, vi selv var fattige endnu, men min kæreste havde det svært på jobbet, og hvis han pludselig mistede det, så ville vi stå rigtigt dårligt med lån etc, og det var uvist, om mit job ville være der til mig, når jeg skulle tilbage. Så pengene ville være rare, men jeg skal da indrømme, at jeg først og fremmest blev tændt af tanken.

Men der er selvfølgelig forskel på fantasi og virkelighed, og Jenny vidste, at det var et stort spring at tage.

Annonce:

- Men jeg kunne ikke slå tanken ud af hovedet og blev ved med at udspørge min veninde om alle detaljerne. Til sidst sagde hun, at der kun var en måde at finde ud af det hele på, og det var at prøve det selv. Og det havde hun jo ret i, så jeg tog til sidst en dyb indånding og satte en aftale op.

Kæresten
Der var dog lige en forhindring mere, Jenny skulle over: Kæresten.

- Han ville aldrig kunne acceptere, at jeg var sammen med andre mænd. De gange, jeg havde foreslået, at vi skulle tage i swingerklub, var han blevet vildt vred, så jeg behøvede ikke spørge ham for at vide, hvad han ville sige, når jeg foreslog, at jeg skulle bolle andre mænd for penge. Men jeg havde besluttet mig.

Første job
Veninden, der har styr på formaliteterne, hjalp hende i gang:

- Det var hende, der arrangerede den første seance. Jeg skulle mødes med en mand på et hotel inde i byen. Det var en helt almindelig torsdag formiddagen, og jeg var vildt nervøs. Jeg havde fået at vide, at jeg kunne tage hvad som helst på, bare ingen trusser indenunder. Så jeg gik fra hovedbanegården op ad Istedgade uden trusser og med hjertebanken.

Annonce:

Heldigvis var det første job en god oplevelse, og Jenny er også tilstrækkelig voksen til at håndtere opgaven, selvom klienten ikke var hendes type.

- Inde i hotellets foyer blev jeg mødt af en mand, der var ti år ældre end mig, men velklædt og høflig, og han førte mig til vores værelse. Han var ikke en mand, jeg nogensinde ville ofre så meget som blik på, hvis jeg så ham på gaden. Slet ikke så veltrænet, som jeg fortrækker dem, men nu handlede det jo ikke om mig, måtte jeg huske mig selv på, og prøvede at falde ind i rollen.

Genert
- Det var svært, for jeg vidste faktisk ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv og blev rød i hovedet som en anden teenager. Men han vidste jo godt, at det var min første gang, så han talte blidt til mig og var rigtigt beleven, og det fik mig til at slappe af.

Annonce:

- Vi tog tøjet af, og han smilede, da han så, at jeg ikke havde trusser på. Jeg var til gengæld mere genert, end jeg nogensinde har været i en swingerklub eller ved andre ting, jeg har lavet, og det tændte ham. Vi havde sex, og jeg var så liderlig, at jeg faktisk kom i en voldsom orgasme, selvom det næsten er den eneste gang, det nogensinde er sket for mig på jobbet. Det imponerede min kunde meget, og han gav mig en ekstra hundredekroneseddel, og så var jeg ikke ’jomfru’ mere.

Sunde sig
Det tog en uge, før Jenny kontaktede sin veninde igen, for hun skulle lige sunde sig og vurdere, om det var en vej, hun ville gå. Men det var ingen tvivl.

- Jeg vidste jo godt, at det ikke ville blive sådan fremover, men alligevel: det var en god oplevelse for en første gang. Derefter begyndte jeg at have flere kunder. Min veninde hjalp mig i begyndelsen, men ellers brugte vi begge to nettet til at fange kunder ind og sende dem kodeord til vores hjemmesider, så de kunne se billeder af os.

Almindelige mænd
- De fleste var helt almindelige mænd, typisk i ægteskab, der var på vores egen alder eller ældre. Der var også en gruppe af lidt yngre mænd, der syntes, det var enormt frækt at komme ud og kneppe en kvinde, der levede i et fast forhold og ikke var fuldtidsluder. Flere af dem spurgte mig, om det nu passede, og det gjorde det jo.

Annonce:

Jenny fik hurtigt styr på sine kunder og på, hvor meget hun har lyst til at arbejde, for man skal naturligvis også passe på sig selv.

- Jeg har typisk mellem to og otte kunder om ugen, og mange gange er det de samme kunder, der kommer igen. Det blev hurtigt en professionel ting, selvom jeg ikke gør det så meget, at jeg har det dårligt med det. Men det holdt hurtigt op med at være frækt. Det er simpelthen bare et job.

Vil fortsætte
Det eneste problem er naturligvis, at der er en kæreste, der ikke ved, hvad Jeanny går og laver under sin sygeorlov, og helst heller ikke skal vide det.

- Det begynder at blive lidt svært at forklare, hvordan jeg har råd til det ene og det andet, så de fleste penge, jeg tjener, sparer jeg op. Det er irriterende ikke at kunne købe fællesting. Men han ville han blive vred og såret, så det skal han selvfølgelig ikke have at vide.

- Så når jeg skal starte igen på mit almindelige job her om et par måneder, vil jeg tage en enkelt kunde eller to i løbet af ugen. n. Og jeg ved jo heller ikke, om jeg bliver fyret i næste omgang. Men jeg tror ikke, at jeg vil kunne arbejde fuldtidsluder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce: