Annonce:
Annonce:

Store bryster giver mere selvværd

Hvis man føler sig nede i kulkælderen, er der en nem måde at blive løftet

- Så solgte jeg min lejlighed og flyttede til Sverige, og så havde jeg pludselig penge til at få lavet bryster. Jeg fik også lavet mine øjne med laser. Mine babser og mine øjne. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort! siger Henriette. (Foto: Bastian)
- Så solgte jeg min lejlighed og flyttede til Sverige, og så havde jeg pludselig penge til at få lavet bryster. Jeg fik også lavet mine øjne med laser. Mine babser og mine øjne. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort! siger Henriette. (Foto: Bastian)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ondt i selvværdet? Du kan tage på selvudviklingskurser, gå til yoga eller shoppe. Eller man kan få lavet sine bryster kæmpestore!

ekstrabladet.dk har talt med tre kvinder, der valgte den mest direkte løsning.

Trængte til noget nyt
Henriette, 40 år, bor i Malmø:
- Når man har fået børn, så hænger de jo i de der bryster, og jeg var så ked af synet af mig selv uden tøj på. Det var rædselsfuldt! Så fik jeg lavet mine bryster større. Men det var ikke nok, så de fik lige en størrelse mere opad. Når mit liv tager en drastisk vending, som da jeg blev skilt, trængte jeg til at foretage nogle forandringer i mit liv. Så jeg fik lavet bryster og øjne og oprettet en profil på et frækt datingsite, og det har givet mig et selvværd, der sparker røv!

Annonce:

Henriette sad pludselig alene med et par børn, og som single på 40 kan det være svært at finde partnere, når man har tendens til lavt selvværd.

- Der gik lang tid, før jeg gik ud på en rigtig date. Jeg havde kontaktlinser og var ekstremt nærsynet og havde ikke fået lavet bryster endnu. Jeg var slet ikke tilfreds med mig selv, og så er det svært at forestille sig, at andre synes, man er spændende. Så solgte jeg min lejlighed og flyttede til Sverige, og så havde jeg pludselig penge til at få lavet bryster. Jeg fik også lavet mine øjne med laser. Mine babser og mine øjne. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort!

Mhmmm - flere bryster!

Grænser
Når først man har overskuddet og selvværdet til det, er der masser af muligheder for at flytte grænser og prøve nye ting af.

Annonce:

- Jeg har brugt scor.dk til at prøve mange nye ting af, men jeg skal prøve meget mere. Det har været utroligt bekræftende at være på scor, og lige nu bruger jeg scor til at score. Jeg går ikke i cølibat, fordi jeg ser en fyr fast. Hvis jeg møder den rigtige fyr, der virkelig slår benene væk under mig, kan jeg nok godt lægge det fra mig, men det ville være nemmere at få til at fungere, hvis han var swinger.

Læserne: Sådan vil vi tages på brysterne

Forkerte fyre
Lisa, 29 år, regnskabsassistent fra København. Hun havde det problem, at hun blev ved med at vælge de forkerte fyre, hvilket kan gå ud over selvværdet:

- Jeg havde nok en tendens til at vælge de forkerte fyre, måske fordi min far er en meget blød type. Så jeg skulle have en maskulin fyr, der kunne fortælle mig, hvor skabet skulle stå. Jeg valgte altid de mest pumpede og tatoverede typer og endte med at blive kæreste med en rocker.

- Han var sygeligt jaloux, og dengang synes jeg, at det var dødromantisk, men det var jo bare usikkerhed. Og da han endelig havde helt styr på mig, begyndte han at nedgøre mig. Jeg var for tyk, jeg havde for små bryster osv.

Annonce:

Da jeg endelig slap fra ham, måtte jeg flytte til Jylland i en periode. Det var først, da han flyttede til udlandet, jeg kunne vende hjem til København. Efter det havde jeg kun kærester, der behandlede mig dårligt. Det tog mig flere år at slippe ud af den cyklus. Jeg var afhængig af, at der var nogen hele tiden, det var bare de forkerte.

Gør din nye kæreste bedre end din eks

Psykolog
Lisa gik til psykolog og begyndte at bygge sig selv op igen, og så fandt hun blandt andet på en løsning, der nok ikke er almindelig hos terapeuterne.

- Det kan lyde underligt, men en del af løsningen for mig var at få lavet større bryster. Jeg har altid haft en lille størrelse, og det var en af de ting, som mine kærester ydmygede mig med. Så jeg fik lavet bryster og oprettede en profil på et datingsite, I dag ville man nok kalde mig en narrefisse, men jeg elsker den bekræftelse, der er i at lægge billeder af mine bryster på nettet.

Selvfølgelig er de fleste henvendelser og breve virkeligt platte og åndssvage, men jeg sugede bare bekræftelsen til mig alligevel. Og det er ufarligt, fordi der ikke var nogen fysisk kontakt. Det var helt klart det, der gjorde, at jeg følte mig klar til at gå på date igen.

Annonce:

Og nu havde jeg selvfølgeligt tænkt lidt over, hvad jeg havde gjort galt. Så jeg brugte dating.dk til at finde dates, og scor.dk til at få bekræftelse. I dag er jeg meget mere i balance og dater søde fyre, der sjovt nok minder mere om min far.

Komplekser ødelægger kvinders sexliv

Yngre model
Ulrikka, 47 år, sygeplejerske, Ishøj. Ulrikka synes selv, at hun har en lidt klichepræget historie at fortælle, men det gør den ikke mindre relevant og vigtig:

- Jeg var gift i 25 år, og så skred min mand med en 15 år yngre kvinde. Det er den vildeste kliche, og jeg var da også fuldstændigt målløs. Det tog mig et år overhovedet at forstå, at det var sket for mig. Jeg ser stadig min mand, fordi vi jo har tre børn sammen, som heldigvis er flyttet hjemmefra. Han begyndte at træne, købte sig en smart bil og tog ud at rejse med sin nye kæreste.

Efter at det værste chok havde lagt sig, prøvede Ulrikka at komme i gang igen, men det er svært efter 25 år med den samme mand.

Annonce:

- Jeg gik til running dinner og trænede tre gange om ugen. Jeg tabte mig, tog sol og begyndte at købe smartere tøj, men det var ligesom ikke nok i forhold til, at min eksmand stadig lå og bollede en yngre kvinde. Det var nok lidt det, det hele handlede om. Jeg oprettede en datingprofil og fandt ud af, at man kommer langt med en god kavalergang.

Els din krop - og få mere sex

Ny barm
Ulrikka havde altid haft en stor barm, men når man nærmer sig 50, er det lige meget hvor stor den er, for den er ikke, som den har været:

- Nu var min barm jo ikke så høj og stram, som da jeg var 20, så jeg gik til en klinik og fik simpelthen det hele strammet op og lagt et par saltvandspuder ind. Det var nok noget af det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har prøvet, men efter nogle måneder var jeg så fascineret af mine bryster, at jeg startede og sluttede hver dag med at stå og kigge på dem i spejlet.

Annonce:

- Og fyrene på datingsitet overvældede mig med komplimenter. De fleste vulgære og platte, men mange rigtigt søde også. Og så tog jeg mod til mig og mødtes med en fyr. Jeg havde skrevet med ham i lang tid. Han var en superflot fyr, der var ti år yngre end mig, og rigtigt charmerende med et sødt smil og stærke skuldre. Jeg turde slet ikke tro, at han kunne være interesseret i mig, en halvgammel kone med lidt for meget på sidebenene. Men til sidst kom han hjem til mig og drak kaffe, og så endte vi i seng sammen, og det var helt fantastisk!

Og som det sker for de fleste voksne kvinder, der endelig tager springet, er mulighederne uendelige, hvis man virkelig tør slå sig løs.

- Han blev min faste elsker, og lavede ting med mig, jeg kun havde læst om i bladene. Jeg tror faktisk ikke, at jeg ville have turdet at tage springet, hvis ikke det var, fordi jeg fik dem lavet. Det er svært at være nøgen sammen med en anden mand, når man kun har været sammen med den samme stort set hele sit voksenliv. Men det var som at starte forfra at mærke en ny mandekrop mod sig.

'Mænd vil kun have store bryster'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: