Læber afslører sexevner

Orgasmenyt: Særlig læbeform forbundet med skedeorgasmer

Skal man tro på de nyeste resultater fra orgasmeforskningen, har kvinden på billedet her større sandsynlighed for at få skedeorgasme. (Billedet er lånt af læbepomadefirmaet Bebe)
Skal man tro på de nyeste resultater fra orgasmeforskningen, har kvinden på billedet her større sandsynlighed for at få skedeorgasme. (Billedet er lånt af læbepomadefirmaet Bebe)

Du er på jagt i byens kødmarked, eller måske trawler du dit datingsite for potentielle partnere. Udseendet betyder en del. Er hun sød og sund og sexet og alt det der.

Og nu viser det sig, at du med lidt nærstudie kan få informationer om, hvordan hun er i sengen.

Det er kongen af orgasmeforskningen, Stuart Brody, der afslører det i en ny undersøgelse, som han har sendt til ekstrabladet.dk - som det eneste medie uden for de videnskabelige cirkler.

Læs: Skedeorgasmer er et sundhedstegn

Denne gang er Stuart Brody ikke på udkig efter psykologiske faktorer bag sexadfærd og orgasmeformer, men snarere nogle biologiske/fysiske.

Titlen på studiet, offentliggjort i ’Journal of Sexual Medicine’, fortæller det hele: ’Vaginal Orgasm Is More Prevalent Among Women with a Prominent Tubercle of the Upper Lip.

Altså: Kvinder, der har en meget tydelig og fremstående tuberculum labii superioris', som er det lille område på midten af overlæben for neden, der hos visse kvinder (og mænd) kan helt klitagtige ud. Se billede over artiklen her og til højre.

Læs: Uhæmmede kvinder får skedeorgasmer

Resultater
Og hvordan er de så det kommet frem til det?

Jo, Brody og hans faste sidekick, Rui Miguel Costa fra University of the West of Scotland, fik 258 kvinder til at besvare et online spørgeskema, der blandt andet omhandlede deres seksualitet og orgasmetype og frekvens. Desuden skulle kvinderne anføre, hvordan deres overlæbe så ud.

Og det fremgik altså, at der var stor statistisk sammenhæng mellem denne specielle læbeform og evnen til at få vaginalorgasmer.

Brody og Co. efterlyser på yderligere forskning, der kan belyse, hvad denne korrelation skyldes.

Om der en sammehæng mellem mænds seksualitet og dette lille stykke overlæbe, vides ikke.

Læs: Jagten på kvindens orgasme

1 af 3 Her kan du se, hvor tuberculum labii superioris sidder. En information du vil kunne gøre stor succes med til middage som selskabsleg og på scoremarkedet.
2 af 3 Stuart Brody har gjort en karriere ud af at forske i skedeorgasmer.
3 af 3 Skal man tro på de nyeste resultater fra orgasmeforskningen, har kvinden på billedet her større sandsynlighed for at få skedeorgasme. (Billedet er lånt af læbepomadefirmaet Bebe)
0 kommentarer
Vis kommentarer