Stiletter gi'r ømme tæer, men ikke sex

Mænd ikke kan se på en kvindes bevægelser, om hun har højhælede sko på eller ej. Plus: Disse dansemoves tænder kvinder

Stiletter, der ellers er kendt for at give længere ben og en mere numsestruttende holdning ( samt et bedre sexliv), har måske slet ikke den tilsigtede virkning.

Hvilket betyder, at millioner af kvinder verden over måske har lidt sig gennem mange stiletter til ingen verdens nytte.

Det oplyser dailymail.co.uk.

Evolutionspsykologen Nick Neave fra University of Northumbria i Englang brugte 3D bevægelsessimuleringsteknik, blandt anvendt til filmen 'Avatar', i undersøgelsen.

Kvinder med og uden høje hæle skulle gå frem og tilbage foran et kamera, mens de havde bevægelsessensorer på udvalgte punkter på kroppen. De bevægelser blev så overført på computergenererede avatarer, som en række mænd skulle se og bedømme. På den måde blev kun bevægelser og ikke den enkelte kvindens udseende, som der fokuseret på.

Og konklusionen er, at mænd ikke kan se, ud fra bevægelserne, hvem der havde høje hæle på.

Undersøgelsen er del af et større forskningsprojekt, som Nick Neave er I gang med. Det handler om at finde ud af , hvilke bevægelsesmønstre mænd og kvinder tænder på hos hinanden. For nylig offentliggjorde Neave, hvilke mandedanse kvinder synes er sexede.

Se video med mændenes kiksede og frække dansemoves her

Onde tunger på redaktionen antyder, at den forskning må være være betalt af nogle fodformede Ecco-folk, som ikke har sans for de finere ting i livet... herunder hvide, voksne mænds fuldemandsdans og kvinder i tårnhøje stiletter.

0 kommentarer
Vis kommentarer