Annonce:
Annonce:

6 ting du ikke må sige til ham

Eller: Sådan får du ham ned med nakken

'Du har da ikke råd til den der fjollede dingenot', må en kvinde åbenbart ikke sige til sin partner. (Foto: colourbox)
'Du har da ikke råd til den der fjollede dingenot', må en kvinde åbenbart ikke sige til sin partner. (Foto: colourbox)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er visse ting, man skal bestræbe sig på undgå, hvis man vil have et nogenlunde harmonisk forhold. Utroskab er selvfølgelig en af dem, men tilfældige og ubetænksomme bemærkninger er også uhensigtsmæssige.

Magasinet for unge sex- og shopping-interesserede kvinder cosmopolitan.com har lavet en liste over ting, som en pige ikke skal sige til sin kæreste. Nogle af disse udsagn er lidt amerikanske, men mon ikke de også gælder i Danmark…

1.’Du er meget bedre end alle de andre idioter, jeg har datet’
Du tror måske, det er en kompliment, men det kan også opfattes, som om problemet i alle dine tidligere forhold faktisk har været dig selv. Og manden vil tænke, at du med tiden også vil synes, han er en idiot.

Løsning: Tal overhovedet ikke om din eks. Mange mænd vil helst ikke blive mindet om, at der var andre i dit liv inden.

Annonce:

2. 'Har du virkeligt råd til det?'
Indkomsten kan betyde meget for nogle mænd. At kritisere din partner for, hvordan han styrer sin økonomi, er det samme som at kalde ham en taber. Det kan også få dig til at minde ham om hans mor.

Løsning: Hvis du vil diskutere din kærestes privatøkonomi med ham, så gør det i på et passende tidspunkt. Ikke når han lige har investeret en formue i nogle aktier, bil eller gadgets. Og hvis I bare dater, er hans økonomi ikke din sag.

3. 'Slap af - det gør ikke noget, vi er for sent på den'
Det er næsten aldrig populært at lade folk vente. Men det handler ikke kun om det. Det drejer sig også om, at det virker, som om du ikke tager hans mening alvorligt, og han kan blive irriteret.

Løsning: Vis at du lytter til ham. Sig at du er ked af, at I er for sent på den, og at du ved, det er vigtigt for ham at komme til tiden, og at du vil prøve at forberede dig mere næste gang.

Annonce:

4. 'Min mandeven er fantastisk - ham burde du blive venner med'
At bestemme over din partners sociale liv vil bare få ham til at tænke på, om du vil prøve at bestemme over andre ting. Han kan også blive jaloux, når du viser, du også kan lide andre mænd så meget.

Løsning: Hvis du virkelig mener, at din mandeven og din kæreste kan blive venner, så find på noget sjovt, hvor I og flere andre er involverede. Så kan de se, om de falder i hak - uden pres.

5. Jeg lovede hende at ikke sige noget, men…
At dele hemmeligheder kan føles som en god måde at komme tæt på hinanden. Men han kan opfatte det som sladder. Og som om du bryder en andens tillid, hvilket kan få ham til at tænke på, om du også vil bryde jeres.

Løsning: Selvfølgelig er der hemmeligheder, du bare må dele med nogen. Men når du gør det, så ros ham først ved at sige: ’Jeg fortæller dig kun der her, fordi jeg ved, du kan holde på en hemmelighed.'

Annonce:

6 Vær nu ikke barnlig - det der har jeg ikke gjort i mange år
Selvom I er et par, betyder det ikke, at I hver især skal ændre jeres måde at være på. Ved at sige til en mand, at visse ting ligger bag jer nu, er det samme som at sige: ’Jeg var en sjov pige engang - men det er jeg ikke længere’. Han kan komme tro, at jeres forholdet vil blive kedeligt og trist.

Løsning: I stedet for at fortælle, hvor sjov og skør du har været, så fortæl hvad du kan lide at gøre i nutiden.

5 ting du aldrig må sige til kæresten

Redaktionen savner følgende på listen: ’Min forrige kærestes var meget større’ samt ikke mindst 'jeg har glemt at bruge prævention'. Og 'er den inde?' Hvilke ting synes du, der burde være på en liste over, hvad en kvinde ikke til sige til sin kæreste? Skriv dem under artiklen her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: