Sådan bliver du husven

En ting er at drømme om at komme på besøg hos fremmede par og betjene konen - noget helt andet er at udleve fantasien

Du skal have styr på din erektion og dine følelser, hvis du skal have succes som husven. (Foto: Scoop Syndication)
Du skal have styr på din erektion og dine følelser, hvis du skal have succes som husven. (Foto: Scoop Syndication)

61-årige Bjørn fra en større provinsby på Sjælland har gennem en årrække har ageret husven for adskillige par rundt omkring i landet.

Det, der begyndte som små swingerforsøg med hans kone gennem 35 år, er nu endt med, at han med hustruens billigelse jævnligt tager hjem til par - faste såvel som nye - og giver konen en ordentlig tur for øjnene af manden.

- Fruen og jeg var i swingermiljøet i fem-seks år. Men hun mistede efterhånden interessen, for hun syntes, der var for langt imellem de gode oplevelser, og på et tidspunkt sagde hun, at hun syntes, hun havde nok i mig og gerne ville stoppe, siger Bjørn til ekstrabladet.dk.

Fyrig elsker
Bjørn var imidlertid langt fra færdig med at prøve det univers af. Han havde trang til at prøve mange flere ting og flytte grænser, før han ville trække sig tilbage fra den frække underverden.

- Jeg var lidt misundelig på de fyre, som bare kom og ordnede min kone, fik en god oplevelse og gik igen. Når vi havde haft fyre på besøg, tændte det mig vildt at se fruen blive taget af en fyrig elsker og se hendes orgasmer, og når man først har deltaget i sådan nogle vellykkede seancer, bliver man lidt hooked på det.

Hanrej
Det var tid at fordybe sig lidt i Cuckold/hanrej-fænomenet, for nu ville Bjørn selv prøve at være den fyr, der kom ud og uddelte pik og gik igen. Cockolding handler som mænd, der tænder på at se deres konner bliver taget af en eller flere mænd, uden de selv deltager.

- Inden længe optrådte jeg på slap line hos et par, hvor manden ville fotografere, at jeg tog hans kone, og jeg kunne mærke, at det tændte mig at dyrke sex med en kvinde, mens hendes mand overværede det, siger Bjørn, der finder partnere via Scor.dk.

God base
Det gør det også nemmere at drage ud og deltage i andre menneskers sexliv, når man har en god base derhjemme, også når der nogle gange har været dårlige oplevelser, som man også lærer af, mener Bjørn.

- Det har givet mig nogle klare fornemmelser for, hvad jeg ønsker at deltage i. Jeg har et bragende godt sexliv sammen med min kone, og de små eskapader giver mig ekstra styrke på hjemmefronten, for min kone er langt den bedste elskerinde, jeg har oplevet. Jeg mangler jo ikke sex, så jeg kan være lidt kræsen.

Som husven er det vigtigt, at man har styr på sine egne grænser og ved, hvad man vil og ikke vil, for ellers kan man hurtigt rode sig ud i nogle dårlige oplevelser, forklarer Bjørn.

- Så siger jeg nej, og det er sket flere gange. Det er selvfølgeligt ærgerligt, men jeg må hele tiden sørge for, at jeg kan styre det, jeg kaster mig ud i. Jeg har ingen krav til udseende og alder, for et ungt par kan levere en slags oplevelse, mens et modent par kan levere en anden. Jeg er fast husven for et lidt ældre par og har været det i et års tid, og så har jeg andre seancer ind imellem.

Giver energi
Bjørn er en ældre mand, men det giver ham en masse energi at besøge forsømte koner rundt omkring i landet.

- Min dejlige kone har altid 1. prioritet, og jeg forsømmer hende aldrig, men det tænder mig, at jeg kommer og optræder som en tyr, og at manden mand ser, at jeg tilfredsstiller hans kone. Det er nok den rolle, jeg befinder mig bedst i. Jeg har naturligvis tænkt på, hvor længe jeg har lyst til at være aktiv, men jeg tror, at så længe jeg føler mig frisk, vil jeg fortsætte.