Fem frække Valentinsgaver til ham

Sig det kærligt med sexlegetøj

Han skal også mærke, det er Valentinsdag snart. Her er et par gaveideer. (Foto: colourbox.com)
Han skal også mærke, det er Valentinsdag snart. Her er et par gaveideer. (Foto: colourbox.com)

Torsdag den 14. februar er det Valentinsdag, og selv om du er den argeste modstander af den stigende kommercialisering og amerikanisering af højtider og mærkedage, så er der lidt for stor risiko for, at den amerikansk opfundne kærlighedsdag ender i en mindre krise, hvis din elskede har et lidt mere romantisk og liberalt syn på dagen.

Røde roser, chokoladeæsker og små kærlighedserklæringer går man aldrig galt i byen med. Tør du dog være tanden mere kreativ og risikobetonet i valget af din partners Valentinsgave anno 2013, så er et lækkert stykke sexlegetøj ikke den mest ringe erstatning for den hjerteformede æske chokolade eller buketten med 20 langstilkede roser.

Desuden kan man sagtens være to om produkterne, når legetøjet efter udpakning skal stå sin test. Ellers kan du med garanti få lov at kigge på.

Her kommer fem alternative og kinky bud på Valentinsgaver til ham fra hende.

Lille ring, stor effekt

 
Forær ham en god og stabil ring, og denne gang i gummi og altså ikke til fingeren, men derimod til at krænge helt ind om roden på penis, der efterfølgende vil stå stoltere og mere fyldig end måske nogensinde tidligere.

Penisringe er altså ikke kun for mænd, der har problemer med at holde den stående og kørende - en god og effektiv ring, som denne, der under brug samtidig stimulerer mandens mellemkød, gør hans manddom tanden mere strunk og fyldig - til glæde og fornøjelse for både ham og hende.

Lille ring, stor effekt!

Pris: 289,00 kroner

Køb den her

Dryp, dryp, dryp!

 

Er I til den ene, anden eller tredje type af sjaske-pjaske-lege for voksne, så er et effektivt underlag, der holder alt det våde inde, et absolut must - og helt specielt er et godt lakunderlag at anbefale. Et lak-lagen, for alvor giver de udøvende parter mulighed for at sejle og glide rundt i safterne.

Det ekstra fede ved netop dette lak-lagen er, at det er udstyret med kanter hele vejen rundt, der gør voksenlegepladsen til et lille og afskærmet mini-bassin.

Pris: 250,00 kroner

Køb den her

Smagfuldt vink med en vognstang

  Kærlighedsgaver kan giver på mange måder - og hver type af gave, man vælger at give, sender ofte et helt unikt signal.

Giver du ham et komplet massage-olie kit som dette, så skal han ikke være specielt højt begavet for at finde ud af, at du meget gerne – og sikkert også meget snart - vil en tur på briksen for at få den hele store omgang.

Hvis han da ikke tolker arsenalet af lækre olier krydret med pirringsfjer og fugtigheds-massage-gel som tegn på, at det nu er ham, der skal have skuldre, ryg og sine balder godt æltet og fedtet ind.

Der er dagens kærlige anledning vel egentlig også er helt ok. Eller hvad?

Pris: 219,00 kroner

Køb den her

Afstiv, støb og sex-leg

 

Dette må være den ultimative gave fra hende, til ham - lige som støbe-kittet i realiteten lige så godt kan være årets Valentines-gave fra ham, til hende.

For når lem-afstøbningen først er i hus, så er det nemlig først og fremmest hende, der får fornøjelsen af det nye stykke sexlegetøj, en yderst naturtro dildo, i samlingen.

Her han I som par mulighed for i frækt fællesskab at producere den perfekte afstøbning af hans kæreste eje, hvorpå du pludselig har hele to af slagsen - i samme længde og tykkelse - at jonglere med næste gang, I sex-leger.

Til med garanti stor glæde og fornøjelse for jer begge - og naturligvis ekstra stor stolthed for ham.

Pris: 300,00 kroner

Køb den her

Djævelsk fræk flagermus

 

Vil du glæde og fornøje både ham og dig selv - i en og samme røde flagermus, så bør du investere i denne djævelske penisring, der udover at holde blodet ude i staven, også byder jer begge på en omgang frække vibrationer.

En lille og effektiv sag, krydret med en lille vibrator, der under samleje rammer hende, hvor hun nu engang helst vil vibrator-stimuleres – og når gummiringen først er blevet fæstnet omkring roden på penis, så har I begge endda hænderne fri til alt muligt andet spændende og frækt.

Pris: 149,00 kroner

Køb den her