Sådan scorer du på fem minutter

Hvad gør man(d), når man vil have sex her og nu? Sexeksperten Jakob Olrik giver svarene

- Når der skal scores, er det en god ide at få kvinden til at tale om sex, så hendes tanker spores ind i det univers, siger Jakob Olrik, som har flere råd om forførelser og sex på dr.dk/sex. (Foto: All Over)
- Når der skal scores, er det en god ide at få kvinden til at tale om sex, så hendes tanker spores ind i det univers, siger Jakob Olrik, som har flere råd om forførelser og sex på dr.dk/sex. (Foto: All Over)
Følg Sex & Samliv

Forår. Vi er så småt begyndt at smide tøjet. Kjolerne bliver lettere og mindre. Der er kommet mere bar hud i gadebilledet, og vi er mere åbne for flirt end om vinteren.

Med al den sex i luften, er det ikke altid, man har lyst til at folde sine store forførelsesevner ud. Nogle gange har man bare lyst til en hurtig scoring, og her har vi fået hjælp af en ekspert - Jakob Olrik, daglig leder af Sexologskolen og DR2’s sexekspert.

– Pickup lines og scorekurser tror jeg ikke på. Det med at påtage sig bestemte scorebemærkninger er for plat, hvis de ikke flyder naturligt. Det handler om at være sig selv. Man skal være autentisk, udtrykke selvværd og selvtillid. Og hvis man er lidt usikker og nervøs, skal man vise det, for der er masser af kvinder, der vil synes, at det er ’cute’, siger Jakob Olrik.

– Men uanset, hvor autentisk man er, kan man kun score en kvinde, hvis hun er klar. Hvis hun lige har været gennem en skilsmisse eller er blevet fyret, så kan man ikke.

Læs: Zulu-babens score-råd

Scor dem der ser dig
– Vi har alle en radar, når vi kommer ind i et lokale. Vi kan scanne et rum og se, hvem der kigger på os, når vi kommer ind. Det gælder om at træne den radar og hurtigt afsøge lokalet. Det første minut ved man, hvem der har fået øje på en. Dem, du får øjenkontakt med, kan du score, siger Jakob Olrik.

– Og kære mand: Hold for guds skyld blikket, når en kvinde ser på dig. Før eller siden vil hun se på dig igen. Og det gør hun kun, hvis hun har lyst til dig. Så man skal tro på det – ja, hun er interesseret. Hvis man ikke tror på det, misser man mulighederne.

Som ridderen, der skal ride tværs over kongeriget og dræbe en drage, har kvinder en række – noget lettere – prøver, manden skal bestå, før hun overgiver sig.

– Flakker dit blik mod andre piger – dumpet. Er du for hurtig til at flirte – dumpet. Gramser du lige fra starten – dumpet. Hun skal føle, at du har valgt hende, og at det er vigtigt for dig at tale lige netop med hende. At købe drinks er en del af prøven. Ikke fordi man skal købe hende, men fordi det viser, at man gerne vil investere noget i at lære hende at kende, fortæller Jakob Olrik.

Læs: Mit frække liv på nettet

Fire frække steder
At være den rigtige mand på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt er også en vigtig huskeregel i en hurtig-scorers lov. Udover parker, butikker, gader og andre steder, hvor folk kan mødes ved et tilfælde, er en tur i byen som regel det letteste sted at jage. Her er fire kategorier af scoresteder, hvor det handler om at tude med de (andre) ulve, man er iblandt.

– Provinsdiskoteker og steder som Crazy Daisy er som en transithal. Man kommer ind, scorer ret hurtigt og går ud igen. Her kommer man tæt på hinanden og kan hviske hinanden i øret, fordi der er så fyldt. Gå hen til baren og bestil to drinks med det samme. Når du ser en pige, du kan lide, forærer du hende drinken. Det virker godt, for hun tror, at man har købt den til hende. Og det er svært at sige nej, når du ligefrem står med en drink i hånden, siger Jakob Olrik.

– På de klassiske brune værtshuse er alle lige. Man vil gerne tale med andre, og her kan man købe en hel bakke shots og servere dem for et bord med kvinder. Hvis de ikke er til shots, er de helt sikkert til røverhistorier.

På VIP-baren og de rigtigt fancy steder er det dyrere at købe sig til opmærksomhed. Til gengæld er det let med ’Magnumtricket’.

Læs: Hjernevask dig til mere sex

Bestå alle prøver
– Bestil en flaske magnumchampagne hen til dit bord, og der vil automatisk komme en flok hen, fordi den viser, at du er rig og har succes og magt. Det dur ikke på Karrierebar og andre insteder. Her må man godt stå med en håndbajer og se lidt kunstnerlidende ud. Der scorer man på at fortælle om noget, man brænder for. Ligegyldigt hvad det er, så tænder pigerne på det.

Når det ikke handler om at finde sit livs kærlighed, er der også deadline. Og hvis din indre deadline er ved at være overskredet, uden du er klar over, om hun er hot eller not, kan du teste ved at gøre noget, der er lidt for meget – en tydelig berøring, rykke tættere på hende eller spørge om noget intimt.

– Det kan godt være, at hun trækker sig lidt der, men det behøver ikke betyde, at hun ikke er interesseret. Det kan være en del af hendes prøve, så man må stole på sin fornemmelse, siger Jakob, der har en lille bonusinfo til mænd, der gerne vil gøre et godt indtryk hele vejen:

– Når du tager en pige med hjem, giver det toppoint at have blomster og et fad med frugter stående. De tænker, at man er æstetisk og kan tage vare på sig selv. De slipper for at være din mor, og hvem gider kneppe med sin søn?

Læs: Så skal der scores, drenge!

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING