Annonce:
Annonce:

Analsex sundt for mænd

Dansk sexolog opfordrer mænd til at prøve deres feminine sider. De skal lære at blive stimuleret analt

Da ekstrabladet.dk for halvt år siden spurgte vores mandlige læsere, om de kunne lide at blive stimuleret analt, svarede over 60 procent ja. (Foto: Trevor Watson)
Da ekstrabladet.dk for halvt år siden spurgte vores mandlige læsere, om de kunne lide at blive stimuleret analt, svarede over 60 procent ja. (Foto: Trevor Watson)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er på tide, at mandens orgasme kommer i fokus. Manden skal lære at overgive sig til sin seksualitet, mener den danske sexolog Robert Lubarski, ifølge expressen.se.

Mænd lader sig styre af mandlige normer i sengen, og det påvirker deres seksualitet i negativ retning:

- Mænd, der har haft analsex, skriver ofte til sexbrevkasser og spørger, om de er homoseksuelle. Og det er jo et tydeligt tegn på, hvor meget mænd fokuserer på det maskuline istedet for at nyde deres seksualitet.

Strap-on
Robert Lubarski mener, at mænd skal vriste de firkantede normer af sig og så finde deres femine sider. Han lever, som han præker. Hans kone tager ham engang i mellem med en strap-on-dildo.

Annonce:

- Mænd har så meget brug for at blive favnet og overgive sig helt en gang imellem. Hvad mister man ved det? Man bliver for eksempel ikke mindre mand af at blive taget bagfra af sin kæreste med en påspændingsdildo. Hvis kæresten går fra jer, fordi I viser, hvem I er, er han eller hun ikke noget værd som kæreste, har Robert tidligere udtalt til Ekstra Bladet.

I modtagerens ende
Han anbefaler alle mænd at dyrke mere analsex - hvor de er den modtagende part, vel at mærke.

- Anus er en vigtig område for den mandlige seksualitet, næsten lige så følsom som klitoris.

Mænd burde massere prostata, der kan stimuleres gennem anus. De kan gøre det eller få partneren til det, lyder opfordringen fra Lubarski.

Da ekstrabladet.dk spurgte for halvt år siden spurgte vores mandlige læsere, om de kunne lide at blive stimuleret analt, svarede over 60 procent ja. Og heldigvis for dem svarede 62 procent at kvinderne, at de nød at give manden anal stimulering.

Robert Lubarski er sexolog, skribent og underviser på Joan Ørtings sexologuddannelse. Han holder foredrag om 'Det gode knald' på Kellerdirk på Frederiksberg div. søndage i april og maj.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: