Sexgudindernes hemmeligheder

Giv dig hen: En kvinde kan suge nydelse til sig som en svamp, men også mænd kan komme efter det

Følg Sex & Samliv

Det er ikke ualmindeligt, at en kvinde kan komme flere gange i løbet af et samleje. Og nogle supersanselige kvinder kan tilsyneladende, under de rette omstændigheder, suge nydelse til sig med hele kroppen som en stor erogen zone, hvor mange mænd i højere grad har deres nydelse og energi fokuseret i pikken.

Ifølge sexologen Katrine Berling kan vi alle blive mere erogene, for det handler om at åbne hele kroppen. Og her kan både kvinder og mænd lære noget.

Følsomme kvinder
Kvinder ofte er mere følsomme end mænd, er en af forklaringerne på, hvorfor kvinder kan nyde sex endnu mere end mænd:

- Derved kvinder også bedre til at mærke vores kroppe. Derfor har vi også lettere ved at få den seksuelle energi til at flyde og få flere orgasmer efter hinanden, siger Berling til ekstrabladet.dk.

Men det er ikke en naturgiven sag:

- Det kræver, at vi lærer at holde af os selv, vores krop og vores seksualitet. Og når vi opnår det, vil vi opleve en feminin energi, der næsten kan transformere atmosfæren omkring os. Så først når vi forstå den sande natur af vores kvindelige seksualitet, bliver vi opmærksomme på den kraft, vi har i os, mener Berling.

Giv hende nydelse
Manden kan gøre meget for at hjælpe kvinden på vej, fordi hun skal åbnes, føle tryg og elsket. Derved kan hun sig hen til sin elsker, forklarer Katrine Berling:

- Kvindens bryster er nogle af hovednøglerne til den største nydelse, og ved den rette, blide berøring vil hun hurtigere blive våd og ophidset. Desværre er det sådan, at mange kvinder ikke er klar over dette, fordi vi ikke lader mændene rører ved vores bryster. Mange kvinder har det dårligt med deres bryster - synes de er for store eller små, og de ønsker derfor ikke at vise dem frem. Men alle disse negative følelser omkring vores bryster og krop er med til at fjerne os fra vores feminine og seksuelle kvaliteter.

Grådig hund
En anden grund til, at kvinder ikke ønsker, at deres bryster bliver rørt, er, at mange mænd kærtegner kvindens bryster for hans egen skyld: han kaster sig over dem som en grådig hund, og det er ikke altid lige behageligt. Derfor kan mændene også lære en masse om kvindens bryster, han skal kærtegne sin kvindes bryster for hendes skyld for at åbne hende op seksuelt. Brystvorterne er utrolig følsomme og sensitive, og de skal derfor røres med masser af kærlighed og respekt.

Først når kvinden er våd, og modtagelig, er hun parat til at modtage manden. En fin gestus er, hvis hun selv åbner sig for ham, så det bliver en invitation. Når hun selv åbner sine kønslæber for manden, er det også lettere for manden at trænge ind, og hun vil føle det meget mere behageligt.

Træk vejret dybt
- En åben og modtagelig kvinde vil derefter kunne nå ekstreme højder, især hvis hun bruger sin krop og vejrtrækning til at cirkulere den seksuelle energi med. Du cirkulerer energi med dybe vejrtrækninger istedet for de hurtige, som man typisk gør, lige inden man kommer. Træk vejret ned i maven.

Orgasmerne vil ingen ende tag, hun kan komme igen og igen, og hun vil være en fryd at være sammen med, ikke bare bagefter, men også dagen efter, hvor hun vil gå rund med et sagligt smil omkring munden og tænke på den erotiske nat, hun har delt med sin elskede.

Giv slip på kontrollen
For kærlighedscoach og tv-sexolog Robert Lubarski har manden masser af nydelsespotentiale. Han skal bare lære at give slip på kontrollen og på at bestemme. Når han først har lært det, vil han i højere grad kunne nyde sex - også når, det er ham, der styrer kampen:

Mænd har godt af en gang imellem at blive taget lidt, hvad enten det er at blive bundet fast til sengen og blive redet, så det er kvinden, der bestemmer farten, eller at blive penetreret analt, så han kan ligge og overgive sig til situationen.

Penetration
Lubarski mener, manden er så vant til, det handler om at penetrere og tilfredsstille en kvinde, at han glemmer eller måske aldrig opdager, hvor fantastisk sex kan være, når han bare giver slip.

- Giver slip på vores erektion, giver slip på, hvornår vi får udløsning, og giver slip på, at vi nødvendigvis skal give en kvinde orgasme.

- Hvis vi er f.eks. er bundet fast til sengen, kan kvinden lege med os, som hun vil, og skulle vores erektion glippe, vil vi mærke, hvor dejligt det kan være at blive kælet for, selv om den er slap - husk på at følsomheden ikke aftager, bare fordi penis er slap. Det er en fantastisk opdagelse, men det kræver, at vi giver os hen til det, lige som det også kræver, at vi giver slip på kontrollen og rent faktisk lægger den over i kvindens hænder.

Vær åben
Også Robert er inde på vigtigheden af dyb vejrtrækning:

- Når mænd ved at få udløsning, spænder vi op i kroppen og trækker vejret hurtigt, men det er faktisk sådan, at hvis vi i stedet for slapper af og lader nydelsen flyde ud i hele kroppen, så den ikke kun er centreret i vores penis, og trækker vejret dybt, så kan vi opleve, at vi kan få orgasmer, som gennemryster hele vores krop af liderlighed og livskraft, uden at der kommer en dråbe.

Manden kan lægge sig på ryggen med spredte ben og være 'åben', hvilket kræver lidt mod, for man er blottet, når man ligger der:

- Og hvis vi så også lader kvinde tage os lige så forsigtigt analt, vil vi opdage en helt fantastisk nydelse, men det kræver, at vi slår hjernen og vore bøsseforskrækkelse fra, for hvis vi virkelig skal nyde, bliver vi nødt til at slippe alle vores fastlåste forestillinger om, hvad der er rigtigt og forkert.

Giv plads til det feminine
Manden kan altså få orgasme og nyde sex på en ny måde, hvis han overgiver sig lidt og lader sig blive taget, lader sig blive kælet for og lader sige være helt lille, bare en gang imellem, mener Lubarski.

- Men det kræver nosser, for hvis der er noget, vi mænd er bange for, så er det at give vores feminine side plads. Så ikke nok med, at vi kan opleve en ny form for nydelse, vi vil også blive mere mænd.

- Så når du kan rumme at blive taget på den ene eller den anden måde, finder du også kraften til at tage, og hvis der er noget kvinder sukker efter så, er det at blive taget af en rigtig mand, der tør rumme de aspekter, de står for helt og fuldt.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+