Annonce:
Annonce:

Brystbattle 8: Vejle vs Viborg

Du er med til at bestemme, hvem af ugens lækre rundedeltagere der skal i den snarlige finale i vores store 'Battle of the Boobs 2008'

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Med 61 procent af de cirka 32.000 afgivne stemmer vandt 23-årige Sabine fra Århus 7. runde af 'Battle of the Boobs 2008.'

Vi kommer til at se mere til hende i brystfinalen, der kommer på denne side om kort tid

I denne uges runde skal vi til Jylland, hvor disse to unge og yppige piger gør livet lidt lettere for babsofile i alle aldre.

Marlene:
- Jeg er en ung kvinde på 20 år, som bor i Jyllands dejligste by, Vejle. Min tid går med mit studie og mit arbejde som kasseassistent. Jeg elsker mine bryster, fordi de er naturlige og store, og fordi de er en del af min personlighed. Bryster behøver ikke at være små bare for at være dejlige, dette er jeg et bevis på...

Annonce:

Maja:
- Jeg bor sammen med min kæreste i Viborg, hvor jeg arbejder som klinikassistent. Mine bryster er absolut landets lækreste, fordi de er dejligt faste og bløde. Selvom jeg er 30 år, sidder de stadig, som de gjorde, da jeg var 18. Får ALTID at vide, at jeg har de lækreste bryster.

Tilmed dig her
Du skal bare sende et billede til bryster@eb.dk. Så frem med mobilkameraet og skyd løs, eller få kæresten eller veninden til at tage et par billeder af din barm. Send også nogle ord om dig selv, din alder, hvor du bor, hvad du laver og hvorfor netop dine bryster er landets lækreste.

Vi vil helst have billeder, hvor man også ser dit ansigt. Om brysterne er pakket ind i en sexet bh, stram trøje eller dine hænder, er ikke afgørende. Eneste regel er: No nipples - man ikke må se brystvorter. Skriv 'Bryster' i emnefeltet.

To sæt bryster battler mod hinanden hver fredag. Og det er læserne, der kårer vinderen, som, når vi når til finalen i november, får 3000 kroner.

Deltag i 'Battle of the Boobs 2008' ved at sende dine billeder her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: