Annonce:
Annonce:

Tankelæser giver dig scoreråd

Uri Geller for voksne: Svensk forfatter og tankelæser mener, at man med justeringer af blandt andet kropssprog og vennekreds kan få datingsucces

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Han hedder Henrik Fexeus, og han er svensk tankelæser, der ofte optræder på svensk tv. Han har lige udgivet en bog, ’När du gör, som jag vill’, som blandt andet handler om, hvordan vi påvirkes af andre, og hvordan vi påvirker dem - og hvordan man får sin vilje. For eksempel hvis man vil vække en andens interesse.

- Man kommer langt ved at tilpasse sig personens bevægelsesmønster. Når man er interesseret i nogen, gør man det næsten automatisk.

For Henrik Fexeus drejer det sig om at blive sig sit eget og andres kropssprog bevidst, for bevægelser siger mere end ord, mener han. Det er sværere at lyve med kropssprog. Men det er ikke nok at tænke på sit kropssprog. Konteksten er også vigtig.

Annonce:

- Hvis du er i byen, og du ser en sød pige/fyre, skal du ikke gå derhen, lige efter der har været en attraktiv person, for du vil uundgåeligt blive sammenlignet med vedkommende.

Her er 8 grundregler, som du kan bruge under et scoringsforsøg:

  • Tilpas dig: Forhold dig til personens bevægelser. Hvis vi kan lide nogen, tilpasser vi vores kropssprog automatisk efter hinanden. Vi begynder af spejle deres bevægelsesmønster, holdning og gestik. Vi finder personer med samme mønster attraktive.
  • Se på personen: Alt for ofte tænker vi på os selv og på, hvad vi vil sige, så vi glemmer se på lytte til og virkelig se vedkommende.
  • Lækre venner: Hvis du omgås attraktive mennesker, viser du omverden, at du også er attraktiv. De smitter af på dig, så at sige. Hvis de er for lækre, kan du dog i stedet blive overskygget.
  • Pil ned: Det drejer som om at pille personen, du bager på, lidt ned. Du kan flirte lidt med vedkommendes ven/veninde eller være lidt ironisk-flabet ved fx at sige ’pæn kjole, men der er da mange andre i aften, der også har den på.’ Personen vil fundere på, hvad du har gang i, og vil anstrenge sig for at få dig til at opføre dig anderledes. Kynisk? Ja, men det virker.
  • Tilgængelighed. Ved at vise, at du har begrænset tilgængelighed, bliver du mere attraktiv, end hvis du er konstant tilgængelig. Hvis andre vil have dig, bliver du mere attraktiv i deres øjne - udbud og efterspørgsel.
  • Forsvind. Har du selv forsøgt at komme igennem til nogen, kan det være effektivt at trække sig væk og lade være med at sende beskeder og svare på dem. Personen kan pludselig begynde at finde dig interessant.
  • Timing: Fordi mennesker altid sammenligner alle, skal du ikke kontakte dit ’offer’, når en anden og meget attraktiv person lige har været der. Gør det modsatte, hvis du vil komme til din ret.
  • Stik ikke ud: Omgås ikke folk, der er meget flottere og klogere end dig. For så kan du falde igennem.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: