Annonce:
Annonce:

Her er de frække julegaver

Her får du en håndfuld gode tilbud og ideer om, hvad den moderne kvinde inderst inde også ønsker sig til jul

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Om man vil det eller ej, så lurer julemånedens uundgåelige omkostninger lige om hjørnet – og dermed også det årlige hovedbrud omkring, hvad man nu engang skal begave sin elskede med.

Det tilbagevendende problem, der garanteret ikke er blevet mindre af, at julen 2008 er året, hvor budgettet til netop julegaver for rigtig mange holdes i både kort og stram snor.

Vi fik en række af landets legetøjshandlere til at komme med deres bud på den en billig og fræk (på den fede måde) pulegave fra pulemanden.

Annonce:

- Forståelig nok få mod pål at lægge pakker med sexlegetøj under familiens juletræ. Derimod benytter mange par julemåneden til at give hinanden små, frække adventsgaver. Og hvem siger, at man ikke kan give gaven med vibratoren til sin elskede julemorgen? Eller når gæsterne er gået juleaften? smiler Trine, indehaver af SevenHeaven.dk, der trods krise tror på en fine julehandel.

- Vore produkter er prismæssigt i en kategori, hvor de fleste kan være med - og har man ikke råd til at forære kæresten den helt dyre vibrator, man i første omgang havde udset sig, så er der heldigvis en lang række billigere, men fortsat helt fine alternativer at kaste sig over.

Vandtæt vibrator
SevenHeaven.dk’s bud på en julesællert anno er den 13 centimeter lange, vandtætte og trinløse mini-vibrator Diamond Silk, der årstidskorrekt fås i farven julerød, dekoreret med bånd af sten forneden, der ikke mindst tiltaler det yngre publikum.

Juleprisen på Diamond Silk er 99 kroner: Køb den her

Annonce:

Intimhygge
Side6.dk’s sexlegetøjsshop har øverst på julemenuen den ultimative badesvamp til kvinden, der nyder sine stunder under bruseren og/eller i badekaret. Vibrating Sponge Ball er en kombineret badesvamp og vibrator, der giver den kvindelige (mis)bruger mulighed for at kombinere den daglige intimhygiejne med pirrende solohygge.

Dermed slet ikke sagt, at manden ikke også kan give en hjælpende badehånd med. Svampen er blød og rund og har en indbygget, vandtæt vibrator, der tilføjer en helt ny dimension til dagligdagsforeteelsen at sæbe sig ind mellem benene.

Vibrator-svampen koster 99 kroner. Køb den her

På Side6-shoppen kører man desuden med et jule-slagtilbud på den populære og kraftige vibrator Prince of Jewel, dekoreret med flotte sten. Den kun ni centimeter lange vibrator er perfekt til opbevaring i handskerummet og håndtasken.

Prince of Jewel koster 99 kroner. Køb den her

Forklædt som læbestift
Magasinet Tidens Kvinder netshop med sexlegetøj er også med på ’småt, men godt’-trenden. En populær og prisoverkommelig advents- og julegave til kvinden, der næsten har alt, er mini-vibratoren Secret Libby, der er ekstremt godt forklædt som læbestift.

Annonce:

Perfekt til i nødstilfælde at have stående på natbordet, toilethylden eller toiletpungen, hvis julelysterne til andet end godter og steg med svær pludselig skulle komme over en. Læbestift-vibratoren er meget lydsvag, og selve vibrator-tippen er lavet af blød, rød gummi.

Secret Libby koster 99 kroner. Køb den her

Tidens Kvinder har også lavet en fræk julekalender i form af daglige dagbogsindlæg af 33-årige Julie - der er fuld smæk for skillingen, som historien udvikler sig. Læs med her

Kopier din diller i stearin
Sidst, men ikke mindst, faldt vi over en vaskeægte julefrækkert hos Gadgets.dk, der alt afhængig af antallet af centimeter kan gøre nedtællingen til juleaften mere eller mindre langvarig. Via produktet Kopier din diller kan man(d) hjemmeproducere et rødt stearinlys (kalenderlys) til sig selv og/eller kæresten.

Man kan så blot håbe på, at resultatet er langt nok til at rumme alle 24 decemberdage. Lyset bliver en tro kopi af ens penis formet i stearin - og skulle det vise sig, at man alligevel ikke evner at præstere et kalenderlys, er et julelys til træet vel trods alt indenfor de flestes kapacitet.

Annonce:

Kopier din diller i stearin (kan også fås i gummi) koster 149 kroner pr. kit. Køb den her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: