Her er pigernes frækkeste legetøj

Otte ud af ti af vores kvindelige læserne bruger sexlegetøj. Her fortæller ni af dem, hvordan de gør

Følg Sex & Samliv

For et par uger siden fik vi tre sexologer til at komme med deres legetøjsanbefalinger. I dag er det så tid til at læse om, hvad vores kvindelige brugere foretrækker.

Heidi, 30: Borddildo
Mit bedste sexlegetøj er klart en dildo, der kan sidde fast på fx bordet, så kan jeg sætte mig over den, som hvis det var en mand, jeg red. Hvis jeg bruger den sammen med en vibrator til klit, er det helt perfekt, og det giver en super god orgasme.

Jeg bruger den, når jeg er alene hjemme og totalt meget lyst. Den er jo også super fræk at have med i sengen, når manden er med - der er ikke noget bedre end en 69, hvor min kæreste så bruger den på mig imens.

Connie, 39; Æg
Både min kæreste og jeg bruger en del sexlegetøj. Det er en dildo med vibrator, æg, erotiske fingerbøller og analdildo med vibrator og ring til penis. Vi bruger det, hvis en af os har lyst til det, så vi har det altid tæt os.

Jeg bruger tit ægget, for jeg synes, det er en fræk ting, man ved aldrig, hvornår der bliver skruet op for den. Jeg kan da også godt selv finde på at selv ligge og lege med både dildo og ægget.

Karina, 35: Jellyvibrator
Det er faktisk bare en almindelig dildo med vibrator og i pikstørrelse, af det der jellymateriale, hvilket jeg synes er bedst, fordi det føles lidt som en rigtig pik, blød på overfladen, fleksibel og så alligevel hård.

Den leverer det, den skal, forhøjer liderligheden og fører mod forløsende orgasmer og har en alsidighed, jeg er ret tilfreds med. Jeg bruger den både i fissen, analt og på klitoris. I fissen kombineret med en plug i røven er den genial, så kan jeg udnytte den tynde hud mellem røv og fisses følsomhed og få det til at snurre helt om i røven, lækkert. I røven, helt oppe og snurrende og så et par fingre på klitten eller i en kombi med en pik i fissen. Sammen med en partner eller alene er den også super at bruge til øve fx deep throat på.

Tina, 30: Sommerfugl
Den ultimative favorit er nok min sommerfugl, og kombinerer man den med enten en buttplug eller dildo (eller begge), er en mand fuldstændig overflødig.

Sommerfuglen fokuserer på klitten samt skamlæberne, og dens ’hale’ masserer anus, så den er perfekt til mig og mine behov. Jeg bruger den mest alene, når lysten kommer over mig, hvilket sker jævnligt, men at have den på, imens jeg sutter en mand og lade ham styre tempoet med fjernbetjeningen, er megafrækt. Regner med snart at prøve den, imens jeg dyrker analsex med en fyr. Pt. har jeg dog en analfetich, så min buttplug får lov til at lege med sommerfuglen og mig.

Ea, 20: Gode vibrationer
Mit bedste stykke sexlegetøj er en lille dildo med vibrator i. Jeg elsker vibration oppe i min fisse, og så er den god til at finde g-punktet med. Jeg bruger den mest, når jeg er alene, men det sker, at jeg bruger den sammen med en fyr. Når jeg bruger den selv, er det for det meste til en klit massage og lidt på mine bryster.

Når jeg er sammen med en fyr, er det meget forskelligt, hvordan vi bruger den. Men jeg kan helt klart bedst lide, når han driller mig med den omkring skedeåbningen. Jeg er til lidt hård sex, så derfor kan jeg også godt lide af blive slået lidt på mine baller og der bruger vi nogle gange en pisk, hvor han slår mig blidt med den.

Mariann, 42: Rigtigt massageapparat
Jeg har flere forskellige slags sexlegetøj. Men det er faktisk mit gamle massageapparat til nakken, som min favorit. Den har et hoved, som lige passer til min fisse/klit. Når jeg bruger den på klitten, så kilder det så dejligt, så jeg kommer.

Tina, 42: Vibratoræg
Mit favoritlegetøj er vibratorægget, som kan reguleres i styrken. Igennem tiden har jeg fået købt mig fire stykker af dem, simpelthen fordi der desværre nemt kommer en løs forbindelse - måske fordi det bliver for vildt.

For nylig har jeg lige købt noget mere legetøj. Faktisk glæder mig til at prøve vibratoren med kuglerne og den pulserende dildo. Da min mand levede brugte, vi også vibratorægget til begges fornøjelse. Havde han ikke selv lyst, nød han at se mig få orgasme med hjælp fra ægget - og han hjalp gerne til.

Karin, 30: G-punktsvibrator
Det bedste stykke legetøj vil til hver en tid være min elskers pik. Af reelt legetøj varierer præferencen lidt, men for tiden er det en g-punktsvibrator, der har fået yndlingspladsen i sengeskuffen. Ikke at jeg på nogen måde kan finde mit g-punkt med den - faktisk synes jeg, den har en ringe form til at skulle ind nogen steder overhovedet. Men den er fantastisk som almindelig vibrator på klitten, med sine forskellige indstillinger. Generelt er det mest vibratorer, det gør det for mig, selvom almindelige dildoer kan være sjove også.

Julie, 24: Må ikke dominere
Min kæreste og jeg har prøvet lidt forskelligt legetøj (vibrator, cockringe), men vi er egentlig kommet frem til, at vi klarer os fint uden. Nogen slæber så meget legetøj med i seng, at de til sidst ikke kan dyrke sex uden og det ta'r vi begge afstand fra. En vibrator er fin til onani, synes jeg, men de fleste larmer bare så meget, at det er svært at abstrahere fra brummelyden. Legetøj kan helt sikkert give sexlivet et pift, men man skal være forsigtig med, at det ikke kommer til at dominere for meget.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind