Drop eks'en på facebook

Undersøgelsen ser nærmere på, hvilke faktorer der påvirker din enve til at komme videre efter et brud

Klik eks'en ud af dit liv og især facebook og brug tiden på noget andet. (Foto: colourbox.com)
Klik eks'en ud af dit liv og især facebook og brug tiden på noget andet. (Foto: colourbox.com)

På facebook er vi venner med folk, vi end ikke vil kunne genkende på gaden. Så hvad skulle der være galt med at være venner med eks'en på det sociale netværk?

Læs:

Prøveknald dine facebookvenner

En hel del, viser det sig i en videnskabelig undersøgelse publiceret i 'Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking,' hvor 464 personer deltog.

Klik eks’en ud af dit liv

kinseyconfidential.org, som er en nyhedstjeneste fra det berømte sexforskningscenter Kinsey Institute, udlægges teksten, hvor faktorer som analog kontakt med eksen, pesonlighed samt forholdets karakter også indgik, således:

Helt overordnet - og endda vigtigere end off line kontakt med eksen - var facebook-venskab med eksen den vigtigste markør for at ikke komme videre efter et brud.

Sådan får du din eks tilbage

Og de personer, der stalkede og overvågede deres ekser på facebook, var mere nede over bruddet, havde flere negative følelser og større seksuel og følelsesmæssig længsel efter eksen og mindre personlig udvikling.

Så hvis det pludselig går op for dig, at du holder lidt for meget øje med eksen på fb, er det vist på tide at unfriende.

TV: Sådan kommer du over din eks