Annonce:
Annonce:

Sådan vil mænd begæres

Kvinder vil bekræftes og tages på køkkenbordet. Men hvad vil mænd have af kvinderne - udover et blowjob i ny og næ?

Vis din mand, du elsker hele hans krop. (Foto: Colourbox.com)
Vis din mand, du elsker hele hans krop. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

For nyligt stillede vi vores mandlige læsere følgende spørgsmål: 'Hvordan skal kvinden vise sit begær efter dig?' Den sikre vinder var med 90 procent af de afgivne stemmer: 'Hun skal give mig et blowjob, når jeg kommer hjem fra arbejde'. De sidste 10 procent vil bare have 'hun tager opvasken uden at bitche først.'

- Kald os bare primitive, men sex er virkelig en stor vej til vores hjerter, og når ens kæreste modtager en i døren, knapper ens bukser op og sutter ens pik, så kan det få en hvilken som helst mand til blive lykkelig og fyldt med kærlighed! siger sexologen Robert Lubaski til ekstrabladet.dk.

Men der er flere nuancer end som så, mener parterapeuten Lubarski:

Annonce:

- Kvinder kan vise deres begær efter mænd på mange måder, men de må gerne være raffinerede, når de gør det, så vi stadig føler os som jageren, forklarer Lubarski overfor ekstrabladet.dk.

Gøre noget ud af sig selv
Han påpeger, at det betyder meget for en mand, når kvinden gør noget ud af sig selv og f.eks. tager den lille, røde sexede ting på, han har købt til hende i julegave:

- Vi elsker en kvinde, der er pakket lækkert ind! Det får vores fantasi i gang, og tro det eller lad være, men vi har også meget nemmere ved at udtrykke vores følelser, når der er sex i luften.

Manden elsker, når en kvinde tilbeder hans maskulinitet og begærer vores køn, især i disse tider, hvor kvinder tit overtager roret, mener sexologen.

Annonce:

- Derfor skal man heller ikke kimse af den effekt, det har, når kvinder roser en for noget maskulint, man har gjort i hjemmet, som at sætte en hylde op, især hvis hun gør det, mens andre hører det, siger Robert. Det får virkelig vores stolthed frem og får vores urkraft til at vokse. Hvis hun så fem minutter efter blinker hen imod os og siger, at hun ingen trusser har på, så er vi solgt!

Guider ham
Når så tiden kommer, hvor han har fået hende overrumplet og taget tøjet af hende, så er der intet smukkere, end når hun virkelig viser manden, hvad hun kan lide, guider ham med lyde og hjælper ham med at tilfredsstille hende.

- For i virkeligheden er der intet, vi ønsker mere, end at mærke en kvindes begær efter os og tilfredsstille hende på den bedst mulige måde, siger Robert Lubarski til ekstrabladet.dk,

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: