Annonce:
Annonce:

Sådan får du lynorgasmer

Vanligvis handler orgasmer om energiophobning og om at spænde og så slappe af. Sexologen Katrine Berling kender en anden vej

Øvelse gør mester. Kvinder kan lære at få lynorgasmer. (Foto: Colourbox.com)
Øvelse gør mester. Kvinder kan lære at få lynorgasmer. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hun siger ordet 'orgasme' cirka 100 gange i vores samtale på cafeen i det indre København, hvor bartenderen gør alt for at lade, som om hun ikke gør meget store ører.

Jeg prøver også at lade, som om det er det mest naturlige i verden at sidde og diskutere forskellige former for orgasmer, pussypower og seksuel energi henover en brunch og en kop kaffe en regnvåd tirsdag i november.

Det sjove er, at det faktisk lykkes sexologen Katrine Berling, 36 år, at få det hele til at virke afslappet. Smilende (og ret lækker) fortæller hun om, hvordan man (læs: kvinder) blandt andet kan lære at få ’instant orgasms’ - lynorgasmer:

Annonce:

Kontakt mellem hoved og køn
- Det handler først og fremmest om energi og at få kontakt mellem hovedet og sit køn. Jeg øver mig dagligt i at sende energi den vej, fortæller Katrine Berling, der netop er hjemvendt fra et kursus i San Francisco hos et ældre ægtepar, Steve og Vera Bodansky, der har udgivet fire bøger om orgasmer. Den seneste hedder: ’Instant Orgasm: Excitement at First Touch’

- Dernæst skal man faktisk gøre det modsatte af, hvad man normalt gør. Istedet for at spænde skal man slappe af fuldstændigt. Det handler i sidste ende om overgivelse, siger Katrine Berling, der mener, at mange kvinder, der ikke kan få orgasme, spejler sig i mænds udløsninger, for det er jo dem, de kender.

- Og mænds, og de fleste kvinders, orgasmer er karakteriseret ved spænding, ved en ophobning af energi, der så til sidst forløses.

74-årig orgasme-dronning
Da hun besøgte ægteparret Bodansky i deres hjem, viste de først selv teknikken. Den 74-årige kvinde smed tøjet og lagde sig på sengen, mens manden beholdt sit tøj på og gik så i gang med fingerarbejdet på sin kone.

Annonce:

- Lidt grænseoverskridende, men også meget livsbekræftende, synes jeg, at en ældre kvinde så frimodigt kaster sig ud i det, siger Katrine Berling, der alligevel var lidt nervøs over at skulle smide tøjet og ligge nøgen foran parret.

- Så begyndte han med en finger at røre mit køn, mens han hele tiden fortalte mig, hvad han gjorde, og spurgte ind til, hvad jeg følte, om jeg ville have det blødere, hårdere, om jeg var klar til klitoriskontakt osv.

Samtidig roste han, og også konen, Katrine og hendes køn. Det handler for dem om kommunikation, og at man skal føle sig værdsat og om at tænke positivt.

- Han stak også to fingre ind i mig, som primært skulle mærke, om jeg slappede af, og hvis jeg spændte, bad han mig om at presse dem ud, for efter sådan en muskelsammentrækning,som det er, slapper man igen bedre af.

Mange små orgasmer
- Og meget snart slappede jeg helt af og fik den første af en lang række små orgasmer. Eller man kan også sige, jeg fik en halv times lang orgasme med mange små ’peaks’.

Annonce:

De er ganske anderledes end almindelige orgasmer, uden kramperne, mere bare et velbehag, der bruser gennem kroppen, forklarer Katrine Berling, der allerede nu bruger det i sit eget sexliv, men også overvejer at anvende det professionelt.

- Jeg vil selvfølgelig bruge det teoretisk i konsultationer med kvinder, der har meget svært ved at få orgasme, fordi de typisk spænder i stedet for at slappe af. Om jeg så også vil gå håndfast til værks, ja, det er en anden sag.

Få en lynorgasme:

  • Du skal bruge din bevidsthed til at føle og sætte fokus på nydelsen. Det er vigtigt, at du hele tiden er til stede i nuet. Derfor er det godt, hvis du hele tiden fortæller, hvad du føler og mærker, hvis du øver dig med en partner.
  • Du skal træne dig selv i at få forbindelse til dit køn ved at fokusere på det, og så mærke så meget lyst, du kan. Jo bedre du bliver til at kunne mærke dig selv på denne måde, jo bedre bliver du også til at få orgasmer.
  • Når du er åben og i kontakt med dig selv, vil du kunne få en lynorgasme, hvilket vil sige, at du er orgasmisk ved førte berøring af din klitoris. Her vil du få det første af mange peaks, og du vil kunne være orgasmisk i flere timer fra første berøring.
  • Hvis du kan overgive dig helt til sin partner og har fuld tillid til ham, kan du faktisk være orgasmisk, inden han overhovedet har rørt ved dig. Bare det, at han lægger hånden over din klitoris, gør, at du kan mærke energien, og du vil få sammentrækninger i klitoris.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: