Ekstremsprøjteren Lisbeth kan ikke stoppe

Sprøjteorgasmer er ikke kun en velsignelse for den 35-årige jyde

- I dag kan jeg ikke dyrke vaginalsex, uden at underlaget bliver drivvådt, og det kan indimellem da godt være en smule besværligt. (Modelfoto: colourbox.com))
- I dag kan jeg ikke dyrke vaginalsex, uden at underlaget bliver drivvådt, og det kan indimellem da godt være en smule besværligt. (Modelfoto: colourbox.com))

For de fleste kvinder skal der ofte en del stimulation til, før de for alvor sprøjter. Men for Lisbeth er snart enhver form for sex lig med ekstrem våd sex.

Som vi skrev forleden i

Se også: Sprøjteorgasmen - en våd fuser? er sprøjteorgasmer ikke kun en velsignet våd oplevelse. Det kan også blive for meget. Sådan er det for kvinden, der her kalder sig Lisbeth.

- I dag kan jeg ikke dyrke vaginalsex, uden at underlaget bliver drivvådt, og det kan indimellem da godt være en smule besværligt. I campingvognen har vi fx konsekvent underlag på sengen, der kan tåle safterne, forklarer Lisbeth, der for nogle år siden, i forbindelse med en trekant med hendes mand og en anden mand, oplevede sin første seriøse sprøjteorgasme.

Se også: Kvinder: Sådan er vores våde orgasmer

Åbne for sluserne
Flere gange tidligere havde der været optakt til noget lignende, men aldrig var der i den grad blevet åbnet så godt og grundigt for sluserne. Det kom bag på Lisbeth.

- Denne her ekstra mand satte sig mellem mine ben, og han bearbejdede mig målrettet og ret så kontant med sine fingre - og det resulterede efter noget tid så med, at jeg begyndte at plaske det hele til. Lidt af en åbenbaring, for både jeg og min mand, der heldigvis tænder for vildt på, at jeg altid bliver så ekstremt våd.

- Alligevel ville jeg dog indimellem ønske, at processen kunne vendes - eller måske endda helt stoppes. Men så nemt, har jeg med tiden fundet ud af, er det altså bare ikke! For blot den mindste stimulation får mig i dag til at sprøjte.

Læs:

Sex & samliv Danske kvinder: Sådan takler vi sexræset

Swingerklubber
Rundt om i landets swingerklubber leges der med den kvindelige sprøjteorgasme. Man kan man som mand i klubben ikke at fremkalde en ordentlig sø af safter under den kvinde, man nu engang fingerbearbejder, så oplever manden det ofte som et nederlag, ligesom mange kvinder kan føle sig utilstrækkelig, hvis de ikke kan sprøjte.

Det er også det, sexologer advarer mod: Jagten på endnu et ting, hvor vi skal præstere, gør, at vi glemmer at nyde nuet og får mindreværdskomplekser.

Related content

Skrue ned
- Indimellem ville jeg ønske, at jeg kunne skrue ned for strømmen af safter. At jeg igen, som tidligere, kunne dyrke sex, uden at det hele bliver vådt. Men som det er nu, så sprøjter jeg for vildt i forbindelse med alle typer af vaginal sex.

Derfor mener Lisbeth, at man ikke bør fokusere så meget på sprøjteorgasmen, som mange gør i dag.

- Jeg ønsker ikke at fremstå som skrækeksempel, for er jeg i det humør, er det da også fedt og givende at kunne sprøjte så vildt. Derfor vil jeg gerne sige til alle de kvinder rundt om i landet, der måske ikke lige kan få de her orgasmer, at de måske i stedet burde fokusere på noget af alt det fantastiske sex, man kan dyrke.

- Desuden er det heller ikke alle kvinder, der får lige stor nydelse ud af denne her form for sex, siger Lisbeth, der blandt andet har talt med en sexolog om problemet – og vedkommende kunne altså ikke love, at processen kunne vendes. For det ved man simpelthen ikke nok om tilstanden om.

Se også: Sexolog får orgasme på TV

0 kommentarer
Vis kommentarer