Kvinde - find din indre domina

Ta' ham: Det er seksuelt befriende at bytte roller i sengen, for man lærer nye sider sig selv og sin partner at kende

Det drejer sig om at tage kontrollen og vise ham, hvor skabet skal stå - bare som afveksling. (Foto: Trevor Watson)
Det drejer sig om at tage kontrollen og vise ham, hvor skabet skal stå - bare som afveksling. (Foto: Trevor Watson)
Følg Sex & Samliv

Normalt er det kvinderne, der bliver taget. Det er dem, der skal overgive sig og lade sig tage, mener sexologen og parterapeut Katrine Berling.

- Og det er også fantastisk et langt stykke af vejen, for de fleste kvinder har brug for at blive taget godt, så de ikke går hen og bliver alt for vanskelige, siger Berling til ekstrabladet.dk.

Men det er sundt at prøve at bytte roller engang imellem. Og som man kan se på vores afstemning til højre for artiklen her, er mange kvinder og mænd glade for lidt afveksling ind imellem.

- Ikke nok med at det er super sjovt at gøre noget, som man ikke plejer, så er det også en helt anden energi, man skal finde frem, når man skal være i sin dominerende rolle.

Tal til ham
At tage en mand er at have kontrollen og magten over ham, og det er helt specielt, fordi man nu er den, der styrer legen.

- Du skal ikke være bange for at lade ham vide, at det er dig der bestemmer, og du må gerne tale til ham hele tiden, fortæl ham, hvad du har tænkt dig at gøre ved ham, eller bare kunne find på at gøre, for det er med dit at øge spændingen, forklarer sexologen.

Indenfor rammerne
Legen skal dog holdes inden for rammerne af det aftalte, så man ikke direkte overskrider sin partner grænser.

- At tage sin partner vil sige, at man bevæger sig ind i ham, man smager, lugter og ser hans lyst og liderlighed. Man leger med hans grænser, til han er ved at springes, og man kan se vellysten i hans øjne - for til sidst at sende ham ud over kanten i en kæmpe orgasme.

Man kan blive så liderlig af at være i den dominerende rolle, at man kan komme af det. Mange mænd skal dog lige vænne sig til, at nu er det dem, der skal slappe af og nyde, og det kan være svært i begyndelsen, men når de først får lært det, vil de ikke fortryde, siger Katrine Berling til ekstrabladet.dk.

Blog om rolleskift

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU