Verden fejrer det sunde sexliv

World Sexual Health Day sætter fokus på seksuel helse verden over

Under mantraet 'In a diverse world, sexual health for all' arrangerer foreningen seminarer, forelæsninger, mob flashes og workshops i cirka 25 lande i morgen.
Under mantraet 'In a diverse world, sexual health for all' arrangerer foreningen seminarer, forelæsninger, mob flashes og workshops i cirka 25 lande i morgen.

Det kunne måske lyde, som om World Sexual Health Day er i familie med oplagte favoritter som Bøf & blowjobdag,Kage & Cunnilingusdag,International Orgasm Day for ikke at tale om Ta' på patter-dag

Men det er den ikke.

World Sexual Health Day, der holdes 4. september for tredje gang, er lidt mere seriøs. Den er nemlig arrangeret af The World Association for Sexual Health, der siden 1978 har kæmpet for at fremme seksuelle rettigheder og helse verden over.

Læs:

Se også: Test dig selv: Bliver du let liderlig?

De afholder hvert andet år store konferencer forskellige steder i verden, hvor sexologer af alle slags sætter hinanden i stævne for at præsentere og diskutere de seneste forskningsresultater på feltet.

Under mantraet ‘In a diverse world, sexual health for all’ (Seksuel helse til alle i en spraglet verden) arrangerer foreningen seminarer, forelæsninger, mob flashes og workshops i cirka 25 lande i morgen.

Vi har ikke fundet nogle danske events i dagens anledning, så vi opfordrer hermed læserne til at gøre noget selv: Dyrk sex. Onaner. Giv din lokale sexolog eller LGTB-person et kram.

Sex & samliv - 16. mar. 2011 - kl. 21:59 Sådan bliver du sexolog

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen