Annonce:
Annonce:

Patter der batter

I 9. og næstsidste runde af vores populære brystbattle kan du vælge mellem to sæt store og ægte drøn, der brager gennem lystmuren

Tina vs Susanne - drabelige drøn.
Tina vs Susanne - drabelige drøn.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det var ikke megen tvivl blandt de cirka 33.000 af vores læsere, da de skulle stemme i 8. runde af ekstrabladet.dk's 'Battle of the Boobs 2008': 86 procent mente, at Maja fra Viborg har den bedste barm. Tillykke med Maja, som i finalen blandt andre skal møde en af dagens to lækre deltagere.

Mød 27- årige Tina:
- Jeg bor i Solrød strand og er negletekniker. Jeg synes, mine naturlige bryster skal vinde, da de stadig er flotte, selvom jeg har fået to børn. Mange tror ved første øjekast, at de er blevet lavet, men de er skam mine egne naturlige bryster. Jeg synes selv, at mine bryster er mine største fortrin, og viser dem gerne frem. Bedøm selv.

Annonce:

Susanne fra Silkeborg:
- Jeg er 43 år og samboende med min dejlige kæreste i Silkeborg. Jeg arbejder som CFO i en handelsvirksomhed. Jeg nyder livet, hygge, gode bøger, night life (livet går jo ikke i stå, fordi man bliver 40). Mine bryster skal vinde, fordi de er udviklet helt naturligt igennem de sidste 43 år, og fordi de er bløde både at føle og smage på, vilde med at blive 'underholdt' og allerede ret populære.

Tilmed dig her
Du skal bare sende et billede til bryster@eb.dk. Så frem med mobilkameraet og skyd løs, eller få kæresten eller veninden til at tage et par billeder af din barm. Send også nogle ord om dig selv, din alder, hvor du bor, hvad du laver og hvorfor netop dine bryster er landets lækreste.

Vi vil helst have billeder, hvor man også ser dit ansigt. Om brysterne er pakket ind i en sexet bh, stram trøje eller dine hænder, er ikke afgørende. Eneste regel er: No nipples - man ikke må se brystvorter. Skriv 'Bryster' i emnefeltet.

To sæt bryster battler mod hinanden hver fredag. Og det er læserne, der kårer vinderen, som, når vi når til finalen fredag d. 5 december , får 3000 kroner.

Deltag i 'Battle of the Boobs 2008' ved at sende dine billeder her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: