Numsedrama i Nordsjælland

Begyndelsen på enden: I 1. runde af 'Battle of the Butts' tørner to unge piger sammen

Redaktionen har ikke glædet sig så meget til noget siden juleaften 1977, da der stadig var noget magi over den: Nu er det endelig blevet tid til 1. runde i ekstrabladet.dk's populære numsekonkurrence.

Her er det planen, at alle (modige) danske kvinder med gode røve skal sende et foto ind, så de kan deltage i 'Battle of the Butts 2012' og måske vinde 2000 kroner og et professionelt fotoshoot.

Læs:

Sex & samliv - 14. aug. 2012 - kl. 19:56 Sådan er det at ha' landets bedste røv

Vi har allerede fået en vifte af røvgode kombattanter, hvoraf vi så har valgt dagens to numser.

Først på podiet er Rie, der er 21 år gammel og fra Farum i Nordsjælland:

- Billedet er et af mine studenterbilleder. Jeg gad nemlig ikke have de der normale billeder, hvor man sidder og ser sød ud, for sådan er jeg ikke. Derfor valgte vi at lave billederne i bikinitrusser og topløs. Jeg har den bedste røv i landet, fordi den er fast og passer til min krop. Hvilket vi jo alle ved, er det vigtigste, når det kommer til stykket.

Rie møder Kia, som er 22 år og fra Hareskovby, der ligger tæt på Farum. Billedet er indsendt af Kias gode ven Jacob. Kia er sygeplejerskestuderende:

- Er der 'Battle of the Butts', så er Kia en helt sikker vinder. Ikke nok med at hun har en stram, lækker, velformet og brun numse - men så kan hun også shake med den på en måde, som man ikke skulle tro var muligt for en white chick! Håber I synes om billedet og ikke mindst den lækre røv - jeg er i hvert fald sikker på, hun er en vinder, lyder det fra Jakob.

Læs:

Sex & samliv - 14. aug. 2012 - kl. 19:56 Sådan er det at ha' landets bedste røv

Sådan deltager du:
Find mobilen frem og tag nogle fotos - eller video - af konens/kærestens/venindens lækre bagdel. Eller - hvis du selv er kvinde: Tag et selvportræt. Og send billederne til redaktionen.

Kvinden på billedet skal være over 18 år gammel. Skriv nogle fakta om hende: Hvad laver hun, hvor gammel er hun, hvor bor hun? Og hvorfor er lige hendes røv den bedste i landet? Fortæl også gerne og situationen, billedet er taget i.

Ansigtet må meget gerne være på billedet. Og røven kan være bar, iklædt en listig trusse, i fede jeans eller stramme tights. Erfaringen peger dog på, at læserne bedst kan lide numserne ret afklædte. Dog ikke så meget, at man kan se maskinparken.

Send dit bidrag her: sexsamliv@eb.dk

Skriv 'Battle of the Butts 2012' i emnefeltet. Og husk nu at sikre dig, at numsens ejerkvinde er med på legen. Hendes mobilnummer er også en god ide at medsende.

OBS: Husk at alle piger, der er med i konkurrencen, gør det for sjov. Det vil sige, at de fortjener din ubetingende respekt og ikke mere eller mindre ubehøvlede og ubegavede kommentarer. Derfor: Har du ikke noget godt at skrive, så hold fingrene fra tastaturet...

Se også: Er du bryst- eller baldemand?

Hvem har den bedste bagdel?

Tak for din besvarelse.

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 3 Rie, 21 år. Farum.
2 af 3 Kia, 22 år. Hareskovby.
3 af 3 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen