Annonce:
Annonce:

Maskesex sætter lysterne fri

Gummi, lak & læder: Masker og uniformer giver fetichisterne mulighed for at leve deres kinky sexlyster ud

Hvis man til daglig er en lille, grå kontormus med en liderlig lak-og-læder diva i maven, medvirker outfittet og stemningen til en fetichfest til, at divaen slippes løs. (Foto fra filmen Tamed and Transformed)
Hvis man til daglig er en lille, grå kontormus med en liderlig lak-og-læder diva i maven, medvirker outfittet og stemningen til en fetichfest til, at divaen slippes løs. (Foto fra filmen Tamed and Transformed)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvis man kun kender lidt til fetichverdenen, kan man nemt få det indtryk, at fetichister bruger det meste af deres tid, kræfter og økonomi på at vise sig frem for andre i gummi-, lak- og lædertøj.

Sådan er nogle fetichister da også, men samtidig handler miljøet og ikke mindst fetichfesterne om at udleve ofte ekstreme seksuelle sexlyster og fantasier, der overgår, hvad der fx finder sted på landets mange sexklubber, hvor man ellers ikke har for vane at lægge fingre imellem.

På med masken, væk med hæmningerne
32-årige Jeanette fra den københavnske vestegn, der gerne tager til fetichfest i tætsiddende gummikjole, sorte netstrømper og gummimaske, hvor der kun er hul til øjne og mund, mener, at det at være klædt ud får folk til at sætte lysterne fri.

Annonce:

- Min overbevisning er, at langt de fleste har meget nemmere ved at skeje ud og være 100 sig selv, når de iklæder sig en uniform. Man bliver lidt en anden, men meget mere fri person, når man tager til fetichfest, siger Jeanette til ekstrabladet.dk.

- Så mange af de hardcore ting, der dyrkes til festerne, såsom s/m, bondagelege, urinsex, diverse former for sex med eget køn osv., ville langt de fleste af os have det mindre godt med, hvis det fx foregik i en ganske almindelig sexklub, hvor det er noget sværere at gemme sig væk. Måske lige bortset fra de gange, hvor sexklubben afholder maskebal, siger Jeanette, der i de fleste tilfælde tager til fetichfest med en veninde eller to.

Annonce:

- Hvis man er til meget hardcore sex med folk, der ikke er bange for at eksperimentere og gå helt til grænsen, så skal man efter min mening vælge fetichmiljøet. Desuden giver det også et ekstra krydderi på sexlegene, at alle er klædt ud’ at folk generelt har gjort noget ekstra ud af sig selv, samt at man ikke altid lige ved, hvem der nu ordner en. Det er også vildt pirrende, siger Jeanette, der sætter stor pris på den anonymitet, som masken giver hende.

Befriende med maske
Også sexologen Vivi Hollænder fra Bedresex.nu mener, uniformer og masker kan virke befriende. Folk løsner hæmningerne, når de ifører sig uniform eller en maske og påtager sig en anden rolle end den til hverdag.

- Der er jo utallige muligheder for at leve sine vildeste sexfantasier ud, når man er blandt ligesindede til fetichfester, udtaler sexolog Vivi Hollænder til ekstrabladet.dk

- Hvis man til daglig er en lille, grå kontormus med en liderlig lak-og-læder diva i maven, medvirker outfittet og stemningen til festen til, at divaen slippes løs. Det giver også stor tryghed at vide, at alle andre er til festen af samme årsag en form for anonymitet og fællesskab. Hverdagens blufærdighed, generthed og hæmninger kan man roligt lade ligge i garderoben sammen med cowboybukserne.

Annonce:

Overvældende oplevelse
- Jeg vil ikke kalde fetichfester for en undskyldning for at dyrke hardcore og avanceret sex, men mere en mulighed. For de kvinder, jeg kender, har første gang til en fetichfest været vildt grænseoverskridende og fascinerende. Det var så overvældende, at de ikke dyrkede sex første gang. Men det gjorde de så sandelig de næste gange, hvor de havde haft tid til at lade indtrykkene bundfælde sig og finde ud af, hvad der tændte dem, siger Vivi Hollænder.

Hvide Sloggi-trusser
37-årige Sebastian Solo, en af landets førende fetichfotografer og skaber af fetichfilmen ’Tamed and Transformed’, der netop er blevet solgt til Holland, Tyskland og Spanien, har været fast del af det danske og internationale fetichmiljø i mere end 15 år.

Sebastian Solo var også med til at stifte danske fetichsammenslutning Manifest, der senere på året fejrer 10 års jubilæum.

- Min helt personlige fetich er grænsesøgende og meget hård sex, jeg til dels udlever i fetichmiljøet. Og så har jeg en helt speciel fetich med kvinder i hvide Sloggi-underbukser. En tilbagevendende sexfantasi, jeg også spiller på i ’Tamed and Transformed’, hvor en kvindelig model i skolepigeuniform tisser i sine hvide Sloggi-trusser, fortæller Sebastian Solo, der opfordrer interesserede til at give fx Manifests fester en chance.

Annonce:

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at en hel del både kvinder, fyre og par møder op til festerne og udlever diverse seksuelle lyster i ly af, at de kan være forholdsvis anonyme, siger Sebastian Solo.

Køb 'Tamed and Transformed' her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: