'Vi vælter os i sextestere'

Over 100 par vil gerne teste legetøj for frækt site

Det er legetøj som dette, de mange frivillige læsere skal teste.
Det er legetøj som dette, de mange frivillige læsere skal teste.

Danske par er for alvor blevet hooked på sexlegetøj, og mere end 100 par i alle voksne aldre har indtil videre meldt sig som testere af sexlegetøj fra side6shop.dk.

- Vi havde selvfølgelig håbet og troet på, at en del sexlegeglade danske par ville melde sig under fanerne i forbindelse med sidste uges efterlysning af partestere til nyt sexlegetøj på markedet, forklarer Frank E, der er med til at holde styr på de mange tilmeldte.

- I min vildeste fantasi havde jeg dog aldrig forestillet mig, at et pænt stykke over 100 par ville vise interesse for hjemmehygge-tjansen, der vil gå i gang efter sommerferien. Vi vælter os i sextestere!

Det er side6shop.dk, en af Danmarks førende netshop med sexlegetøj, der står bag sommerens store omgang tests af sexlegetøj, der forhåbentlig vil give alle os andre en god og ærlig indikation om, hvilke produkter der fungerer bedre i sengen end andre.

Næste skridt i processen er nu at finde frem til de 15-20 par, der i første ombæring skal modtage spændende pakker fra side6shop.dk, hvorpå parrene skal fortælle om både gode og dårlige oplevelser med produktet.

Side6.dk satser på at have de første partests klar til visning på sitet i begyndelsen af august måned.

Som par kan I melde jer som legetøjstestere her: frank_e@mail.dk

Læs: Her er det bedste billige sexlegetøj