Mænd: Selvfølgelig skal vi have oralsex

Og de fleste af læserne brokker sig ikke at yde lidt oral service..

Flere mænd end kvinder nyder det her på et engangsknald. (Foto: All Over)
Flere mænd end kvinder nyder det her på et engangsknald. (Foto: All Over)

Det er en del af en god sexmenu at gå på oral opdagelse i kvindens aller helligste - også selv om man lige har mødt hende.

Det mener de fleste af vores mandlige læsere - hvis afstemningerne til højre for artiklen her kan tages for pålydende. De samme mænd håber også på at få et blowjob ved samme lejlighed.

Læs: Oralsex er no go første gang

Kim: Bare hun er renlig
Jeg vil gerne slikkes, første gang jeg er sammen med en kvinde. Jeg synes, det viser, hun har lyst til dig, og så er det jo dejligt.

Jeg slikker også gerne en kvinde første gang, hvis hun er renlig. Det er dejligt at kunne ligge og se, hvordan hun nyder det.

Læs: Oralsex er nummer 1

Jan: Helt naturligt
For mig er det naturligt at have flere samlejer ved første møde. Vi har jo ofte afsat en hel dag eller nat. Af en eller anden grund er det ret naturligt, at hun slikker mig som en del af optakten til første samleje - hvis vi har sex ved første møde.

Hvis hun ellers har styr på sin intimhygiejne, har jeg intet imod at slikke hende ved første møde, men af en eller anden grund virker det mere intimt, end når hun slikker mig. Det kræver, at vi kender hinandens grænser bedre. Derfor vil det ofte være ved andet eller tredje samleje, at jeg får tungen mellem benene på hende.

Læs: Sandheden om engangsknald

Michael: Slikker ikke hende
Ja, jeg vil gerne slikkes - hvis jeg har været i bad. Men det har man jo altid på en date. Jeg føler lidt, at kommer man tætter på hinanden, og jeg skal ikke være så nervøs for resten af sexen, når først hun har haft min pik i munden.

Men jeg er lidt dobbeltmoralsk, for jeg er ikke altid glad for at slikke en pige første gang. Det er skam sket , men jeg vil helst vente til anden date. Jeg er nok bange for at komme alt for tæt på, og det føler jeg, at jeg kommer, hvis jeg slikker fisse første gang. Men omvendt er jeg forelsket, så vil jeg det hele første gang.

Læs: Giv hende orgasme i første hug

Sten: Mangler noget
Oralsex er en lige så naturlig del af en god sexoplevelse som et vaginalt samleje, så jeg både modtager og giver oralsex med en ny partner - ellers ville jeg absolut føle, at der manglede noget.

Læs: Her er det ultimative blowjob

Philip: Bliver ophidset af at slikke
Jeg vil meget gerne slikkes, første gang jeg er sammen med en ny partner. Jeg elsker oralsex, både at give og modtage. Og det er egentligt uafhængigt af, om det er første eller tiende gang med den samme partner. Derfor slikker jeg også gerne selv en ny partner, første gang vi er sammen. Jeg bliver selv meget ophidset af at slikke en kvinde. Jeg synes, at noget af det mest ophidsende er at se og opleve en kvinde få orgasme, mens man slikker hende. Det er naturligvis afhængigt af, at det dufter fra kønnet og ikke lugter.

Læs: Mændenes frækkeste engangsknald

Finn: Forskelligt
Da jeg var i 20'erne, kunne jeg faktisk ikke lide at blive slikket af en ny partner. Jeg blev for bevidst om, hvorvidt ville blive stiv nok - og så blev den det jo ikke. Tilgengæld elskede jeg at slikke fisse på ny kvinde. Og det der med hygiejne tog jeg ikke så tungt - og det var endda før de glatte fissers indtog.

På en eller anden måde var det mere trygt at slikke end at blive slikket - hvilket afstedkom småkomiske situationer, fordi nogle piger heller ikke kunne lide at blive slikket første gang, men gerne ville tage en pik i munden.

Som ældre er der jo intet som at slikke en nybaberet fisse, og jeg er blevet bedre til at give hende lov til at give mig et blowjob. Især hvis hun throater vådt - orker ikke de der tørre slik på pikhovedet.

Læs: Sådan får du mere oralsex

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.