Annonce:
Annonce:

Her er vores kinky latexfetich

Iklædt latex fra top til tå besøger Tina fremmede og gør rent - du må se på, men ikke røre

Henning har dyrket sin fetich hele livet, mens Tina er først kommet ind i fetich- og bondagemiljøet gennem deres forhold i det sidste halvandet år. (Foto: BL Foto)
Henning har dyrket sin fetich hele livet, mens Tina er først kommet ind i fetich- og bondagemiljøet gennem deres forhold i det sidste halvandet år. (Foto: BL Foto)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Et sted uden for København bor Henning og Tina, der har gang i et lidt anderledes koncept sammen.

De tænder begge to på at klæde sig i latex, og nu har de udvidet legen til at Tina bliver sendt ud og gøre rent i fuld latexdragt.

Henning har dyrket sin fetich hele livet, mens Tina er først kommet ind i fetich- og bondagemiljøet gennem deres forhold i det sidste halvandet år.

Han er 34 og håndværker. Hun er 28 og rengøringsassistent.

Vær pervers for en dag

Henning: - Jeg har altid haft den her trang, siden jeg var 16 år, men jeg har aldrig haft en kæreste, som jeg kunne dele det med. Så jeg introduceret forsigtigt Tina til det i små doser, og så gik hun helt amok.

Tina: - Jeg havde aldrig haft noget med latex og bondage at gøre før, men nu dyrker vi det rigtigt meget. Jeg følte mig tryg og tilpas, og det var helt klart det, der var hovedpointen, da Henning introducerede mig.

Annonce:

- Han tog mig med i butikker med udstyr, og det er jo en dejlige type mennesker, man møder der, der ikke dømmer. Og så er det jo virkeligt frækt at klæde sig ud, selv om det er en dyr hobby. Det koster 1500 for en heldragt.

Klæd dig ud til fræk sex

- Men det er spændende at have latex på kroppen. Det giver en helt fantastisk følelse af frihed, særligt når man bruger den tynde type latex, som jeg nyder. Det føles nærmest, som man er nøgen. Når man kommer hjem, så dresser vi om og går rundt i det, måske ser vi film eller har sexlege.

- Det er lidt udfordrende, farligt og spændende. Vi tager også nogle gange tøjet under det rigtige tøj. En dag tog vi på restaurant, hvor jeg havde latexhandsker på. Der gloede tjeneren lidt, da jeg rakte ud efter menukortet.

Kinky sex gør dig lykkelig

Annonce:

Henning: – Og en anden gang havde du heldragt og en trøje udover. Og så gik vi i Netto. Ingen kiggede, mens vi gik rundt, men da vi stod i kø, var der folk, der bare stod og stirrede. Særligt mændene smilede og så ud, som om de tænkte, at det var rigtigt fedt, mens de ældre damer fik store øjne og prøvede at kigge væk.

Udvikler
Men når man har et virkeligt frækt tema er det altid spændende at udvide det, så Tina og Henning har fundet måder at udvikle deres koncept uden at de er sammen med andre mennesker seksuelt.

Tina: - Vi er kun intimt sammen med hinanden, bortset fra, at vi er blevet enige om, at jeg godt kan være sammen med andre kvinder. Vi har bare ikke helt fået prøvet det af endnu. Vi får mange tilbud, men jeg er ekstrem kræsen. Nu har vi kontakt til en anden kvinde, men hun er ude og sejle, så vi venter på, at hun kommer hjem.

Maskesex sætter lysterne fri

Henning: - Jeg er egentligt ikke jaloux anlagt, og hun må gerne være sammen med andre kvinder, bare jeg får besked med det. Og så vil jeg måske også gerne være til stede eller se billeder, men jeg har 100 procent tillid til Tina. Det er også derfor, jeg låner hende ud til rengøring.

Annonce:

- Det startede en aften, hvor jeg fik den her ide og skrev på scor.dk, at jeg lånte hende ud til rengøring, og så fortalte jeg det til Tina. Og det væltede ind med tilbud, men de fleste havde ikke forstået, hvad det handlede om. De kunne være nøgne, gå rundt, onanere, stirre hvad som helst, men det hed nok se, men ikke røre. Og så dukkede hun ellers op i fuld dress.

Dennis' sære fetich: Dyrker sex med balloner

Tina: - Vi har et princip om, at det er en rengøring på max tre timer af gangen. Og en gang i timen ringer jeg lige og melder tilbage til Henning, så ingen af os er urolige. Jeg var hjemme hos en mand for noget tid siden, og han havde aldrig set sådan en som mig før.

- Men der var ingen problemer, vi snakkede sammen som gamle venner, og han var meget nysgerrig omkring dragten og ville gerne selv prøve en dag. Det var meget frækt at vise sig frem på den måde. Jeg havde sommerfugle i maven, da jeg stod foran døren, og det har jeg hver gang.

- Men det er først, når jeg står derinde, at man ved, om det er ok, men jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse heldigvis. Og det er superfrækt. Man kan vrikke ekstra med røven, og jeg elsker jo at gøre mig til, så det er frækt og spændende.

40-årige Smila: Jeg er lækker i latex

Annonce:

Fordomme
Men som andre subkulturer er Tina og Hennings også udsat for fordomme. Ifølge dem selv handler det om at folk altid dømmer, hvad de ikke forstår.

Henning: - Når folk hører ordet fetich, så tænker nogle folk nåle og pisk og lægger tingene ind i kasser, men vi er jo ikke sådan. Folk har deres fantasier og lyster, og der skal helst være plads til alle, så længe folk har det godt og ingen kommer til skade. Jeg kan godt ærgre mig lidt over folks fordomme. Der er jo lidt ligesom folk, der gør nar af campister. De har jo også deres feticher med fortelt og fastlæggere eller ej.

Tina: - Da vi for alvor gik ind i det her, besluttede vi os for, at vi ville være åbne omkring det. Vi fortalte nogle venner om det, og de reagerede rigtigt positivt og synes, at det var sejt, at vi havde de her ting sammen.

Læserne: Her går sexgrænsen

Henning: - Selv mine kolleger ved det, og de synes da bare, at det lyder fint og er imponerede over min kone. Men vi har da oplevet fordomme, og det er ærgerligt. Men jeg elsker følelsen mod huden og duften af latex.

Annonce:

Det handler også om at smide facaden. Tage den her dragt på og blive helt dig selv. Være min personlighed. Nogle gange har jeg bare lyst til at tage dragten på og gå ned af gaden, og jeg tror også, at jeg gør det en dag. For det er bare den ultimative følelse af frihed.

Kvinde: Sådan blev jeg masochist

Grænseoverskridende
Tina og Henning kombinerer deres fetich med bondage og eksperimenterer med nye muligheder, der bliver grænseoverskridende.

Henning: - Undervandsbondage er det næste store projekt. Jeg har dykket de sidste 15 år og har god erfaring med det, og så arbejder vi sammen med en fyr, der har en fetich med dykkerudstyr. Så vi arbejder sammen omkring det her og sørger for at sikkerheden er i top. Så jeg byggede et badekar og fyldte det op med vand, og så fik vi Tina i dragt med ilt og bandt hende og lagde hende derned.

Pædagog: Jeg er fuldblodsdomina

Tina: - Det var fantastisk afslappende, og jeg var næsten ved at falde i søvn. Men det var jo også kun fordi, jeg stolede så meget på min mand, at jeg kunne nyde det. Så jeg lukkede øjnene og kunne svagt høre brummen fra stemmerne, når min mand talte…vand fører jo lyd, og jeg var lige ved at falde i søvn.

Annonce:

Henning: - Vores ven har en båd, så til sommer skal vi en tur ud på Øresund og så skal vi sænke Tina ned i havet iført blybælter og kæder med maske, så hun har en direkte iltforsyning via en kompressor til overfladen. Vi skal finde et sted med god hvid sandbund, så det kan blive nogle flotte billeder.

Vi er alle sammen fetichister

Tina: - Vi har forskellige masker og systemer, hvor du trækker vejret gennem vandet, så det er sværere eller lettere at få vejret, og når du samtidig bliver nusset og rørt over hele kroppen, så er det utroligt stimulerende og dejligt.

- Men det kræver lidt tilvænning med gasmaske og breath control-systemer, og vi har klare advarselstegn, når vi leger. Men vi kender hinanden så godt, at vi kan læse hinanden meget tydeligt. Tryghed er utroligt vigtigt. Jeg elsker vand og følelsen af at være vægtløs nede under vandet med alle lydene og stemningerne.

Annonce:

Henning: - Vi skal også til at besøge mange af miljøerne. Til Manifest f.eks. og vi har fået invitationer fra regnfrakker.dk og latexlogen, og vi skal måske til England med et andet fetichpar. Vi er også inviteret over til Jylland til sommer på en gård, med udendørs og indendørs pool, hvor folk kommer fra Tyskland, Danmark, Norge, Sverige. Jeg skal hygge mig, og Tina skal være i fuldt dress og fungere som servitrice, udstillingslegetøj og badedyr. Så det bliver sjovt.

Sexlyster ændrer sig med tiden

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
LIGE NU
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: