Annonce:
Annonce:

Swingerklubber vil have smiley-ordning

Landsdækkende sexklub-samarbejde skal sikre ordnede rammer og holde uønskede elementer ude af klubberne

Swingerklubber garanterer ikke sex, men de vil forsøge at garantere kvaliteten af omgivelserne.
Swingerklubber garanterer ikke sex, men de vil forsøge at garantere kvaliteten af omgivelserne.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

I bestræbelserne på at lokke især tvivlende piger og par, prøver nogle af landets swingerklubber at få indført en slags frivillig smileordning.

- Målet er at få swingerklubber med Club Card-ordning i alle dele af landet, så man som medlem, hvor end man bor eller besøger, kan besøge en klub, hvor man på forhånd ved, at tingene er i top, forklarer marketingansvarlig for Scor.dk, Peter Holm.

I alle landsdele
Et medlemskab skal til enhver tid sikre en god oplevelse, da optagelse af nye klubber i samarbejdet (i hovedtræk) bygger på følgende fire grundprincipper:

  • Klubben skal være en professionel organisation, der primært drives af medlemskontingenter.
  • Klubben skal have godkendte forsamlingslokaler, med minimum brand- og ulykkeforsikring.
  • Organiseret rengøring og hygiejnekontrol i alle aspekter af klubbens aktiviteter.
  • Engageret personale, der har professionel tilgang til servicering af klubbens gæster.

- Hertil kommer, at ikke alle automatisk bare kan blive medlem. Er man interesseret, skal man ansøge en af Club Card-klubberne om medlemskab, og det er naturligvis klubberne selv, der suverænt afgør, om hver enkelt kan blive medlem eller ej, fortsætter Peter Holm.

Annonce:

- Sikkerhed for sex kan ingen klub naturligvis garantere sine medlemmer, da man jo helt selv bestemmer, hvem man ønsker at være sammen med. Til gengæld er det op til klubberne, via ansøgningerne, i hovedtræk at sikre (så meget, det nu kan lade sig gøre!), at man som fx singlekvinde eller par ikke risikerer at dukke op i en klub, hvor der fx udelukkende er singlemænd tilstede.

Adgangskrav
- Nøjagtig som Club Card-klubberne skal sørge for ordentlig rengøring og hygiejnekontrol, så vil der også ske en sortering af de personer, der nu engang ønsker at blive medlem. Nøjagtig som det foregår i alle andre typer af klubber og foreninger.

- Naturligvis er singlemænd da velkomne, men man skal altså helst kunne bidrage med andet og mere end blot en almen interesse for sex med kvinder. Fx kunne det være, at man har en specifik interesse for s/m og/eller bondage.

I virkeligheden kunne det i realiteten også være, at man var ekstra godt udstyret. Hvordan man så lige skal dokumentere dette, er en helt anden sag, de ude i klubberne naturligvis selv må rode med, siger Peter Holm:

Annonce:

- I bund og grund er Club Card-ordningen en overordnet kvalitetsstempling af en række sex- og swingerklubber landet over, der ligeledes skal ansøge om at komme i betragtning, som sikrer medlemmerne en høj og professionel standard. Desuden vil ordningen i fremtiden sikre, at de personer, singlefyre, singlepiger og par, man nu engang møder rundt omkring i klubberne, besøger stederne af de rette årsager.

Den 20. juni afholder de en kombineret sommer- og launch-fest for den nye, landsdækkende Club Card ordning i Tucan Swinger & Wellness Club med cirka 500 gæster.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: