Zulu-babens scoreråd: Ta' chancer

24-årige May-Britt Trondveit går i Kira Eggers fodspor, når anden ombæring af Zulu Love Camp går i luften januar 2010

Zulu Love Camps nye babe giver scoreråd. (Foto: Pelican)
Zulu Love Camps nye babe giver scoreråd. (Foto: Pelican)

Skønhedsdronningen May-Britt Trondveit er Zulu Love Camps 'uopnåelige pige', som de pigeforskrækkede fyre skal teste deres nyerhvervede scoretrick på.

- Det var chokerende at opleve, hvor ekstremt nervøse flere af fyrene var, når jeg sad over for dem - også selv om det udelukkende handlede om at prøve nogle teknikker af. At drengene skulle øve sig på mig, inden de skulle ud i den virkelige verden.

- Flere af dem svedte voldsomt og rystede over hele kroppen - det var lidt skræmmende. For jeg er jo hverken bedre eller anderledes, end de er, siger den 24-årige københavnske model og handicapmedhjælper, der tidligere i 2009 blev kåret til Miss Civilization of The World, en underafdeling af Miss World.

I anden ombæring af Zulu Love Camp er tidligere lejrchef Pia Struck blevet afløst af sexolog og kærlighedsguru Robert Lubarski, uddannet hos Joan Ørting og kendt fra blandt andet ’Go’ morgen Danmark’ og ekstrabladet.dk’s sex&samliv.

Scoreråd til fyre
- I skolen havde jeg ikke mange venner, hverken piger eller drenge, og jeg blev nok opfattet som en smule snobbet - en af de utilnærmelige piger. Drengene var lidt bange for mig - og det samme har jeg oplevet efterfølgende et utal af gange ude i byen. Men jeg er da hverken bedre eller har en pind mere selvtillid end så mange andre, påpeger den nye Zulu-sild, der giver det råd videre til fyrene, at de skal sørge for at tage nogle flere chancer, når det gælder piger.

Får man øje på en pige på diskoteket, man synes om, så gå over til hende.

- Det kan godt være, jeg er lidt gammeldags, men jeg er altså typen, der godt kan lide, at manden tager initiativet - og sådan har rigtig mange af os piger det, er jeg helt overbevist om. Og kan man endda tage kontakt på en charmerende og gentlemanagtig måde, så er man allerede kommet rigtig langt - i hvert fald med en pige som mig, smiler Trondveit.

Et andet godt råd til mændene er, at de også godt må være lidt bestemte i det. En mand skal være en mand, så vi piger kan føle os som piger, mener May-Britt.

- Og så skal man bare lade være med at drikke så meget, at man vælter rundt og spiller dum. Fulde folk, det gælder både fyre og piger, er sjældent hverken voldsomt charmerende eller tiltalende, siger Zulu-silden May-Britt Trondveit, og slutter så:

- Det værste er dog, hvis man i et forsøg på at spille lækker og sej kammer fuldstændig over. Jeg kan bare ikke klare de der fyre, der spiller så fantastisk smarte. Så meget hellere en stille og rolig type, der forstår at charmere og opvarte.

De 100 nejers taktik
Sexolog og parterapeut Katrine Berling anbefaler de 100 nej’ers taktik,

- Jeg havde engang en mandlig bekendt, der valgte at indstille sig på de 100 nejers taktik’. Han havde på forhånd indstiller sig på at få nej 100 gange fra kvinder, han inviterede på date, inden han fik et ja. På den måde blev han ikke nær så skuffet eller såret, når han så fik en afvisning- eller eventuelt flere af slagen i træk, siger Katrine Berling.

Har man først prøvet at blive afvist, endda indtil flere gange, at få et nej/afvisning fra en kvinde, så finder man ret hurtigt ud af, at det altså ikke er så farligt endda.

- I bund og grund handler det hele om selvtillid, samt om at turde tage springet. For har man først brudt isen og fundet ud af, det hverken er specielt farligt eller nedgørende at blive afvist, så bliver det også meget hurtigt rutine at gå på date.

Lær at tolke hendes signaler
Det er vigtigt, at man lærer at tolke sin dates signaler.

- Hvis hun fx læner sig fremover og holder øjenkontakt, er det et klart signal om, at hun er interesseret i at lære dig bedre at kende. Kigger hun derimod konstant ned og væk, når du taler til hende, er det et lige så klart signal om, at du ikke lige er hendes kop the. Og så fint nok med det - videre til den næste!

Som mand bør man desuden være opmærksom på, at rigtig mange kvinder altså afventer, sådan helt instinktivt, at manden tager initiativet. Så sidder man og stirrer mere eller mindre uinteresseret ud i luften, skal man altså heller ikke forvente, at det fører til det helt store.

- Og igen handler det om at turde melde ud, at turde tage det næste skridt, fortsætter Katrine Berling, der opfodrer fyrene til i det mindste at kysse på kinden, når de tager afsked med en date. Endnu en god måde at vejre stemningen på, hvis man er i tvivl. Et kys på kinden kan nemlig måske føre til et på munden, og så bør al tvivl da være fejet af banen.

- Sker der intet i løbet af de to første stævnemøder, så begynder hun altså så småt at tænke, at man er lidt mærkelig. Så man bør som minimum sætte sit stød ind i løbet af tredje date. Ellers bliver det jo ”bare” til, at man med tiden ender op som gode venner frem for kærester og partnere, man inderst inde - i hvert fald til at begynde med - jo egentlig allerhelst ønskede, siger sexolog Katrine Berling.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere