Det vil kvinder have

Advarsel: Sex er næsten ikke med på listen over, hvad kvinder vil ha'

Kvalitetstid i ro og fred på badeværelset. Det kan være en svært at få i et parforhold. (Foto: colourbox.com)
Kvalitetstid i ro og fred på badeværelset. Det kan være en svært at få i et parforhold. (Foto: colourbox.com)

Gåden er løst. Psykologen og marketingforskeren Paco Underhill har skrevet en bog om, hvad kvinder vil have - som forbrugere.

Grundlæggende set vil de brug for: renlighed, kontrol, tryghed og betænksomhed (som forbrugere og måske også som kvinder i parforhold?).

Det har provokeret en kommentator på dailymail.co.uk, Laura Kemp, til at komme med et eget bud. Her er hendes liste over de 30 vigtigste ting, alle kvinder vil have:

1. Fedtfri versioner af hvidløgsbrød, kager og brieost.

2. Et klinisk rent køkken uden rester fra gårdagens excesser.

3. En mikrobølgeovn uden de uundgåelige og uidentificerbare pletter, som måske, måske ikke er ’nuked’ spaghetti bolognese eller kylling i karry - eller noget helt tredje.

4. At ikke blive spurgt, ’hvor er mine nøgler/briller/pung?' hver morgen af deres bedre halvdel.

5. Ferier, som giver kvinden mulighed for at læse bare én lille bitte bog - uden at blive afbrudt af: ’hvor er min dykkermaske, mor?’ hver femte minut.

6. En seng med rene, nystrøgne lagner og luftede puder og dyner, hyppigt skiftet og med hjælp. Jo hurtigere mænd forstår dette, jo hurtigere vil kvinder føle sig værdsat og beundret, og jo hurtige vil de derfor tilbringe mere tid i sengen…

7. En bikini, der forlænger benene, flader maven, løfter kavalergangen og får hende til at føle sig som Angelina Jolie (dog uden de seks børn).

8. En pålidelig håndværker, der læser tanker, rydder op efter sig, skyller sin kaffekop og ikke klør sig i skridtet, mens hans forklarer projektets problemer - og bare ordner det.

9. At blive piftet efter - men kun når hun har lyst til det.

10. Et langt, varmt bad og en helt privat stund på toilettet. Det betyder: ingen banken på toiletdøren og ingen pludselig stormen ind under seancerne. Og ikke at blive opdaget af børn og partner, mens hun er ved at fjerne sære, lange hår på sære steder.

11. En ægte hjemmelavet middagsmad, når det er mandens tur til at lave mad, og ikke en kalorierig omgang take-out, hvor det ender med, at hun alligevel skal rydde op bagefter.

12. At kunne beundre de smalle hofter og glatte hud på tjeneren, der serverer kaffe - uden at få dårlig samvittighed og uden at blive forfærdet, når det går op for hende, at hun var babysitter for ham for 15 år siden.

13. Ikke at se hævede øjenbryn på mandlige kollegaer, når hun smutter hjem tidligt for at passe en syg unge.

14. En ægte samtale med partneren - at konkurrere med mandens seneste gadgets i form af iPads og iPhones kan virkelig være irriterende.

Derfor mister hun lysten til sex

15. Ordentlige tv-dramaer lørdag aften og ikke frygtelige gameshows med kendisser, som hun har desværre har hørt om, da hun læste sladderblade hos tandlægen.

16. At blive betragtet som over sidste salgsdag efter menopausen er belastende. Hvis man kan værdsætte en mands grå stænk og smilerynker, er det så for meget forlangt, at man også kan værdsætte kvindens..?

17. At tage sin bil til mekanikeren uden at blive snydt, at lukke en håndværker/el-aflæser ind, uden at han automatisk spørger efter manden i huset - det er jo muligt, at kvinden faktisk tjener det samme eller mere end partneren. Hun vil tale til øje til øje og ikke øje til bryster.

18. Når en kvinde forlader huset og overlader børnene til manden, vil hun have, at de ligger i sengen, vasketøjet lagt på plads, opvaskemaskinen tømt og vanilieisen lagt tilbage i frysen, når hun kommer hjem.

19. Et badeværelse med rene håndklæder og en vask uden tandpastaklatter over det hele.

20. At børnene er lydige, elskelige og værdsættende og går i seng smilende og ikke skrigende. Hun har læst 15 bøger at være forælder - hvad mere kan hun gøre?

21. Kærlige og velgennemtænkte gaver. Fx en tømt vasketøjskurv, en flaske dejlig hvidvin, som hun drak på sin bryllupsrejse, ejerskab af tv-remoten en hel aften, en hel dag efter hendes eget valg og forløb.

22. Ikke have dårlig samvittighed over at sende ungen i vuggestue. Hvorfor kan mænd forlade hjemmet kl. 7 og komme hjem kl. 19 - uden at tænke på, hvem der skal handle og lave mad og hjælpe med lektier etc?

23. At testosteronpumpede mænd ikke maser helt op bag hende, når hun kører bil. Det er udelukkende for irritere disse mænd, at hun altid kører den tilladte fart, nu og da bremser hårdt og umotiveret op og kører, så mændene bare ikke kan komme uden forbi. HA!

24. En garderobe, der passer til enhver lejlighed, og som ikke bare en stak klude fra sidste sæson - og fra sidste årti, og som får hende til at føle sig lige så kedelig som opvasken - hvilket hun sikkert lige har ordnet, før hun gik i byen.

25. En friaften uden at fodre katten, gå tur med hunden, give fiskene mad, plukke salat til kaninen - familiekæledyr skal passes af hele familien…

26. Meningsfuld og kærlig sex med stearinlys, samtale, kys og kærtegn før og efter. Eller en quickie, hvis hun er vågnet tidligere end normalt.

27. At have en egen billig sekretær hele døgnet. Det er, hvad andre kalder en kone.

28. At faderen til børnene kan underholde dem - uden at tage dem til BR, hvilket kvinden lige har forsøgt at stoppe for prøve, at få ungerne til at spare deres lommepenge op

29. At kærlighed gør blind - også når hun har vores pyjamas på, briller og ingen makeup - og har hårfjerningsmiddel på overlæben.

30. En mand med manerer som Colin Firth, udstråling som Russel Crowe og penge som Simon Cowell.

Top 10: Det vil kvinder have

Hvad med dig: Har du nogle bedre bud på, hvad alle kvinder vil have? Skriv dem under artiklen her:

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen