Maraton-onanister fyrer den af

Det blev en svedig omgang onani, da Danmarks første Masturbate-a-thon lørdag blev afviklet i 30 graders varme. Kvinde fik 94 orgasmer

Den internationale øko-organistationen 'Fuck For Forrest', hvis medlemmer skaber opmærksomhed omkring udryddelsen af regnskoven ved at onanere og dyrke sex i forbindelse med diverse events og arrangementer, havde sendt tre disciple, en mand og to kvinder, til at onanere i sexklubben SwingLand i Ishøj.
Den internationale øko-organistationen 'Fuck For Forrest', hvis medlemmer skaber opmærksomhed omkring udryddelsen af regnskoven ved at onanere og dyrke sex i forbindelse med diverse events og arrangementer, havde sendt tre disciple, en mand og to kvinder, til at onanere i sexklubben SwingLand i Ishøj.

Der var samlet 45 onanister af begge køn denne lørdag eftermiddag i Swingerklubben Swingeland i Ishøj. 'Pernille' fra Danmark fik hele 94 orgasmer under konkurencen. Ekstrabladet.dk var med fra første skud

44-årige Eric fra Vestegnen, mandlig deltager i den ædle onani-disciplin ’flest orgasmer/udløsninger’, kom godt fra start i konkurrencen.

Små halvanden time efter startskuddet blev givet klokken 12.00, tog Eric sig en velfortjent puster oven på de indtil videre tre vellykkede udløsninger, kontrolløren havde noteret ham for. Så endnu havde han seks timer til at nå sit mål på i alt syv udløsninger eller flere inden slutfløjtet lød klokken 20.00.

- Jeg har øvet mig en hel del op til Masturbate-a-thon, og uden at overstrenge mig alt for voldsomt, har jeg under træning været oppe på at få seks-syv udløsninger i løbet af blot en enkelt dag. Så jeg føler mig rigtig godt forberedt, både mentalt og fysisk, fortæller Eric, vi ikke måtte tage billeder af, da han er bange for omgivelsernes fordømmelse af hans deltagelse i arrangementet.

En holdning, størsteparten af de 40 mandlige og kvindelige onanister delte med Eric.

Mælk og vand
- Jeg går efter måske 10 udløsninger, og for at stå distancen har jeg blandt andet selv taget mælk med, jeg så indtager løbende for at holde systemet gående. Desuden er det varmt, vi sveder ret meget, så det gælder om at passe på væskebalancen, fortsætter Eric, der inden start var spændt på, om han overhovedet kunne komme i de fremmede omgivelser - omgivet af ikke mindst fremmede mænd, der ligeledes onanerer.

Men fra slap tilstand til første udløsning var i hus, gik der i Erics tilfælde ikke mere end små fem minutter. Det kan man da kalde en Eric-tion med efterfølgende fuld valuta for indsatsen.

Eric nåede i alt op på seks orgasmer denne lange lørdag.

Tryk på slangen
I sin åbningstale, inden flokken af onanister blev sluppet fri, sagde Pia Struck, initiativtager og hovedarrangør af weekendens Masturbate-a-thon, hvor overskuddet fra arrangementet går til Aids Fondet og Sex og Samfund.

- Jeg synes sommetider, at onani næsten er vigtigere end partnersex, fordi onani er vores primære kærlighedsforhold til os selv. Jeg har så svært ved at forstå, at sunde, normalttænkende mennesker næsten fuldstændig tror på det budskab, at søgen efter nydelse er beskidt og vederstyggelig.

- Vi onanerer jo alle sammen, ofte dagligt eller ugentligt. Flertallet af mennesker onanerer, og det gør dyr også. Transformer onanien til at være self-loving, at du elsker med dig selv.

- Lad os gøre dagens leg og konkurrence i vores ’Temple of self-love’ til at være vores egen form for gudstjeneste og smuk hyldest til sjov nydelse og leg med den seksuelle healings-energi.

Japansk onani-kunstner
’Elisabeth’ kalder en ung mand med heftigt pandehår og plastiktiara sig. Han er kommet helt fra Japan, er onanist og erklæret særling. Lige nu er et filmhold ved at bruge et år på at dokumentere ’Elisabeths’ onanilege og udløsninger.

- Jeg og mit team har taget turen fra Japan over Moskva til Danmark for at deltage i Masturbate-a-thon, og jeg deltager i disciplinen 'Flest orgasmer', forklarer ’Elisabeth’, der hjemme i Japan skriver manuskripter til pornofilm, men dog selv nøjes med at onanere foran kameraet.

- Mit mål er at nå 30 orgasmer i løbet at de otte timer, jeg har til rådighed. Min rekord er 50 orgasmer, som jeg dog opnåede på 24 timer, fortsætter den unge japaner, der i begyndelsen havde lidt svært ved at være centrum for de mange fotografer og journalister.

Men da han endelig tog hul på at spille sig til den første af dagens forhåbentlig rigtig mange udløsninger, gik det strygende derudaf. Med selv en tyk kødrand af ’tilskuere’ gik der kun to minutter, inden orgasme-kontrolløren kunne sætte sin første streg på papiret ud for navnet ’Elisabeth’.

Han kom 28 gange til lørdagens onani-arrangement

Sex for regnskoven
Den internationale øko-organistationen 'Fuck For Forest', hvis medlemmer skaber opmærksomhed omkring den hastige udryddelse af regnskoven ved at onanere og dyrke sex i forbindelse med diverse events og arrangementer, havde sendt tre disciple, en mand og to kvinder, til at onanere i sexklubben SwingLand i Ishøj, der lagde lokaler til Masturebate-a-thon.

De deltog ikke i konkurrencen. De fik tilgengæld en masse opmærksom med deres hippiegevandter og frigjorte onani.

Næste år
Efter et par timer i den mildest talt trykkende varme i sexklubben, hvor pressen nu havde fået deres luns af ord og billeder, blev scenen helt og holdent overladt til de konkurrerende onanister. Endnu seks timer af den heftige maraton-forestilling var tilbage.

- Vi har endnu ikke besluttet os, men bliver der et Masturbate-a-thon til næste år, bliver det 30. maj 2009, og gerne med rigtig mange flere deltagere, der ønsker at komme for en god sag, siger arrangør og sexolog Pia Struck, der oven på maratonet har planer om at oprette månedlige onanigrupper, hvor man så kan mødes for at onanere i samlet flok.

For kan man sammen gå til folkedans, korsang og alt mulig andet, bør man vel også kunne gå til onani sammen.

1 af 3 'Elisabeth' kalder en ung mand med plastiktiara sig. Han er kommet helt fra Japan, er onanist og erklæret særling.
2 af 3 De fleste deltagere i Masturbate-a-thon ville være anonyme.
3 af 3 Den internationale øko-organistationen 'Fuck For Forrest', hvis medlemmer skaber opmærksomhed omkring udryddelsen af regnskoven ved at onanere og dyrke sex i forbindelse med diverse events og arrangementer, havde sendt tre disciple, en mand og to kvinder, til at onanere i sexklubben SwingLand i Ishøj.
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen