Annonce:
Annonce:

Høj musik og sprut lokker unge swingere

Andre boller på suppen, når Barcardi Breezer-generationen går i sexkkub

Det kan virke ret afskrækkende på unge mennesker at møde op i en klub, hvor alle andre måske er måske er mere dobbelt så gamle, som de selv er. (Foto: All Over)
Det kan virke ret afskrækkende på unge mennesker at møde op i en klub, hvor alle andre måske er måske er mere dobbelt så gamle, som de selv er. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Nogle unge er langt fremme i trusserne, når det kommer til at kaste sig ud i seksuelle aktiviteter lidt udover det sædvanlige.

En af de aktiviteter, mange unge par tilsyneladende tænder på at stifte bekendtskab med, er den danske sexklubverden. Ifølge sexklubberne kommer der nemlig flere og flere unge. Men et er forventning og fantasi, noget helt andet er, hvad virkeligheden kan vise sig at byde på.

Annonce:

Nasty Young
- Det kan virke ret afskrækkende på unge mennesker at møde op i en klub, hvor alle andre måske er måske er mere dobbelt så gamle, som de selv er. Af samme årsag opfordrer vi da også nye unge til at møde op til et af vore Nasty Young arrangementer, hvor den øvre aldersgrænse er 40 år, fortæller Trine, indehaver af sexklubberne Adam & Eva i Vanløse og Swingers. No1 på Østerbro i København, der lørdag den 9. april atter har Nasty Young på programmet.

En aften og nat i knalde-klubben med kun yngre mennesker, høj musik til sexudskejelserne og punchbowle til at krydre stemningen tanden yderligere.

- Når man først er inde i systemet, altså blevet medlem, så er det som regel ikke så svært at skaffe sig venner med fælles sexinteresser, også på ens egen alder.

Så udover Nasty Young arrangementerne, hvor der som regel er endda rigtig godt gang i gaden, så aftaler mange unge også at mødes på kryds og tværs af hinanden i klubben på andre dage også.

- Og rigtig meget af kontakten sker altså via netsiden swingerdating.dk, hvor man løbende har mulighed for at påtegne, at man den og den dag skal i klub, forklarer den københavnske sexklubdronning, Trine, der i de senere har oplevet en del flere unge end tidligere, der har vist interesse for at dyrke sex i klubregi.

Annonce:

Mere om Nasty Young arrangementet i Swingers No. 1 på swingerdating.dk.

Læs: Københavnere til hård swingersex

Sexdiskotek trækker unge fra nær og fjern
I Tucan Swinger og Wellness Club i Almind ved Kolding har man indset, at det kan betale sig at gøre en ekstra indsats for det helt unge publikum.

En del unge kommer i forvejen fast i klubben, men det helt store trækplaster vil fremover uden tvivl være Young Swingers Night, klubben allerede har endda meget stor succes med.

Annonce:

- Vi er ved at udbygge med en stor natklubafdeling, der vil gøre Tucan Club helt unik som swingerklub i Norden. Dette giver fremover mulighed for at feste og danse og slå sig løs til høj musik, hvorpå man kan benytte klubbens andre rum og faciliteter til at dyrke alle typer af sex i, hvis man undervejs også skulle få lyst til dette. Vi giver de unge mulighed for at feste og dyrke sex i helt unikke rammer, hvor der samtidig er garanti for, at alle er nogenlunde jævnaldrende, slutter Torben Nielsen.

Mere om Young Swingers Night i Tucan Club på tucanclub.dk.

Læs: Swingerklubber vil have smiley-ordning

Bubber-effekten
I City Swingers på Øresundsvej på Amager, har man også de unges ”behov for at dyrke sex for sig selv” i kikkerten, og nøjagtig som i Tucan Club i Jylland, så foregår de unges arrangement i City Swingers under overskriften Young Swingers Night.

- Næste Young Swingers Night finder sted tirsdag den 29. marts, og vi gør det på den måde, at hele 1. salen er forbeholdt de unge (18 – 40 år), mens der er åbent for alle andre medlemmer i underetagen.

- Så denne dag kan man som unge swinger enten vælge at holde sig oppe på 1. salen, eller man kan fordele sin tid i klubben mellem de to etager, forklarer Allan fra City Swingers, der er af den opfattelse, at unge generelt er ret så nysgerrige på det at swinge.

Annonce:

- Sidste gang vi havde Young Swingers Night på programmet, mødte omkring 40 yngre medlemmer op, og der plejer at være en ret god fordeling af fyre, piger og par, så der er noget interessant for alle at komme efter, siger Amager-klubbens Allan, der takker Bubber - der besøgte City Swingers i forbindelse med TV2’s 'Danmark ifølge Bubber' - for at interessen for at opleve sex(livet) i swingerklubber generelt er støt stigende.

Og det gælder altså også blandt de helt unge.

Mere om Young Swingers Night på cityswingers.dk.

Video fra Bubbers swingerklub

Mødes på nettet
I en af landets største og mest luksuriøse swingerklubber, SwingLand i Ishøj, oplever man også en støt stigning af unge medlemmer, men har valgt ikke at arrangere events udelukkende kun unge.

De unge finder nemlig sammen helt naturligt på andre måder.

Annonce:

- Er man ung swinger, der helst vil dyrke sex med andre unge swingere, så er det forholdsvist nemt at finde jævnaldrende via vores hjemmeside, hvor mange vælger at skrive sig på, hvis de skal i klub. Desuden bruge rmange siden, når de laver frække aftaler med andre medlemmer, forklarer Jane fra SwingLand - endnu en fræk klub, hvor medlemsskaren langsomt, men sikkert udvides med flere og flere yngre mennesker. Også selv om klubben hverken disker op med diskoteksstemning og bowler med punch.

Mere om swingerklubben i Ishøj på swingland.dk.

Læs: Så frækt er mit liv med dogging

I morgen kan du læse om to unge kvinder, der swinger løs.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: