Annonce:
Annonce:

Så ofte ser mænd efter kvinder

Babewatch: Det er instinktivt, og mænd bruger 43 minutter om dagen på at tjekke kvinder ud

Et år af mandens liv går med at se efter kvinder. Herunder ikke medregnet hende derhjemme. (Foto: Colourbox.com)
Et år af mandens liv går med at se efter kvinder. Herunder ikke medregnet hende derhjemme. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det tager jo blot et øjeblik at kaste et stjålent blik efter en forbipasserende lækkerbisken, men lægger man alle disse små hverdagsglæder sammen, bliver det til en hel del i løbet af et liv. Nærmere bestemt et år.

Det hævder Kodak, som har lavet en undersøgelse blandt 3000 mænd og kvinder, som citerer aftonbladet.se og telegraph.co.uk.

- Det er ikke noget nyt, at mænd ser på kvinder, men det interessante er, præcis hvor meget de gør det. Et år er ret lang tid at fiksere på det modsatte køn, mener talsmand for Kodak, Mark Ireland

Konklusioner
Undersøgelsen konkluderer blandt andet:

Hver dag tjekker en mand 10 kvinder ud i sammenlagt i 43 minutter. Favoritstedet er i supermarkedet og dernæst traditionelle kødmarkeder som bar og diskotek.

Det betyder, at en man, fra han er 18 til 50, har brugt 11 måneder og 11 dage på babe watching.

Annonce:

Også kvinder
Også kvinder tjekker det modsatte køn ud: 20 minutter i gennemsnit om dagen, hvilket giver cirka et halv år af deres liv. Kvindernes favoritsted er i byen.

Både mænd og kvinder bliver flatterede af at blive set efter, om end kun ni procent af kvinderne bliver direkte glade for det, mens 19 procent af mændene glædes over det. Derimod synes 16 procent af kvinderne, at det er ubehageligt, og 20 procent at det er pinligt.

40 procent af kvinderne tjekker mænds øjne ud først, mens 40 procent af herrerne indrømmer, at de begynder med kroppen.

Og så viser det sig en, at tredjedel af de adspurgte har haft skænderier med deres partner om have set efter andre.

Instinktivt
For sexolog og parterapeut Lars Juhl bekræfter det blot almindelig viden:

Annonce:

- Selvfølgelig ser mænd på kvinder! Hele tiden. Det ligger dybt dybt inden i os mænd, at vores primære mål i livet er at få vores art til at overleve. Manden vil sikre sig, at det er hans genmasse, der føres videre, han vil sprede sin sæd. For at kunne gøre det må han hele tiden være på udkik efter egnede partnere som kan føde hans afkom, siger Juhl til ekstrabladet.dk.

Vi kan bare ikke lade være med at se på kvinder, mener sexologen. Nogle ser først på balder, andre bryster og andre igen ser først på håret. Vi ser også efter talje og hofter, for lige forholdet mellem talje og hofter, kaldet talje-hofte ratio, fortæller,om 'hun' er egnet til at føde børn. Det er mandens instinkt, vi drages, vi kan ikke lade være:

- At vi altid er klar til at tjekke en kvinde ud, betyder ikke, at vi er på vej væk fra vores partner. Det er vores indre dyr, som har sikret menneskets overlevelse i tusinder af år, som er fremme og markere sig - dejligt. Vi kan nemlig ikke ændre på naturen, kun nyde det, nyde, at vi er mand - et lækkert levende han-dyr, smile af det og leve det. Vi lader kvinderne mærke, at de er omgivet af modige han-dyr.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: