Annonce:
Annonce:

Brystbattle 10: Drabelige drøn

24-årige Lykke og 20-årige Renée byder begge på bryst-størrelser i den høje ende af alfabetet

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Tina, den 26-årige negleteknikker fra Solrød Strand, løb med 72 procent af de små 32.000 afgivne stemmer i 9. runde af vores 'Battle of the Boobs 2008'. Hun er dermed i finalen, der kører næste fredag.

Der skal hun møde en af dagens brystbattlere. Lykke og Renée:

Lykke: - Jeg er 24 år gammel, kommer fra Odense og arbejder til dagligt som kunderådgiver. Tiden går med arbejde, fitness, venner og famile. Mine bryster skal naturligvis vinde, fordi de ikke er alene er den ægte vare: De forstår også at sælge varen, når man slentrer ned af gaden en varm sommerdag iført kort kjole - så er der mange nysgerrige blikke efter mig...

Renée: - Jeg er en frisk pige på 20 fra Vejle, som læser til sygeplejerske. I min fritid er jeg sammen med venner og familie, og jeg bruger rigtig meget tid på at gå i byen. Jeg er glad for min bryster, som er store og helt naturlige. Jeg får meget opmærksomhed i byen, hvilket jeg elsker. Mine veninder er endda så glade for mine bryster, at de har lavet en fanside for dem inde på Facebook. Jeg synes selv, at de er flotte og sidder godt, især når man man tænker på, hvor store de rent faktisk er. De er den del af mig selv, som jeg synes er flottest, og derfor kan jeg godt lide at fremhæve dem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: