Annonce:
Annonce:

Tog i s/m-klub på bryllupsdag

Dette par fra Nordsjællænd tager sexlegene alvorligt: Han er sin kones butler

- Jeg har altid nøglen til kyskhedsbæltet. Og han kan få det på, når han f.eks. skal på forretningsrejse, så det er mig, der bestemmer. Og desto længere han har det på, desto mere underdanig bliver han, siger dominaen i forholdet. (Foto: BLJ)
- Jeg har altid nøglen til kyskhedsbæltet. Og han kan få det på, når han f.eks. skal på forretningsrejse, så det er mig, der bestemmer. Og desto længere han har det på, desto mere underdanig bliver han, siger dominaen i forholdet. (Foto: BLJ)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

For de fleste er sex dejlig glasur på livets lagkage. For andre er det selve lagkagen, hvor de mange forskellige lag udforskes og udvikles.

Sådan er det for dette par fra Holte. Hun 45 og funktionær. Han 46 og virksomhedsleder.

Det hele startede egentligt med et sidespring, og det var ved at ødelægge deres ægteskab, som netop havde rundet de 20 år. Men det traditionelle liv i forstæderne blev for kedeligt. Så de besluttede sig for at sætte sidespringene i system.

I dag er de som nyforelskede og bruger deres fælles rejse ind i sexverdenen til at give deres forhold mening.

Læs: Pædagog er fuldblodsdomina

Leverpostej
Han: - Det hele var blevet for meget leverpostej, også selv om vi er to meget seksuelle væsner. Til den sidste julefrokost havde hun lavet lidt lir med en.

Annonce:

Hun: - Det var så alvorligt, at jeg var lige ved at gå. Ikke på grund af utroskaben, men fordi det hele var blevet kedeligt. Så en dag han kom hjem fra arbejde, stod jeg med lækker mad og frækt undertøj, og så tog vi en snak. Og så fortalte han, at han havde været hos en domina flere gange.

Han: - Jeg har nok altid været mere ovre i det sorte end hun, og den dag kom jeg hjem og fortalte om min domina-veninde - med fare for at det hele eksploderede. Men hun tændte faktisk på tanken. Siden den dag har vores sexliv sammen accelereret.

- Vi lavede profil på cityswingers, og Scor, og vi får ekstremt megen respons. Så da vores 20 års dag nærmede sig, arrangerede hun en overraskelse. Jeg fik teasere, men vidste ikke rigtigt, hvad der skulle foregå.

Læs: 37-årige Søren er sexslave

På med bæltet
Hun: - Det skulle være noget frækt, men også noget vi kunne kapere. Heldigvis kendte jeg en veninde, der anbefalede en mand til os, og så tog vi ned i XXdark-klubben. Peter vidste intet, og pludselig stak jeg af med den her fyr. Efter lidt tid kom han så og fandt os sammen i et af rummene.

Annonce:

Han: - Jeg havde fået et kyskhedsbælte på, så jeg kunne ikke gøre noget. Jeg stod og kiggede, og det er jo utroligt frækt at se sin kone sammen med en anden mand. Det er svært at forklare, men det er fantastisk at have en kone, der ser godt ud og er fræk. Det er selvfølgelig et skridt videre at låne ud, men vi har snakket det sønder og sammen, så der ikke var nogen dårlige overraskelser.

Hun: - Jeg havde arrangeret med en veninde, at hun skulle dukke op med nøglen til kyskhedsbæltet, for han var jo lidt skuffet over, at han kun måtte se på.

Han: - Jeg måtte kun bruge tunge og hænder på veninden, men da hun var godt varmet op, trak hun pludselig nøglen frem fra bh’en, og så blev jeg lukket ud.

Læs: Perversioner er godt for dit forhold

Åbne døre
Og efter sådan en succesoplevelse i swingerverdenen giver det blod på tanden, og så var alle døre næsten åbnet.

Annonce:

Han: - Vi havde før prøvet at være sammen med en ekstra mand, men det fungerede ikke helt mentalt for mig. Det var svært at være nøgen sammen med en fremmed mand på den måde. Jeg blev måske også lidt jaloux, men ikke helt på den traditionelle måde. Det kan være pirrende, når det er kontrolleret. Vi har jo nogle regler, og vi snakker meget åbent med hinanden om, hvad vi gør. Vi tager jo også ud til ting alene, men vi fortæller det altid og snakker om det bagefter.

Hun: - Jeg har altid nøglen til kyskhedsbæltet. Og han kan få det på, når han f.eks. skal på forretningsrejse, så det er mig, der bestemmer. Og desto længere han har det på, desto mere underdanig bliver han. Åbner døren, vasker mine fødder, har maden klar på minuttet.

Læs: Det er kun kinky første gang

Butler
Han: - Butlerkonceptet startede med inspiration fra en veninde på scor. Hun havde annonceret efter en såkaldt butler, og hun fik masser af henvendelser. Når kvinden står op, så ligger tøjet klart, maden står klar, når de kommer hjem. Og hvis der er noget, der ikke er i orden, så bliver de sat til at drikke vand af en hundeskål i hjørnet. Alt skal være i orden. Skoene pudset, tilfredsstilles på kommando. Og når man går i byen sammen, er butlerrollen stadig i effekt.

Annonce:

Hun: - Vi har skrevet en kontrakt, hvor rollerne er defineret. Hvad man må og ikke må. Den skrev vi i fællesskab. Blandt andet skrev jeg, at det primære organ er tungen. Vi har selvfølgelig time out, når der er børn og gæster osv. Men jeg var f.eks. i Athen på tur og styrede det hele per sms.

- Der fik han en liste over ting, der skulle laves. F.eks. sendte jeg en sms: 'Nu skal du gå ud og tilfredsstille dig selv'. Så måtte han forlade et vigtigt møde og sende et 'tak' bagefter. Det var superfrækt at styre på afstand. Da vi kom hjem, stod han i Lufthavnen i butleruniform og tog imod. Gad vide, hvad min veninde og børn har tænkt?

Han: - Det kræver lidt selvtillid at stille op i hvide handsker, hvid skjorte, vest, butterfly, og en flaske champagne i mappen i Kastrup lufthavn. Der sad nogle unge fyre og tiskede og kiggede på mig, så jeg gik hen og spurgte, om jeg lignede en idiot. Og de sagde bare i munden på hinanden: 'Nej nej, du ligner en gentleman eller en butler'.

Annonce:

- Så det var jo i orden. Meget af det her handler jo ikke om decideret sex, men om hvad der foregår oppe i hovedet. Vi SMS’er lige så meget som teenagere, hvilket jo er usædvanligt for folk på vores alder. Men de her lege er superfrække og stimulerende.

Læs: Jeg knalder postbudet

Indsats
Her er nok en lektie til alle andre parforhold, der har lyst til at vare mere end 20 år. Man skal gøre en indsats for at bevare kærligheden og gnisten.

Hun: - Jeg kan sende ham ud på opgaver eller til gangbangs. Det er jo en del af spillet. Eller jeg tager selv ud og tager måske et billede og sender til ham. Men det handler ikke om at være sammen med andre. De er bare statister for os.

Han: - En vigtig del af formålet er at udvide vores horisont, og der bruger vi andre mennesker. Fordi man elsker hinanden, behøver man ikke hade alle andre.

Annonce:

Hun: - Jeg har aldrig været så vild med ham, som jeg er nu. Jeg har altid haft et aktivt sexliv og tænkt, hvordan vælger man den rigtige. Så selvom jeg har været monogam, så har der da mangler noget. Vi er jo de pæne forældre med opvaskemaskine og parmiddage, hvor man sidder og taler om naboens hund. Det hele er meget pænt, men jeg vil egentligt hellere snakke om sex.

Han: - Vi er meget ligusterhækagtige ude i vores pæne forstadshjem, hvor alt er i orden, men der mangler noget krydderi, og det har vi så fundet nu.

Hun: - Vi skal prøve det hele. Jeg kan slet ikke forestille mig, at vi ville stoppe helt.

Læs længere interview med parret her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: