Ekstremblotter ydmyget af tv-værter

Preben blev gjort til grin i et live telefoninterview med værterne fra DR2's den 11. time. Men det var ikke ydmygende nok for den dametøjsklædte blotter

Preben, der her hænger sit lingeri til tørre, følte sig ikke ydmyget nok af tv-værterne. (Privatfoto)
Preben, der her hænger sit lingeri til tørre, følte sig ikke ydmyget nok af tv-værterne. (Privatfoto)
Følg Sex & Samliv

Værterne for kultsuccesen den 11. time, Mikael Bertelsen og Mads Brügger, havde ekstremblotteren Preben som telefonisk hovednavn i Metropol-biografen, da de lancerede dvd-udgivelse med ni timers højdepunkter for udsendelserne.

- Til min store fornøjelse blev jeg i første omgang stillet i udsigt, at Brügger og Bertelsen ville ydmyge og udstille mig på det groveste, når jeg i løbet af aftenen kom igennem til dem via telefon. Jeg håbende, de ville nedgøre og ydmyge mig overfor publikum ved fx at gøre grin med, at jeg aldrig har haft sex med en kvinde, at jeg har en meget lille tissemand, at jeg altid går rundt i dametøj, når jeg handler ind og er herhjemme, siger Preben til ekstrabladet.dk.

- Så det var da en smule tamt for mig, at jeg i sidste ende måtte nøjes med at læse op af min dagbog om nogle af de episoder, hvor jeg tidligere har blottet mig i det offentlige rum, fortæller en tydelig skuffet Blotter-Preben, også kendt som Ekstrem-Preben, fra Horsens.

Han havde til den festlige lejlighed, da det jo ikke er hver dag, man medvirker i et direkte show med 400 hujende og klappende gæster på tilskuerpladserne, iklædt sig sorte nylonstrømper, matchende hofteholdere og bh med indlæg, violet bluse, ekstra kort nederdel og naturligvis højhælede sko.

Udløsning
- Jeg havde dagen igennem sat mig op til det helt store, og havde da håbet på, at samtalen ville kunne give mig rejsning, måske endda udløsning undervejs. Og Mikael Bertelsen forsøgte da også at skælde mig ved at råbe ad mig, men det fungerede bare ikke for mig, fortsætter Blotter-Preben, der af sin dagbog blandt andet læste op, at han lørdag den 22. juni 1986 var en tur i Daells Varehus, hvor han viste sine bryster til adskillige. Vi citerer:

’Desuden blev det til indkøb af et sæt rødt dameundertøj og to bh’er. Dagen efter, altså søndag, kørte jeg tur på cykel iklædt dametøj, en hvid nederdel og stribet damebluse - og op til flere piger kiggede efter mig, da jeg kom cyklende. Mens jeg skriver dette, tager jeg solbad kun iført trusser og bh - i håbet om at få synlige bikinimærker.’

Telefonsex
Vi spurgte Mads Brügger, der forestod det meste af telefonsamtalen med Blotter-Preben, hvorfor makkerparret ikke var i stand til at tilfredsstille Preben, når han nu engang var blevet stillet den helt store omgang direkte ’telefonsex’ i udsigt.

- Jeg anede faktisk ikke, at Preben havde klædt sig på til lejligheden, og det er lidt synd, for det burde vi da have snakket om, undskylder Mads Brügger sig, da vi konfronterer ham med Prebens rejsningsproblemer i forbindelse med deres samtale.

- Under samtalen med Preben sagde jeg, at det, han gør, faktisk minder meget om at være vært på den 11. time - altså at bringe sig selv i ydmygende og pinlige situationer, fordi man elsker at få skæld ud.

- Og Mikael gav ham da også en ordentlig omgang. Han fyrede den virkelig af, og så var det jo bare så morsomt at Preben, som han selv ytrede undervejs, slet ikke fik noget ud af det. Der skulle tydeligvis meget mere til, siger Mads Brügger, der mange gange beklager, at seancen ikke var lige så tilfredsstillende for Preben, som det i høj grad var for ham selv og Mikael.

Måske i tv
- Nu er jeg som regel gået i seng klokken 23.00, så jeg har kun set den 11. time få gange. Til gengæld vil jeg give dvd-boksen en chance - og hvis Mads og Mikael en dag kunne tænke sig at få mig i studiet, vil jeg da ikke være fuldstændig afvisende over for tanken. Men så håber jeg altså også på den totale ydmygelse af min person og væremåde, siger Blotter-Preben.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind