Annonce:
Annonce:

Det skal du sige til hende, når I knalder

Søde ord og dirty talk: Disse ord tænder kvinderne på i sengen

Dirty talk handler om at holde fokus på det frække. (Foto: All Over)
Dirty talk handler om at holde fokus på det frække. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Så ligger I der, lækkert svedige, helt tætte og godt op kørt på den frække måde. Men måske mangler der lige lidt. Måske begynder du at hviske frække ting i hendes øre. Måske hvisker du: ’Er du fars lille luder?’ Og måske stopper samlejet lige der.

Dirty talk er mange ting - det kan være en opremsning af slang for kønsdele, det kan være små frække fortællinger om, hvad man har tænkt sig at gøre ved sin partner, og det kan liderlige kærlighedserklæringer. Og selvfølgelig en kombination af disse.

Men hvad er det grundlæggende, en mand skal være obs på, når han begynder at lade munden løbe under sex?

Annonce:

Ifølge den amerikanske sexterapeut og forfatter Ian Kerner Fra goodinbed.com kan kvinder lide sådan noget som: 'Jeg elsker, når du gør det og det. Jeg elsker, når du kysser min hals, slikker mig der, etc'. Ved en handling handling bliver verbaliseret, får hun fokus på den, hvilket forøger nydelsen ved oplevelsen. Det er ligesom at spise et dejligt måltid. At tale om det samtidig, kan få det til at smage endnu bedre. Det hjælper jer til at fastholde og nyde øjeblikket, så I ikke mister fokus og begynder at tænke på andet.

Blive i nuet
Den danske sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen mener, det kommer an på, hvilken relation man er i:

- Men uanset om man er kærester, gift eller bare er bollevenner, så nyder de fleste kvinder at høre ham fortælle, hvad han føler ved det, han gør eller ser. Eksempelvis kan det være vildt frækt, hvis han beskriver, hvor lækkert det ser ud, når han trænger ind i hende, eller hvor appetitlig hun ser ud, dufter eller smager, når han slikker hende.

- Det vil få hende til at føle sig både lækker og udvalgt - to meget seksuelt stimulerende følelser. Og det vil få hende til at overgive sig endnu mere til manden.

Hvad er det værste, han kan sige?

Annonce:

- 'Du må godt tabe dig lidt!' hihi. Men generelt skal man lade være med at spørge: 'Hvad kunne du tænke dig nu?' Det trækker kvinden ud af sin krop og op i hovedet - og som regel vil du blot få svaret: 'Øh, det ved jeg ikke - det, du gør lige nu, er ret fint.' Spørg hende hellere før eller efter sex, om hvad hun kan lide, og om der er noget hun kunne tænke sig mere eller mindre af, siger Bentzen.

Det skal du hviske i hendes øre

DET MENER KVINDERNE I VORES SEXPANEL:

Nina: Fortælle, hvor liderlig han er
- Det bedste, en mand kan sige, er, hvor liderlig han er, at han lægger mærke til, hvor ophidset jeg er og kommenterer det. Han må gerne fortælle, hvad han vil gøre ved mig, mens vi er i gang.. Og så tænder jeg på ordet ’kusse’ - og slet ikke på fisse. Mærkeligt, men sådan er det.

Turn-off: Hvis manden selv tror, han er en haj i sengen - og slet ikke har styr på det. Hvis han fortæller, hvad han vil gøre ved mig - og så ikke gør det!

Annonce:

Jette: Støn gerne, men ingen snak tak
- Fyre skulle lære at åbne munden lidt mere under samleje. Synes tit de er for stille. De må meget gerne stønne og fortælle en, det er godt. Det viser mig, at de kan lide det, lige så meget som jeg kan, og så har man også selv mere lyst til at åbne munden. Så fyre, I må meget gerne åbne munden og vise os, at I faktisk godt kan lide det.

Turn off: Lad dog vær med at ’snakke’. Har oplevet en fyr, som fortalte mig under samlejet, at jeg var rigtig fræk, smuk, dejlig osv. Det er selvfølgelig rart at få at vide, men han gjorde det næsten til en samtale. Det var lidt for meget.

Sæt lyd på dit sexliv

Trine: En forkælelsesaften
- Det bedste, han kan sige, er: I aften er en forkælelsesaften - en aften med oralsex, massage, en sprøjteorgasme, og at vi har hele aften til pirrende leg og elskov.

Turn off: ’Hold kæft, hvor var jeg god, hvor var det bare en stor orgasme, jeg gav dig der, hva’?', mens man tænker: 'Riiiight - tro bare på det, Batman.'

Annonce:

Malene: Fantasier
Jeg bliver mega tændt, når min partner siger frække ting og deler sine fantasier, og hvad min rolle er i den. Men det er også super fedt, når han befaler og er hård og dominerende og siger, hvad jeg skal - og hvis jeg ikke gør det, siger han ting hårdt - det elsker jeg.

Turn off: Hvis han begynder at sige søde, romantiske ting, såsom 'du er dejlig', 'du er sød' osv, det er ikke lige mig.

Julie: Lækker og fræk
Det bedste at høre i sengen er, at han synes, jeg er lækker og fræk, og at han synes, det er rart at kneppe mig.

Turn off: Det mest kiksede må være at blive kaldt det forkerte navn - hvilket jeg heldigvis aldrig selv har prøvet. Det er vitterligt det største turn off.

Liselotte: Instrukser
Det bedste, en mand kan sige, er: 'Åhhh, det er dejligt, lidt til venstre, tag lidt hårdere fat.' Og det er frækt og skønt at blive instrueret i at gøre det helt rigtigt og at høre ham give udtryk for sin nydelse!

Turn off: Det er ærgerligt at være sammen med en mand, hvor man skal gætte, hvad han kan lide.

Annonce:

Tina: Opper selvværdet
- Det bedste, en partner kan sige i sengen, er, at jeg er smuk og dejlig. Det opper selvværdet hos mig og får mig til at ville gøre noget mere ved ham.

Turn off: ’Du er absolut bedre end min ex’ eller ’Har du overhovedet vasket dig i dag?’ - selvom vi lige har været i bad sammen!

Skrig dine lyster ud

Ea: Rive mig rundt
Det frækkeste synes jeg helt klart er, når min fyr siger, at han synes, jeg er fræk, dejlig og lækker, og at han bare har lyst til at rive mig rundt, og at han stønner.

Turn off: Var engang sammen med en fyr, der hele tiden sagde ’og nu kommer du og nu kommer du’, han blev bare ved, og jeg var flad af grin til sidst.

Mariann: Bare støn
- Jeg er ikke specielt til fræk snak i sengen. Udover at jeg godt kan lide at høre, at manden godt kan lide det. Nyder at høre hans vejrtrækning, når han er tændt.

Annonce:

Turn off: Den værste ting, jeg har oplevet i sengen, var en fyr, som ville have mig til at fortælle ham, hvor meget jeg var vild med hans pik og de ting, han gjorde ved mig. Jeg kunne se, at det tændte ham, men det slukkede mig fuldstændig - nærmest ødelagde min sexoplevelse.

Mette: Du er stram
Det bedste/frækkeste, en partner kan sige til mig i sengen, er nok ting som ’åh, det er dejligt’. Det er frækt, hvis med lidt støn i stemmen siger ting som ’åh, du er dejlig stram’, men udover det er jeg ikke så meget til snak

- Når det er lidt hårdere, ’as I like it,’ må han gerne stønne en del og sige ting som ’åh fuck ja’. Ordene er ikke så vigtige for mig, mere støn, som går lige i nydelsen.

Turn off: Da han på et tidspunkt pludselig gav finger på en helt anden måde og slikkede voldsomt meget bedre, og jeg så sagde ’Fuck, det er godt’ og hans svar var: Ja, det har jeg lært af min søster.’ Jeg synes, snak om andre mennesker er et turn off i sengen, og for meget ’jeg elsker dig’ er måske ikke direkte turn off, men det sætter heller ikke gang i noget.

Annonce:

Melanie: Bekræft mig
Det at manden bekræfter mig i, at det, jeg gør, er godt, det tænder mig helt vildt. Det behøver ikke være med ord, kropssprog og lyde er nok. Han må også gerne fortælle, hvad han har lyst til at gøre ved mig, og så er det jo altid fedt at få at vide, at man er fræk. Men jeg er ikke til for meget snak under sex. Jeg synes, det ødelægger noget for mig, jeg vil hellere bare koncentrere mig om at nyde sexen, så kan man tale om det bagefter.

Turn off: Han må ikke sige mit navn under sex, jeg var sammen med en fyr, som nærmest stønnede det ud, det føles så forkert og vammelt. Dog er det største turn off for mig, når han spørger, om det er godt hele tiden.' Er det godt, når jeg gør det her? Føles det her dejligt?' Hvis han ikke kan læse mit kropssprog, så har han sgu tabt, jeg gider ikke ligge og svare ja eller nej, jeg mister fuldstændig lysten.

Det betyder den lumre snak

I morgen fortæller vi , hvad kvinden skal sige til manden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: