Annonce:
Annonce:

Sexlegetøj til mænd - frækt eller fimset?

Sexolog slår et slag for mænds ret til at lege med sig selv

Mænd skal lære at læne sig tilbage og nyde.
Mænd skal lære at læne sig tilbage og nyde.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Scene 1: Du ligger og petter tungt med din nye veninde. Det er ikke første gang, I er sammen. Det bliver heller ikke sidste, for da hun fremtryller sin favoritdildo og begynder at blande den ind i jeres leg, bliver du ekstra pirret, for du nyder, at hun tør nyde sig selv…

Scene 2: Du ligger og petter tungt med din nye veb. Det er ikke første gang, I er sammen. Men det bliver muligvis sidste, for da han fremtryller en suttemaskine og begynder at malke ud, overvældes du af lige dele medlidenhed, manglende selvtillid og almindelig væmmelse.

Taberagtigt
Da vi spurgte vores læsere, om deres erfaringer med og syn på sexlegetøj til mænd, observerede vi en ambivalens, både hos mænd og kvinder, overfor konceptet. Mens små 49 procent af kvinderne synes, det er frækt, mener de 20 procent, at det er fimset, og 30 procent, at det er taberagtigt.

Annonce:

Mænd er ikke så fordomsfulde. Selvom 39 procent aldrig har prøvet, synes knap 6 procent, det er fimset, og 14 procent, det er taberagtigt. En dildo/vibrator er klart det mest populære stykke legetøj til mænd, efterfulgt af buttplug.

Vi spurgte sexolog og parterapeut Rikke Thuesen om, hvorfor der er mere tabu omkring sexlegetøj til mænd end til kvinder:

- Det er jo enormt dobbeltmoralsk, men også meget udbredt fordom, som skyldes, tror jeg, lige dele homofobi pga af det nydende, passsive og modtagende element i legen med buttplugs og suttemunde, og så et eller andet gammeldags billede af en gammel gris, der sidder ensomt og onanerer hele natten.

- Jeg spurgte mine veninder, og de fleste har det sådan lidt, 'adr det er altså lidt fimset!' Og det er jo synd og skam, for det kan være med til at udvikle ens seksualitet. Mænd kan lære at nyde og give sig hen ved hjælp af disse sexgadgets, siger Thuesen.

Annonce:

Jatak
- Om sexlegetøj er noget for mænd? Ja, det er det, siger sexolog og parterapeut Lars Juhl. Vi elsker legetøj, biler, mc, pc, gadgets, vi og bruger en anselig del tid og penge på det. Så selvfølgelig er der også spændende sexlegetøj, som er velegnet til mænd.

En del ser måske denne form for legetøj som de rene penetreringsgenstande og tager afstand fra dem, forklarer Juhl:

’Jeg skal ikke have noget op bag i, det er en bøsseleg!’ men hvad så med en vibrator? Den kan bruges rigtig mange steder på en mand, f.eks. på brysterne, under fødderne, undersiden af pikhovedet, på kuglerne, i mellemkødet og ja, nogle typer kan også bruges ’bag i’.

Når du bruger sexlegetøj, så er det i mange tilfælde en leg, hvor du skal give dig hen til nydelse og tage imod.

Annonce:

- Det er her at en del mænd føler modstand, de er så vant til at skulle præstere og give til kvinden. Her er det så, at der er rigtig mange oplevelser til gode for den type af mænd. De kan lære at tage imod og nyde det. Mænd kan lære at lege med legetøjet selv først, og så senere sammen med en partner. Det kunne f.eks. være med et vibrerende æg.

Prostata
Har du som mand lært at give dig hen og nyde, så er tiden kommet til at lege med stimulering af prostata.

- Den bedste stimulering af prostata opnås ved at gøre det analt, og her er forskellige typer af legetøj særdeles glimrende, både med og uden vibration. Med en partner er kombinationen af prostata-stimulering, med et stykke legetøj, og et blowjob en anbefalingsværdig cocktail.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: