Annonce:
Annonce:

Vi er liderlige på webcam

Nogle viser sig frem på cam for pengenes skyld. Andre gør det af ren og skær lyst og liderlighed. Vi har talt med tre web-babes om deres lyster

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Webcam kan bruges til en hel del andet end at vinke til familen, når man er ude at rejse. Mange bruger det i deres sexliv, og så er der dem, der tjener penge ved at arbejde foran et webcam.

25-årige Laura fra Jylland har arbejdet som fræk webcam-model to måneder, og det er gået langt over forventning.

- Da jeg aldrig havde prøvet noget lignende tidligere, hverken privat eller professionelt, var det naturligvis lidt svært at forestille sig, hvordan det ville være. Mit håb var, at det både ville være spændende og ophidsende - og jeg er på ingen måde blevet skuffet, siger Laura, der har klare grænser for, hvad hun gør.

Annonce:

- Jeg har valgte også at sælge såkaldte hardcore shows, hvor jeg bruger dildo analt, mens jeg konsekvent siger nej til urinsex, der er over min grænse. Og det gælder i høj grad om at holde fast, for fyrene elsker at se, hvor langt de kan få en til at gå. Det giver rigtig mange af dem et ekstra kick, hvis de kan få også piger til netop at gå over grænsen, siger Laura til ekstrabladet.dk.

Noget ud af det selv
Laura arbejder på ligesom de andre på piger i denne artikel på Theprivatecam.dk for penge og for selv at få noget ud af oplevelserne hjemme foran skærmen seksuelt.

- Forleden dag havde jeg en kunde, der tændte for sit egen cam, så vi kunne se hinanden. Så mens jeg brugte dildo, kunne jeg samtidig se ham lege med sig selv. Det var ekstremt frækt og ophidsende - for os begge, fortsætter Laura, der ikke lægger skjul på, at hun har et meget stort ego.

- Jeg ved intet bedre end at være i centrum, at folk ser mig, lægger mærke til mig. Også på den front er arbejdet som webcam-model helt perfekt set med mine øjne, siger Laura.

Anja fra Ålborg
21-årige Anja fra Ålborg har et års tid tjent lidt ekstra ved at være fræk foran webcam. Anja er ikke flov over, hvad hun laver.

Annonce:

- Andre dele af sexbranchen er slet ikke mig. Derimod føler jeg mig tryg ved at arbejde hjemme, hvor jeg er online en til to timer ad gangen, ofte ud på aftenen. Hvis det så viser sig, at der en aften er rigtig mange kunder, vælger jeg som regel at fortsætte i noget længere tid. Det gælder jo om at tjene til huslejen, mens muligheden er der, siger Anja, der fra begyndelsen af sin cam-karriere har haft helt klare grænser for, hvad hun ville og ikke ville.

Grænser
Alligevel kan det indimellem godt være lidt problematisk at sige fra, indrømmer hun. Ikke så få mænd gør nemlig et stort nummer ud af at lokke pigerne til at gå skridtet længere, end de egentlig har lyst. Så det gælder helt klart om at finde balancegangen, hvor man ikke overskrider sine grænser, men fortsat giver kunden, hvad kunden tænder på.

- Siden begyndelsen har jeg kun rykket mine grænser en lille smule - og det er sket i et tempo, jeg har haft det godt med. Urin og analsex med dildo bliver aldrig mig, mens jeg har det helt fint med diverse former for frække rollespil, hvor mændene specielt godt kan lide mig i lillepigerollen med nederdel og rottehaler, mens jeg leger frækt med mig selv, siger cam-modellen Anja til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Lirer sig op i dagevis
30-årige Lisbeth fra København, der i snart tre år har været single, kan ikke forestille sig at onanere eller på anden måde sexlege foran webcam for penge. Til gengæld kunne hun heller ikke forestille sig at undvære sine lystige 'blotter-nætter' på datingsiden Scor, hvor hun med jævne mellemrum 'optræder' med dildoshows mv.

- Jeg er overhoved ikke interesseret i at vide, hvem der kigger med - og hvad de i så fald foretager sig imens. Men det faktum, at i princippet alle, mine arbejdskammerater, naboer, tidligere klassekamerater osv. kan følge med i mine små shows, er i sig selv ophidsende for mig, fortæller Lisbeth, der aldrig har vist ansigt på cam.

Til gengæld viser hun ikke så lidt andet af sig selv frem, når bølgerne først går højt.

- Jeg forstår ikke de personer, der gør det her for penge. Det er, set med mine øjne, hverken værre eller bedre end prostitution. Personlig kan jeg ofte over et par dage lire mig fuldstændig op. Inden jeg så, ofte sent på aftenen eller ud på natten logger mig på for at få afløb for mine opsparede lyster og ophidselse, forklarer Lisbeth, der ikke ønsker tovejskommunikation med dem, der kigger på.

Annonce:

- Nej, det har jeg prøvet! Og det eneste, jeg fik ud af at opleve denne her mand lege med sig selv imens, var at få spoleret min egen aften. Så det gør jeg aldrig igen! siger Lisbeth til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: