Mænd: Grib vores boller

For mange mænd er nosserne supererogene, men nogle kvinder overser det følsomme vedhæng

Er de ved at være for lange, så jeg skal holde dem for dig? (Foto: Trevor Watson)
Er de ved at være for lange, så jeg skal holde dem for dig? (Foto: Trevor Watson)

De er noget af det mest følsomme på en mand. Et lille velplaceret klips med fingrene på klunkerne, og manden lægger sig hylende i fosterstilling. Ligeledes er en let kilden med spidsen af en negl, en våd tunge eller et blidt og alligevel fast greb grundlæggende erotisk for næsten alle mænd.

Og så er er det her, det mandlige kønshormon testosteron dannes.

En ordentlig 'mund-tering'
ekstrabladet.dk har fået en mandlig og en kvindelig sexolog til at guide os til kronjuvelernes erotiske essens, for som man kan se på afstemningen til højre for denne artikel, er der en del kvinder, der har noget at lære.

Fra gammel tid var det at aflægge ed ved sine klunker den mest ultimative ed, forklarer sexologen Lars Juhl. Derfor skal vores vedhæng også respekteres, æres, forkæles og have kærlighed, når manden blotter sig. Der er nemlig masser af symbolik begravet i mandens pung, mener han:

- At gribe vores boller skal ske på en følsom og respektfuld måde. En for hård håndtering eller ’mund-tering 'kan give ubehag og få os til at trække os, få ondt, blive opfarende og give os følelsen af, at vores tillid er blevet svigtet, foklarer Lars Juhl overfor ekstrabladet.dk.

Både blidt og fast
- Teknisk kan vi som mænd nyde at modtage alt fra lette blide kærtegn til mere hårde og faste tilkendegivelser på vores boller - meget gerne i kombination med kærtegn af vores pik. Det kan være kærtegn af hænder, fødder, kinden eller underarme til kys og slik. Leg med varme og kulde kan være meget fornøjeligt og pirrende, fx at drikke lidt koldt og så bruge tungen!

Der kan faktisk tages rigtig hårdt og fast! Bare ikke sker for hurtigt, og at kuglerne ikke lige pludselig ’smutter’, dvs. at der kan tages fat og så kan styrken i tryk eller trækket øges ganske meget. Vær opmærksom på mandens lyde, hans ansigtsudtryk og spørg, om han kan tage mere, eller om det er passende!

- Ved at blive kærtegnet på bollerne også kan mænd opnå en større fornemmelse af nydelse, som kan fylde hele vores underliv og krop, og som kan tage os i retning af den mandlige orgasme og ikke kun udløsning, siger Lars Juhl.

Derfor, kære kvinder, glem ikke vores juveler!

Op for intensiteten
Sexologen Katrine Berling har mange veninder, der har spurgt hende, hvordan man skal røre ved mandens pung. Berling mener også, der er mange, der ikke er klar over, hvor godt det kan føles for manden få kærtegnet sine nosser.

- Det med til at skrue op for intensiteten i samlejet, når man rører ved hans nosser, og han får en følelse af at bliver mere fyldt, og lysten til at komme bliver kraftigere, siger Katrine Berling til ekstrabladet.dk. Det føles, som om der bliver lavet mere sæd, og presset bliver større. Det er med til at sende energi ud i hele hans krop.

Mænd er meget forskellige, og derfor er det også godt, hvis manden kan hjælpe en lidt på vej ved at fortælle, hvad han kan lide, hvor hårdt eller blødt han ønsker det.

- Husk altid på, at hvis din mand eller kvinde ønsker noget andet end det, du gør, så skal du ikke tage det personligt, du skal bare gøre, hvad de siger. Det er den måde, man lærer sin partner at kende på, siger Katrine Berling til ekstrabladet.dk.

Fem gode bolleråd
Katrine Berlings ideer til, hvad man kan gøre med sin mands nosser:

1. Når man masseret sin mands pik, kan man starte helt nede fra mellemkødet, stedet mellem anus og nosser, og så lade sin hånd glide op langs nosserne og hen over pikken gentagne gange.

2. Når du giver din mand et blowjob, så glem ikke hans nosser, for du kan også tage dem i munden. Man kan tage den en kugle først sutte blidt på den og så hive blidt udad. Så kan man tage den anden og gøre det samme.

3. Man kan også tage begge kugler i hænderne og lege med dem som to små bolde, ganske blødt og blidt, og så trække lidt nedad.

4. Når du har den ene hånd på din mand pik, så hav den anden på hans nosser, og kild og kærtegn dem forsigtigt.

5. Hold øje med, om din mand nyder det, og lad ham endelig komme med rettelser, hvis du gør det for blidt eller hårdt

Kvindelig blogger hylder mandens vedhæng

Mandlig blogger om de glemte løg