Annonce:
Annonce:

Fra arrangeret ægteskab til swingerklub

Integration: Danskere af anden etnisk herkomst vil også eksperimentere med sex. Mød swingerpigen Fatima

Annonce:
Følg Sex & Samliv

På trods af gammeldags holdninger til sex og frisind i store dele af det muslimske miljø, og på trods af en del danskere partier helst ser Danmark rent og flæskefarvet, er der alligevel et område, hvor integrationen går fremad.

Vi har snakket med indvandrerpigen ’Fatima’, på 35, der er en af de piger, der er sprunget ud i swingerlivet efter et mislykket arrangeret ægteskab.

Annonce:

- Jeg kom til Danmark som fem-årig, og jeg tror, jeg var heldig at komme i en rigtig god børnehave, hvor jeg hurtigt fik masser af venner, og mine forældre hurtigt fik jobs og danske venner. De var rimeligt veluddannede begge to, og den gang var det ikke så svært for indvandrere at få job, som det er i dag. Men jeg levede egentligt et meget 'dansk' liv, indtil jeg blev 20 år. Så kom der henvendelse fra vores familie derhjemme. Der var nogle nabofamilier, hvis søn gerne ville have en kone, fortæller Fatima, der bor i København.

Arrangeret ægteskab
Selvom Fatimas familie ikke var specielt traditionelle, blev der alligevel gjort forberedelser til et traditionelt muslimsk bryllup.

- Jeg synes, at det hele var ret spændende. Jeg fik masser af opmærksomhed, og spørgsmålet om, jeg ville eller ej blev aldrig rigtigt taget op, så jeg fulgte bare med. Min kommende mand var ikke gammel og grim, som jeg havde set det til nogle af mine veninders bryllupper.

- Vi blev gift, og jeg var jomfru på bryllupsnatten, og det var ret forfærdeligt. Han havde aldrig været udenfor hjemlandet og var meget traditionel, så når han havde gået en tur, forventedes det, at jeg skulle vaske hans fødder, at maden stod på bordet, når han ville, og at jeg i det hele taget skulle stå til rådighed.

Annonce:

Fatima elskede egentligt sin mand på trods af deres tydelige forskelle, men der var et punkt, der viste sig at være for stor en byrde i længden.

- Vores sexliv var forfærdeligt, men det vidste jeg jo ikke dengang. Han kravlede op på mig og kørte løs i nogle minutter, og så, uden en lyd, kom ham og kravlede ned igen og sov.

Danske piger
- Det var først til et gruppemøde på universitetet, at jeg hørte to af de andre piger snakke om sex. De havde begge født barn og diskuterede, hvordan det påvirkede deres sexliv bagefter. Jeg var målløs og forstod slet ikke, hvad de snakkede om.. De var kun 23 og 26 år gamle, men de havde prøvet ting, jeg aldrig havde hørt om.

- Da de fortalte om, hvordan de onanerede, når deres mænd ikke gad have sex, fik jeg virkeligt røde øre. Jeg gik hjem og prøvede mig frem. Jeg var 22 år, da jeg fik min første orgasme med håndbruseren.

Annonce:

Fatima var glad for at have fundet en løsning på deres dårlige sexliv, men hendes mand reagerede ikke helt, som hun havde forventet.

- Han stirrede bare på mig med væmmelse eller blev vred og gik, når jeg foreslog noget. Til sidst blev han jaloux, og troede at jeg havde en affære med en anden. Han fik nogle venner til at udspionere mig og ville slet ikke røre mig. Men det ville jeg heldigvis selv, så mit sexliv var bedre, end det nogensinde havde været før.

Holdt op med sex
-
Vi var sammen i ti år, og det var forfærdeligt. Nu snakker jeg ikke kun om vores sexliv, det var simpelthen helt skævt. Jeg blev uddannet og fik job og udviklede mig utroligt meget, mens han arbejdede på et lager og blev mere og mere traditionel.

Annonce:

- Vi holdt helt op med at gå i seng sammen. En dag opdagede jeg en sms på hans telefon. Det var fra en pige, og det var tydeligt, at de havde været i seng sammen. Da jeg konfronterede ham med det, blev han sur på mig og stormede ud af lejligheden. Jeg så ham ikke i flere dage, men fik opringninger fra hans venner og familie, der spurgte, hvorfor jeg gjorde ham så ulykkelig.

Til sidst pakkede jeg mine ting og tog ud til mine forældre. Det tog et år, før jeg fik min skilsmisse, flyttede ind i min egen lejlighed og begyndte at leve mit eget liv.

Lukket miljø
Men det kan være ekstra svært for indvandrerpiger at starte forfra, for man er stadig en del af det samme miljø og den samme familie.

- Det man er nødt til at forstå, når man ikke lever i et indvandrermiljø, er, at man kender så mange af de samme mennesker. Også selvom det ikke er ens nære venner eller familie, så ved folk, hvem du er, eller finder ud af det. Det vil sige, at hvis du træder ved siden af, så hører dine venner og familie om det.

Så jeg havde meget svært ved at finde en kæreste eller bare en fyr. Men jeg havde da fyre med hjemme nogle gange, og de fleste var meget opmærksomme og gode elskere.

Annonce:

Mødte swingerfyr
Så en dag mødte jeg en fyr, der var meget anderledes. Han var måske ti år ældre end mig, og han gjorde ting ved mig i sengen, som sendte mig i den syvende himmel. Jeg blev måske også lidt forelsket i ham, og det var nok derfor, han fik lov til at gøre så mange ting ved mig. Vi prøvede dominans, sprøjteorgasmer og rollespil og meget mere. Han havde sex med mig i et omklædningsrum inde i byen!

Fatima var helt klar til et nyt forhold, men så mødte hun et nyt og fremmed koncept, der dog snart skulle blive en fast del af hendes liv.

- Da jeg begyndte at fortælle om mine følelser for ham, forklarede han mig, at han var swinger. Jeg anede slet ikke, hvad det var, men det forklarede han mig. Han havde været i traditionelt kernefamilie forhold, og det skulle han aldrig igen.

Så vi kunne være elskere og gøre alt muligt sammen, seksuelt og ellers, men han gjorde det klart, at vi aldrig ville komme til at flytte sammen eller være traditionelle kærester. Den skulle jeg tygge lidt på, men jeg forstod på den anden side, at der her var en mand, der kunne lære mig en masse spændende.

Annonce:

Tog i klub
-
Efter at vi havde prøvet alt muligt hjemme, introducerede han mig for swingerverdenen. Det første, vi prøvede, var at invitere en kvinde hjem. Han havde en hel flok på standby, fandt jeg ud af. Men ingen af dem var hans kærester, de var bare veninder fra ’miljøet’. Det skulle jeg lige vænne mig til.

De fleste er ret nervøse for at involvere andre i deres sexliv, og når man kommer fra en tradition som Fatima er det ekstra grænseoverskridende.

- Pigen, der kom hjem til os, var en helt almindelig dansk pige på min egen alder, der havde job og børn og et normalt liv. Jeg havde troet, at hun ville være anderledes på en eller anden måde, men hun var helt almindelig enlig mor, men smuk og virkeligt fræk.

Kun til piger
- Hun var kun til kvinder og smilede stort, da hun så mig. Jeg fik så meget sex den nat, at jeg måtte blive hjemme fra arbejde den næste dag! Den pige var så fræk, og så grundig, og hun rørte mig på en helt anden måde. Hun blev også ret glad for mig, og vi havde mange seancer, også alene, og ses stadig, både til sex og som veninder.

Annonce:

- Hun var med i en hel gruppe af kvinder, der af og til mødtes og holdt sexseancer med olie og reb og alt muligt. Nogle af de andre kvinder var gift, og deres mænd vidste intet om, hvad de lavede. Der mødte jeg en anden indvandrerkvinde.

- Vi blev begge to ret nervøse, da vi så hinanden, men så fik vi snakket, og vi var jo sammen om, hvad vi lavede. Hun var gift, men havde brug for noget kvindesex af og til, som hun sagde. Så følte hun heller ikke, at hun var sin mand utro, når der nu ikke var andre mænd.

Flere tabuer
Pigesex var bare det første tabu, Fatima fik brudt på sin vej ind i swingerverdenen. Snart åbnede portene sig på vid gab.

- Snart inviterede min elsker et par hjem. De var rigtigt søde og meget rutinerede, og det var jo bare en middag, der udviklede sig. Alle vidste også godt, at det var mig, der var nybegynderen, så al opmærksomhed blev koncentreret om mig.

Annonce:

- Jeg var helt væk, da der var to mænd og en kvinde, der ikke lavede andet end at kæle for mig og gøre det godt for mig. Derefter var det ikke så svært. Jeg tog i swingerklub med min elsker, og det var mere grænseoverskridende, for der kunne jeg jo risikere at møde nogen, jeg kendte.

- Men i et års tid gik vi i swingerklub regelmæssigt, og jeg prøvede stort set alt, hvad der var at prøve, fra gangbangs til bukakke og meget mere. Men jeg tror ikke, at jeg ville have gjort nogle af de ting, hvis ikke jeg havde haft en mand med, jeg følte mig tryg med. For jeg mister mig selv fuldstændig, når jeg først er i gang.

Har sex med 30 mænd på en gang

Indvandrerfyr
Men intet godt varer evigt, og for nyligt skete, der så det, som Fatima havde frygtet mere end noget andet, da hun pludselig stod foran en indvandrerfyr.

- Jeg havde hørt, at der af og til kom indvandrerfyre og -piger i klubberne, men jeg havde ikke oplevet det før. Vi kendte ikke hinanden, men jeg kunne se på ham, at han havde det dårligt med, at jeg var der.

Annonce:

- På et tidspunkt, da vi gik forbi hinanden på gangen, spurgte han mig på arabisk, hvad jeg lavede der. Jeg kiggede på hans vielsesring og spurgte ham om det samme, så sagde han ikke mere. Siden da kom jeg ikke i den swingerklub, og i dag går jeg stort set ikke i swingerklub, men jeg har fundet en gruppe faste legekammerater, som jeg ser regelmæssigt, men typisk mest hjemme eller i sommerhus.

- Jeg savner stadig af og til en fast kæreste. En, jeg kan tage med hjem og præsentere for familien, men så skal det nok være en fyr, der er i swingerverdenen, for jeg kan simpelthen ikke gå tilbage til så kedeligt et sexliv, som jeg havde i mit ægteskab.

Kvinder er vilde med at swinge

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: