19-årig nymfoman: Jeg onanerer hele tiden

Årets frækkeste artikler: Den 19-årige Josefine fa København føler sig invalideret af sit enorme sexbehov

Josefine, der er studerende, sammenligner sin sextrang med at være sulten og spise hele tiden uden at blive mæt. (Foto: Sexlir.dk)
Josefine, der er studerende, sammenligner sin sextrang med at være sulten og spise hele tiden uden at blive mæt. (Foto: Sexlir.dk)
Følg Sex & Samliv

(Vi bringer op til nytår de mest læste artikler på Sex&Samliv 2008. Denne blev bragt først gang i februar)

Nymfomaner - eksisterer de, eller er de bare liderlige mænds beskidte ønskedrømme?

19-årige Josefine fra København er ikke i tvivl. Hun er nemlig selv nymfoman. Og det er ikke spor rart.

- For et par år siden var det rigtig slemt. Det første, jeg tænkte på og følte i kroppen, når jeg slog øjnene op om morgenen, var en overvældende lyst til at blive tilfredsstillet enten via decideret sex eller ved at onanere, siger hun til erotiksitet Side6.dk.

- Ofte er jeg faldet i søvn med en dildo mellem benene, når jeg har onaneret mig selv i søvn, da jeg bare ikke kunne få nok tilfredsstillelse. Jeg skal stadig have minimum et par orgasmer hver aften, inden jeg kan sove.

Bliver aldrig mæt
Josefine, der er studerende, har været helt derude, hvor det ikke længere var spor morsomt at være bundliderlig.

Selv kan hun bedst forklare tilstanden ved at sammenligne det med trangen til at spise hele tiden, uden nogensinde at blive mæt.

Så når hun fik en af sine mange orgasmer, uprovokeret eller fremprovokeret, var det lidt som at tisse i bukserne for hende. For lige så snart orgasmen brusede af, kriblede det atter i kroppen på hende, mens tankerne om seksuel tilfredsstillelse fyldte hende.

Det gik udover hendes evne til at koncentrere sig om fx skolen, og det havde også fysiske konsekvenser for den unge pige. Underlivet var konstant ømt og skreg på hvile, mens den ustoppelige lyst til mere sex, mere onani og flere orgasmer trak i modsat retning.

Orgasme i matematiktimen
- Når mine jævnaldrende veninder fortalte, at de måske havde lyst til sex eller onanerede tre-fire gange om ugen, så kunne jeg da godt se, at jeg var ret meget anderledes.

- Fx kunne jeg heller ikke ride en tur på min hest uden at få orgasme, og en gang, midt i en matematiktime, der mildest talt ikke var ophidsende, kunne jeg pludselig tydeligt mærke (og helt uden grund), at jeg var lige på nippet til at få orgasme.

- Så jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at knibe benene sammen og tænke på noget andet end netop sex, men lige lidt hjalp det, fortsætter Josefine, der pænt måtte finde sig i at få – endnu! – en uprovokeret orgasme, hun dog vist nok evnede at skjule for sine klassekammerater.

Gik til læge
Da Josefine gik til lægen med sit problem, var lægen ikke sen til at bruge betegnelsen nymfoman og begyndte at tale om hormonbehandling og/eller psykologhjælp.

- Som jeg havde det på daværende tidspunkt, kunne jeg slet ikke overskue at skulle i gang med nogen form for behandling. Så i stedet blev jeg blot ved med at bede til og håbe på, at det ville gå over af sig selv.

I dag, hvor Josefine er 19 år, er hendes overvældende lyst til sex og onani ikke helt så invaliderende, som det var for hende tidligere.

Uden lyst en halv time
Alligevel ligger hun meget langt over gennemsnittet, hvad lyst angår.

- Nu kan der da indimellem godt gå en lille halv times tid, uden at jeg tænker på og har lyst til sex.Men det der med, at der kan gå fx en hel dag, hvor man ikke har sex eller onanerer, det kan jeg slet ikke sætte mig ind i. Men heldigvis er det trods alt ikke lige så slemt, som det tidligere har været - og jeg håber da også på, at det fortsat kun går den anden vej, altså nedad, med min sexlyst, siger Josefine.

Læs hele interviewet med Josefine her

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.