Annonce:
Annonce:

Sådan dyrker vi swingersex

Årest frækkeste: Nogle mennesker går til bingo eller håndbold. Andre besøger sexklubber. Og så er der dem, der helst swinger derhjemme

Nogle foretrækker de private parties, fordi de selv kan være med til at bestemme reglerne og hvem, der bliver lukket ind. (Foto: Scoop Syndication)
Nogle foretrækker de private parties, fordi de selv kan være med til at bestemme reglerne og hvem, der bliver lukket ind. (Foto: Scoop Syndication)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

(Henover jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler i sex&samliv: Denne blev nummer 9 - den var også en af de mest læste i 2009).

De seneste årti har swingerkulturen haft medvind i Danmark. Sexklubberne findes både på landet og i storbyerne, og medlemmerne er i alle aldre og fra alle tænkelige samfundslag.

Men der swinges også på nettet. Tilsyneladende foregår størstedelen af kontakten i miljøet i dag over nettet. Partnerbytte- og bunkepul-arrangementer og sexfester arrangeres privat hjemme hos hr. og fru Jensen.

Nettet gør privatkontakt nemmere
Internettet har gjort det lettere for folk at finde sammen til private swingerfester, mener sexologen Vivi Hollænder fra Bedresexliv.dk.

Annonce:

- Man skal dog ikke være blind for, at det også eksisterede før i tiden. Dengang fandt man bare ’husvenner’ og ’husveninder’ på andre måder. Men med Internettets muligheder er der langt flere, der kan få ønskerne opfyldt, siger Vivi Hollænder til ekstrabladet.dk.

- Nogle foretrækker de private parties, fordi de selv kan være med til at bestemme reglerne og hvem der bliver lukket ind - og de foretrækker selv at stå for den indledende kontakt, som er nødvendig for at udvælge deltagerne.

Andre foretrækker klubberne, hvor der er fuldstændig anonymitet, så man ikke behøver at have anden kontakt med partnerne end den rent seksuelle, siger Vivi Hollænder.

Danskerne vil og kan selv
SwingerDating.dk, landets største site for hjemme-swingere, har i omegnen af 11.000 sexsøgende par. I alt er cirka 40.000 danske profiler tilknyttet sitet. Danskere i alderen 18 år og opefter, der benytter hjemmesiden til at søge efter en ekstra pige og/eller fyr til sengen, til at samle en flok singlefyre til private bunkepuls-arrangementer, til at annoncere private sexfester i sommerhuset og meget andet af samme skuffe.

Annonce:

- Vi har også et par fysiske sexklubber. Men langt størsteparten af medlemmerne benytter udelukkende sitet til at finde lige nøjagtig den pige, fyr eller par, der kan medvirke til at udleve en helt bestemt sexfantasi. Vi stiller i virkeligheden blot rammerne, kontaktmulighederne, til rådighed, fortæller 32-årige Trine fra SwingerDating, der har oplevet en eksplosiv vækst af medlemmer, der på helt privat basis udlever alverdens former for seksuelle lyster og fantasier.

- Det er jo ikke alle, der har lysten eller modet til at opsøge en sexklub. Derfor er det populært, at folk laver deres egne små ’klubber’ og fællesskaber, med egne regler og interne aftaler, der er skræddersyet til lige netop dem og deres sexbehov, siger Trine til ekstrabladet.dk.

Hun kan ikke få fyre nok
På SwingerDating er deres profilnavn ’par29og31’. Ekstrabladet.dk har tale med parret om, hvorfor de swinger.

Sidste sommer, efter 11 års samliv, var gløden og lidenskaben i sexlivet mere eller mindre forsvundet. Derfor besluttede parret sig for at gøre noget ved tingene.

Annonce:

- Ad omveje endte vi på SwingerDating, hvor vi løbende har fået opbygget et stort netværk. Så fra at være et af de nye par, der prøvede sig frem, er vi blevet en af de profiler, der får en hel del henvendelser fra specielt singlefyre, der ønsker at besøge min hustru, fortæller Niels, hvis sexliv på ganske kort tid har taget en drejning, hverken han eller hustruen havde forestillet sig.

- Tidligere var det mig, der havde det største sexbehov. I dag er det helt klart Heidi, der bare ikke kan få sex nok. Har hun ikke besøg af et par fyre om ugen, så kan man altså godt begynde at mærke det på hende, siger Niels, der ingen problemer har med, at Heidi har et fast lille harem (pt. fem faste fyre) at lege alene med. Både når Niels er hjemme og på arbejde.

Hertil kommer så de løse, samt et ægtepar, Niels og Heidi har kendt, siden de i efteråret for alvor tog hul på at eksperimentere og leve diverse lyster ud.

Annonce:

En sød pige
- Det næste, vi nu rigtig godt kunne tænke os, er at finde en sød pige til mig. En kvinde, der kan besøge mig og omvendt, som min hustru får besøg af sine faste mænd. Men det er ikke så nemt, som det er at finde interesserede fyre. Vi leder dog, og forhåbentlig lykkedes det på et tidspunkt, siger Niels, der på ingen måde føler sig ringere stillet end sin hustru.

- For når mand har været forbi for at give hende hele armen, og hun efterfølgende sidder der i sofaen med blussende kinder og glasklare øjne, ven på en rigtig fed sexoplevelse, så giver det også mig en stor tilfredsstillelse, siger Niels.

(Som finurlig krølle på halen skal tilføjes, at denne artikel også var blandt årets mest læste artikler i 2008, men i og med den blev offentliggjort igen i årskavalkaden i begyndelsen af 2009, tæller den også med her. Antallet af sidevisinger, 194.298, er således kun beregnet for 2009).

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: