Onani: Fyr den af for en god sag

Så er det om at komme i træningslejr, for årets udgave af Masturbate-a-thon spiller af om få uger

Hvor meget der er spil for galleriet, afgør onani-kontrollanterne ved årets Masturbate-a-thon. (Foto: Colourbox.com)
Hvor meget der er spil for galleriet, afgør onani-kontrollanterne ved årets Masturbate-a-thon. (Foto: Colourbox.com)

Lørdag den 30. maj afholdes anden danske udgave af Masturbate-a-thon i sexklubben Swingland i Ishøj, hvor spilleglade mænd og kvinder har mulighed for at imponere pressen og medonanister med evnerne udi orgasmefremkaldende autoerotik.

I 2008 fik seksualvejleder og TV-Zulu-stjerne fra Love Camp, Pia Struck, placeret Danmark på de spilleglades verdenskort ved at arrangere Nordens første Masturbate-a-Thon. Det blev en succes, der var stor nok til at blive gentaget i år.

- I år bliver der mulighed for at deltage i disciplinerne Tidsrekorder (længst sammenhængende onanitid), Flest orgasmer og Sprøjtelængder samt den helt nye: Præcisions-sprøjt, hvor det gælder om at ramme plet på en stor måltavle, der enten kan ligge på gulvet eller hænge på væggen, forklarer den kvindelige onani-fortaler og ophavskvinde til et af landets mest særegne mesterskaber.

Orgasme-kontrollanter
Et af de spørgsmål, mange stillede sig efter sidste års danske onani-maraton, var, om man nu også kunne være sikker på, at de opnåede resultater (listen kan læses på www.masturbate-a-thon.dk) er til at stole på. Ikke mindst med tanke på Pernilles helt fantastiske verdensrekord på 94 opnåede orgasmer, endda den våde af slagsen, i løbet af dagen i Swingland.

- Vi har kontrollanter i hvert rum, hvor der onaneres, og når det kommer til Pernille, så havde jeg selv fornøjelsen af at opleve hendes fantastiske evne til at komme - igen og igen. I de snart rigtig mange år, jeg har arbejdet som seksualvejleder, har jeg endnu aldrig stødt på en kvinde, der blot tilnærmelsesvis kan præstere så amnge orgasmer.

Så hun er helt klart en ener, meget unik - og som sagt, så håber vi alle rigtig meget på, at hun også i år kommer til København for at onanere og eventuelt slå rekorder, siger Pia Struck, som dog ikke udelukker, at man kan snyde, hvis man altså vil.

Spiller ikke for at vinde
- At man slår en rekord, er naturligvis flot, men først og fremmest handler det om at være med, at have en god dag sammen med alle os andre. Så melder man sig under fanerne for udelukkende at hyggeonanere, er det lige så velkomment som at få talt sine orgasmer.

Desuden skal man heller ikke glemme, at deltagerne onanerer for en god sag, nemlig Sex&Samfund og Aids Fondet, der hver især kæmper for seksuel trivsel og seksuelle rettigheder. Det koster 400 kr. at deltage.