Danmarks særeste sexlegetøj

Advarsel: Der findes andet end dildoer og piske på markedet

Følg Sex & Samliv

Buttplugs og dildoer og blindfolds og reb og piske. Vi kender det til hudløshed.

Men der er en lille underskov af legetøjsjunglen, hvor kun kenderne kommer. Her finder de det mere særprægede sexudstyr, som måske ikke sælges i containermængder, men som tilgengæld kan noget helt unikt.

Inspireret af denne skræmmende morsomme artikel på cracker.com har vi trawlet et par danske sexhops igennem.

Advarsel: Du vil støde på seksuelle imser, som kan virke som stærk kost for en person, der helst nøjes med husmandssex.

Ingen erektion, takDer er jo en helt særlig øvelse at sexlege med, at man ikke må lege med sex. Hos dildokongen.dk har vi fundet dette kyshedsbælte til mænd. Det ligner metal, men er blot plastik.

Den rette løsning til parret, når han på forretningsrejse. Som der står: Sikrer at han ikke får erektion og perfekt til langtidsbrug.

Se den her

TV: Tør du stikke dilleren i denne?

Våde festlege

Når festen nærmer sig kogepunktet, ølbongen er slidt ned, og blærerne er fyldte, så er denne pis-tragt til 1308 kroner lige, hvad I har brug for. Og til forskel fra en almindelig ølbong kan pistragten spændes fast, så den heldige ikke slipper.

(I familie med pisfrakken, der som bekendt bruges kolde efterårsdage som ølbællende fodboldtilskuer. Et kateter sættes på dilleren. Kateteret er forbundet med et langt plastikrør, som kører rundt på indersiden af frakken. Du pisser med andre ord for at holde varmen. Selvfælgelig udstyret med aftapningahane, når der er for meget i rørerne).

Se den her

Læs:

6 x sex du burde undgå

Flere våde festlege

Og når I nu har fyldt blærerne op, så kan I lege videre med Viggo (ja, det hedder den), som er en buttplug, monteret med slange og tragt, så man kan give intimudskyldning med tis. Kan også bruges solo...

Se den her

Sær sex: Gift med Berlinmuren

Ret dig IKKE op

Med denne testikelgabestok sikrer man sig, at undersåtten har den rette udmyge holdning. Testiklerne trækkes gennem hul i træpanelet, som placeres ved baglårerne. Hvis han rejser sig op, rives nosserne af. Velegnet til chefer og dominerende husmødre. Er dog pt. udsolgt...

Se den her

Det mest latterlige sexlegetøj

Nyt i torturkælderenEr du blevet træt af waterboarding og smæk? Så er Elektro Digital Box - 4 Channel Digital Electro Sex Power Box måkse noget for dig.

Eletroderne forbindes til ædle dele, som vil sitre af vellyst. Producenten anbefaler, at man ikke bruger dem omkring hjertet, ligesom man skal spørge sin læge før brug - hvilket jo er meget sandsynligt...

Må ikke anvendes, hvis du bruger pacemaker eller er gravid - og ikke anvendes på øjenlågene.

Se den her

Fem grunde til at hade sexlegetøj

Vi undskylder til alle mændEr du så i utide ved at fyre kanonen af under ovennævnte el-tortor, anbefaler vi Spermstopper og Penisringe - Gates of Hell CBT Plug. Især for fasnd af uretrale penetrationer. Den otte centimeter lange sædblokerer indføres i urinrøret. Effetktiv til alle, der lider af præmatur ejakulation

Se den her

Verdens dyreste sexlegetøj

Du har sikkert bedre bud - så post dem under artiklen her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+